Jump to content

Photo

Koliko jih je bilo?

• Please log in to reply
456 replies to this topic

#341 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 30 June 2008 - 10:58 PM

skoraj 22/12 oops.gif (ja, dolgo časa nisem imela sreče v zvezah), mislim in upam, da bom na tej cifri ostala
  • 0

#342 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 01 July 2008 - 09:27 AM

To pa je številka tongue.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#343 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 July 2008 - 09:43 AM

Zakaj?
Bolje mlada in biti zvesta na stara leta, kot devica poprej in radoživka kasneje.

Svojo cifro sem že pred časom zbrisala, da se ne bi kak puritanec še nad mano zgražal.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#344 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 01 July 2008 - 09:45 AM

ja, matematiki tud tko pravijo tongue.gif sam ne vem, zakaj bi zarad tega komu blo nerodno. pač tko je, ane, kaj zdej biggrin.gif sej jih ni 12 ubila (now that would be shocking).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#345 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 01 July 2008 - 10:36 AM

QUOTE(Adriane @ 1. 7. 2008 - 10:43) View Post

Zakaj?

Svojo cifro sem že pred časom zbrisala, da se ne bi kak puritanec še nad mano zgražal.

Ziher nimaš več kot 50? (to ma moja kolegica, ne poznam nobene z večjo št.) biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#346 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 01 July 2008 - 01:26 PM

QUOTE(Adriane @ 1. 7. 2008 - 10:43) View Post

Zakaj?
Bolje mlada in biti zvesta na stara leta, kot devica poprej in radoživka kasneje.

Se popolnoma strinjam, Adriane tongue.gif V bistvu mi ni nič žal.
  • 0

#347 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 01 July 2008 - 01:58 PM

Meni se 12 sploh ne zdi neka številka...pravzaprav jih vsaj tolko pa že moraš nanizat. laugh.gif Meni bi šlo na jetra, da bi mogla tam v penziji rečt, da jaz sem pa v celem lajfu s tremi. Saj vem, da v danem trenutku nimam čisto nič od bivših spolnih partnerjev in je s tega vidika čisto vseeno, koliko sem jih imela, ampak sama misel bi mi pa bila zoprna. biggrin.gif Jaz sicer vedno malo obsojam tiste, ki grejo z vsakim, če jih le hoče. Druga zgodba pa so punce, ki izbirajo. In če je izbira velika... biggrin.gif
  • 0

#348 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 01 July 2008 - 04:52 PM

Če ti je tip všeč, če nimaš zadržkov, če si v tistem obdobju samska in nimaš do nobenega obveznaoti in si odgovorna ter poskrbiš za zaščito, se mi ne zdi nič narobe ... D rugače (in žalostno) je pri puncah, ki grejo čisto z vsakim, ki se ponudi, po možnosti pod gasom, da sploh ne vejo kaj delajo in pozabiji na kondom itd...

Zadnjič sem se pogovarjala s 45-letno teto ( pred kratkim ločeno) in mi je šlo na smeh, kaj vse je govoričila -kot pubertetnica(da gre s kolegico na morje pa tipe lovit itd.) - total utrgalo se ji je pri teh letih, se ji vidi, da ji je tega prej manjkalo ... Saj jaz nimam nič proti in nič ne moraliziram - kar naj se znori , samo meni bi blo hecno, da bi bla taka pr teh letih tongue.gif
  • 0

#349 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 July 2008 - 06:06 PM

QUOTE(reddish ancha @ 1. 7. 2008 - 17:52) View Post

Če ti je tip všeč, če nimaš zadržkov, če si v tistem obdobju samska in nimaš do nobenega obveznaoti in si odgovorna ter poskrbiš za zaščito, se mi ne zdi nič narobe ... D rugače (in žalostno) je pri puncah, ki grejo čisto z vsakim, ki se ponudi, po možnosti pod gasom, da sploh ne vejo kaj delajo in pozabiji na kondom itd...

Se podpišem. Pr men številka trenutno še stoji na 4:)

• 0

#350 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 01 July 2008 - 07:53 PM

Saj pa nisem mislila nič slabega s tistim postom! Pač se mi je zdela zavidanja vredna številka glede na moje skromne izkušnje biggrin.gif V bistvu sem ti fauš, če že kaj oops.gif Se nanaša na rdečelaso ančko.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#351 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 02 July 2008 - 02:55 AM

Te štekam sade. Jaz imam za svoja leta izredno skromne izkušnje in včasih me skrbi, da se mi bo pa čez 10 let utrgalo in bom hodila po diskačih ter lovila 20-letnike. Enostavno nisem šla nikoli čez tisto fazo "norenja", ki jo dajo praktično vsi čez. V najstniških letih sem se držala nazaj, ful, čez par let pa mi je to zgleda prišlo v kri in me je enostavno vse minilo. In me še vedno mineva, skoraj noben tip mi več ne potegne. Nočem bit pri 25-ih frigidna stara devica cry.gif Kak nasvet? Tole bi že bolj spadalo v rubriko problemi ... pa dobr.

• 0

#352 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 02 July 2008 - 07:10 AM

To maš eno tako obdobje,sem ziher....Maš vse pošlihtano na osebnem področju?Si srečna?Če je odgovor ne,pol maš tud odgovor na vprašanje zakaj ti tipi ne potegnejo...

No jaz sem na 3,pa se mi še to zdi preveč zame osebno,nimam pa nič prot bejbam z večjimi/velikimi ciframi.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#353 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 02 July 2008 - 07:28 AM

Jaz sem pristala na 4. Že tako ali tako se mi ni mudilo seksat (in tudi nisem neka ful žurerka - ne čutim potrebe po tem, da bi se znorela v kakršni koli smeri. Pač sem taka oseba...), ker mi je (tako kot Sally) to nekaj preveč osebnega. Že tako ali tako sta bila 2 čisto nepotrebna (s tem ne mislim, da se jima ni seksalo, ampak ko pogledam nazaj, se mi zdi čist brezveze, da sem seksala z njima).
Tudi nisem taka oseba, ki bi se ji v starejših letih sfuzlalo. Meni je bolj pomembna kvaliteta kot kvantiteta.
  • 0

#354 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 02 July 2008 - 09:54 AM

pri 25 letih le z 1...in še vedno z njim wub.gif

• 0

#355 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 02 July 2008 - 01:48 PM

Pri 21 letih samo z enim...
Škoda, kr ne morem videti v prihodnost, ker me zanima, če se bo ta številka še kaj spreminjala. smile.gif
  • 0

#356 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 17 July 2008 - 07:55 AM

samo eden! leta ne bom napisala, ker me je sram oops.gif je pa res da sem pet, šest let nazaj s časom. v srednji šoli sem bila tak otrok, sploh nisem mislila na fante v takem smislu. baje je to zato, ker sem se 14 dni kasneje rodila in je zato pri meni vse z zamikom biggrin.gif s fantom sem pa že šest let in pol in včasih pomislim kako bi bilo v strastnem objemu kakšnega mačota oops.gif

nimam kašnih moralnih zadržkov glede bežnih strastnih zvez ali za eno noč. samo preveč čustva vpletam pa ne vem kako bi šlo to mimo mene brez zlomljenega srčka. upam, da se mi ne bo zmešalo kasneje, ker od mene kar kipi energija. in obožujem flirtanje! flirtačica sem pa že od vedno tongue.gif

• 0

#357 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 17 July 2008 - 08:26 AM

Morettina zato te pa res nima bit sram, kvečjemu bodi ponosna.

Jst sem se tut 14 dni kasneje rodila in sem tut pozno začela s sexom. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#358 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 July 2008 - 08:28 AM

Jaz sem se pa 2 mesca prezgodi, kaj bo šele z mano. ohmy.gif laugh.gif
  • 0

#359 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 17 July 2008 - 09:06 AM

Hehehe Plain Jane smile.gif

Jst sem bla tud 1 teden prepozna...mi je že blo fajn tam not... Pa tud nisem hitela. Skor 21 sem jih imela...
  • 0

#360 Liz*

Liz*

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts

Posted 15 December 2008 - 12:39 AM

stara sem 19 let, in sem s 4.
njemu (<3) se to zdi zelo veliko...(pač je hotu vedt), meni pa niti ne ermm.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users