Grčija
Posted 08 January 2023 - 10:06 AM

Pablo Picasso
Posted 08 January 2023 - 10:12 AM
Posted 08 January 2023 - 10:51 AM

Posted 01 March 2023 - 08:31 AM
Bellini, kaj poleg surfanja ima Lefkas, da vas vedno znova vleče nazaj? Glih gledam karte za poletni dopust.
Posted 01 March 2023 - 08:49 AM

Pablo Picasso
Posted 01 March 2023 - 09:03 AM
^A ni to za vse grške otoke značilno?
Plaže ima res noro lepe, so pa nekatere težko dostopne (stopnice ali pa dostop iz kopnega sploh ni mogoč). Jaz sem jih enkrat doživela, pa me niti ne mika več tja rinit, ker popoldan ni absolutno nobene sence. Vse te plaže so na Z delu otoka, verjetno pa je sončni zahod tam noro lep. Baje je na otoku za pogledat ena soteska s slapom Nidri, ampak nam v vročini res ni za okoli hodit Nisem najboljši promotor, ker nam je res bistvena surfarija in da je hotel ob plaži, na plaži pa senca. Največji plus prenašanja vsakodnevnega vetra je tudi, da v Vasilikiju ni komarjev
Pri Lefkasu bi samo opozorila, da letališče ni locirano na samem otoku, ampak v Prevezi, ki je na celini. Zato moraš računat še na transfer do otoka, ki je s celino sicer povezan z mostom. Zdaj do mesta Lefkada je to cca pol ure, do Vasilikija, ki je skrajni jug otoka pa dobro uro.
Sporoči, če imaš nagledan kak hotel in lokacijo.
Posted 01 March 2023 - 09:51 AM
Nimam nic nagledano, smo sele v fazi izbire destinacije. 😀 Te pocukam za rokav, ce se odlocimo za Lefkas. 😀
Posted 03 March 2023 - 05:03 AM

Aranžmaji z letalom z Brnika in NZ so pa tako dragi, da smo letos potem opustili misel na Grčijo.
Posted 03 March 2023 - 05:18 AM
Midva bova kar letos vprašala, koliko nas bi za vseh 5 prišel en teden drugo leto v istem hotelu, kjer imajo še vodni park (to je par toboganov pa par bazenov). [/quote]
Kateri hotel si to mislila? Se še spomniš

Posted 03 March 2023 - 09:11 AM
Da je senca tam, Bellini? No, to je vsekakor dobro vedeti.
Naš hotel ima na plaži posejano travo in ogromna drevesa, zato imamo naravno senco. To je tudi eden od razlogov, da gremo vedno tja. Vzdolž po obali imajo ostali hotelski kompleksi sam senčnike na voljo za svoje goste. Takole nekako, sam to je še stara slika, zdaj so drevesa že ogromna in surf center zraven je prenovljen in lično urejen s tušem in garerobo, da se lahko stuširaš in preoblečeš ko prideš z morja.
Posted 27 May 2023 - 01:52 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 May 2023 - 02:06 PM
Posted 27 May 2023 - 03:51 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 27 May 2023 - 05:27 PM
Starša tudi preko Palme hodita v Grčijo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 May 2023 - 09:45 AM
Jaz sem danes poslala povpraševanje za Grčijo za prvi teden počitnic za nas 5. Kreta, kjer sva bila lani, je cca 4.7k z rizikom odpovedi, parkingom in Corisom, ponudba AI. Rentacar še enih 400 pomojem plus gorivo. Sem prosila še za druge otoke pa bova vidla.
Zjutraj sem vplačala, vse skupaj je bilo 5k - odločila sva se za Kreto, kjer sva bila lani septembra Chrispy Waterpark Resort. Doplačala sem še znesek za fiksno ceno goriva, ker naju je povišanje cen lani prišlo skoraj 100 €.
Posted 30 May 2023 - 10:16 AM
Uf, to pa je cena. Za en teden AI za vas 5?
Posted 30 May 2023 - 12:33 PM
Uf, to pa je cena. Za en teden AI za vas 5?
Ja.
Posted 30 May 2023 - 02:52 PM
Posted 30 May 2023 - 03:04 PM
Meni je pa hrana v Grčiji čisto preveč dobra, da bi šla AI varianto. Razen, če je hotelska res na nivoju. Sam pol bi tut prišla domov s par kilami viška.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 May 2023 - 03:08 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users