Koliko so pa kaj trde/mehke te ščetine? Navajena sem na mehko Curaprox, trdih ščetin sploh ne prenašam.

Ustna higiena
Posted 16 April 2015 - 03:11 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 April 2015 - 03:26 PM
So precej trde, ker mehke ne bi preživele takega tresenja. Ampak to itak ne smeš pritiskati ob zobe niti malo in nimaš sploh občutka, da so trde, ker jih tresenje splošči.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 June 2015 - 04:31 PM
A je kateri električna ščetka kaj pomagala do bolj belih zob?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 June 2015 - 05:17 PM
Midva z bratom jo oba zdaj uporabljava skoraj eno leto pa nisva opazila tega.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 07 June 2015 - 05:38 PM
Bolj beli od takih kakršni pač so naravno, ne bodo. Mi je pa odstranila madeže od kave in zaradi tega izgledajo bolj beli kot prej.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 June 2015 - 07:09 PM
Meni je, mislim, je razlika. Ni pa zdaj to kot beljenje zob.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 June 2015 - 12:02 AM
Meni je pa prav bizarno, ko eni težijo k snežni belini zob, totalno nenaravno in grdo izpade, me spomni na Rossa iz Friends.
Kot demon.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 June 2015 - 08:59 AM
Meni so pa všeč taki biserni, prosojni zobje, ne znam razložit. Take ima Charlize se mi zdi...
Posted 27 July 2015 - 07:35 PM
Mene pa zanima, kateri model Sonicare ščetke priporočate? Katere funkcije so najbolj uporabne? Jaz si ogledujem Flexcare model, za katero piše, da ima 3 načine čiščenja (clean, sensitive, massage) in 2 rutini (go care, max care), zraven pa ima še UV čistilec. Ta ponudba z dvema držaloma na Mimovrste se mi zdi ugodna. Sem malo pogledala še druge strani, pa nisem zasledila cenejše.
https://www.mimovrst...iranje?v=605338
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 July 2015 - 07:48 PM
Jaz sem to naročila. Nisem hotla komplicirat s funkcijami, da sploh vidim, če mi bo všeč:
https://www.mimovrst...ywhite?v=504992
Zdaj jo imam 2 meseca in sem zelo zadovoljna. Ne grem več nazaj na navadno krtačko. Ko bo ta šla, si bom kakšno z več funkcijami kupila.
Posted 27 July 2015 - 09:58 PM
No saj to ne vem, kako uporabne so vse te funkcije v praksi. Ene imajo 5 načinov čiščenja, ampak ne vem, ali je to v bistvu enako kot pri tej, ki sem jo nalepila, ki ima kao 3 načine in 2 rutini, nisem našla natančnejšega opisa. Ali pa če funkcija clean and white pri tej tvoji recimo bolje odstrani obarvanje kot flexcare model. Bi pa jaz izbrala tako, ki ima zraven UV čistilec, se mi zdi praktično. Za to ceno se mi zdi tale komplet še najbolj ugodna izbira. Razmišljam, če bi si jo zaželela za rojstni dan. Če pa ne, jo bom pa v roku nekaj mesecev sigurno kupila, ker si jo že dolgo želim.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 July 2015 - 06:35 AM
Ti si kar privošči. Midva s fantom imava Flexcare, jaz največ uporabljam način Sensitive za čiščenje, včasih vklopim tudi masažo in si grem čez dlesni ali jezik.
Posted 28 July 2015 - 10:04 AM
Marmelada, včeraj je bil v sparovem katalogu kupon za eno za 60€. Jaz imam 3 funkcije pa uporabljam samo eno Ta white funkcija je samo za par sekund podaljšan program, da sprednje dodatno zdrgne.
Posted 19 August 2015 - 01:13 PM
Tiste, ki uporabljate belilne zobne paste, katero priporočate?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 August 2015 - 01:31 PM
Ne pri nas kupovat belilnih past, ker ne delujejo. Peroxid je pri nas prepovedan, noben zobna pasta ga ne vsebuje, je pa to edino, kar res lahko rečeš, da ima viden efekt.
Jaz v USA to nabavljam. Sta mi pa top tile dve (prva ima tudi sodo bikarbono). Delujeta, obe.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 August 2015 - 01:40 PM
Bom zaenkrat, ko mi zmanjka zdajšnje, kupila kakšno "industrijsko" tu pri nas. A so res tako škodljive kot mi nonstop trobijo zobarji? Uničevanje sklenine itn ... ??
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 August 2015 - 01:46 PM
Jaz o teh belilnih zobnih kremah ne slišim nič pozitivnega...
Posted 19 August 2015 - 01:49 PM
Špela: Ja, res so tako škodljive. Splooooh pa za koga, ki ima že tako občutljivejše zobe ali malo stanjšano sklenino.
Posted 19 August 2015 - 01:50 PM
Niso za vsakodnevno uporabo, za vsake toliko eno kuro naredit, pa so čisto ok. Moje mnenje. In delujejo, kar je najpomembneje.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 August 2015 - 01:52 PM
After all this time?
Always.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users