Koliko si ti plačala za Primus, če lahko vprašam?
Se spomnim, da si žepisala o Ptuju, pa ne najdem tvojega posta.
Posted 08 March 2019 - 11:09 AM
Koliko si ti plačala za Primus, če lahko vprašam?
Se spomnim, da si žepisala o Ptuju, pa ne najdem tvojega posta.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 March 2019 - 11:31 AM
358 € za vikend paket za dva
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 March 2019 - 11:56 AM
Posted 08 March 2019 - 12:16 PM
Jaz sem dobila za več kot 100€ višjo ponudbo. Za to ceno mora biti tudi hrana kaj več kot povprečna.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 March 2019 - 12:31 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 March 2019 - 12:53 PM
Je drago ja. Banovci so nama bili všeč, ampak večerja pa okolica pa manj.
Posted 08 March 2019 - 12:57 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 March 2019 - 02:21 PM
Posted 09 March 2019 - 04:39 PM
Posted 09 March 2019 - 06:15 PM
Sem v google zemljevidih lazje in hitreje naredila :/ še vseeno ne nudi tega, kar sem želela
Posted 09 March 2019 - 06:16 PM
Posted 09 March 2019 - 06:22 PM
Rome 2 Rio je tudi nekaj drugega... mogoče moram res malo google še natuhtat.
Posted 09 March 2019 - 06:23 PM
Posted 09 March 2019 - 07:08 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 March 2019 - 07:10 PM
Posted 09 March 2019 - 07:15 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 March 2019 - 07:24 PM
Posted 14 March 2019 - 08:51 AM
Pa še glede term. Sem bila čez vikend v Rimskih imajo sicer fini ambient, tudi savne so mi bile všeč. So pa precej drage in voda v glavnem bazenu je za moje pojme čisto premrzla za celodnevno kaluženje. Topli bazeni so zunaj in mi niti malo ni bilo do tega, da bi mokra iz glavnega bazena skakala v te tople bazene.
Posted 29 April 2019 - 12:05 PM
Posted 29 April 2019 - 12:11 PM
Jaz nikol nisem pomislila na to sploh. Razen če bi blo očitno, da je kaj umazano, bi seveda počistila, kar tako pa ne :-)
0 members, 1 guests, 0 anonymous users