Jump to content

Photo

Študentski boni

• Please log in to reply
512 replies to this topic

#341 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 19 December 2011 - 08:31 PM

Aha, Roxly je tudi v centru, ampak mi na prvi pogled nima neke zanimive ponudbe.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#342 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 December 2011 - 08:43 PM

Meni je tam dober puran v smetanovi omaki z domačimi svaljki, samo ponavadi je meso čis čudno (sej to mi je skor povsod, samo jaz sem ful zbirčna kar se mesa tiče) in potem pojem samo omako in svaljke. laugh.gif
  • 0

#343 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 20 December 2011 - 07:25 PM

QUOTE(Matilda @ 19. 12. 2011 - 20:23) View Post

Jaz veliko hodim v Štorkljo zraven faxa za medicino, pa v Roxly in je fajn.

Petstokrat sem šla mim in še, ko sva se s sošolko menli, kam bi šli na bone jest, sva šle potem nekam v center, ker nisem vedela, da je kaj bližje na bone. Bravo jst mad.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#344 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 21 December 2011 - 12:10 AM

Jaz sem bila v Štorklji ravno danes, okrog 1, pol 2 do kake 14:15 biggrin.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#345 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 December 2011 - 11:57 AM

Jaz sem šla zadnjič v Skriti kot. Pohvale. Meni je bilo dobro, všeč mi je bilo tudi ker je več prostora (Tunel npr. mi je enako super, ampak imajo tako malo prostora sad.gif). Postrežba je bila zelo hitra (skoraj tako hitra, da si na začetku dobil občutek, da se te hočejo čim prej znebit, da pridejo novi gosti biggrin.gif, ampak so nas potem po glavni jedi in sladici "pustili pri miru" in nič težili), zelo všeč mi je bila ponudba solat. thumbup.gif

V Al Capone pa sem naletela na obupno postrežbo. Hrana ni bila tako slaba, natakar pa resničn obupen. Sošolki je prinesel napačno pico (pa bi jo sošolka pojedla, ampak je bila z goro rukole, te pa pač ne mara) in je zavil z očmi, rekel: "Ja valda, a res ni prov?!" in šel. Nič se ni opravičil ali rekel da bo prinesel pravo, ampak le to. Pa še drugi sošolki je po tem njeno jed skoraj vrgel pred njo na mizo. down.gif Aja, tudi na sladico in plačilo smo čakale nenormalno dolgo (smo imele občutek, da se je že ves folk okoli nas zamenjal biggrin.gif).

Tudi v Parmi sem naletela na slabega natakarja, ki se mu ni dalo razlagati oz. mu je bilo popolnoma odveč povedati kakšen sistem imajo. Pica je bila drugače okusna. smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#346 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 21 December 2011 - 08:24 PM

Jst sem bila danes v Ajdovem zrnu in mi ni bilo všeč. Vzela sem dnevno kosilo, ki je vključevalo zeleno solato, sladico, juho (na izbiro sta bili brokolijeva in juha iz leče) in ajdove cmoke z omako. Solata je bila pač najbolj navadna možno, zelena, čeprav sem mislila, da si jo lahko naredim sama iz solatnega bara. Sladica je bila iz nekega testa, na vrhu politega s čokolado in najboljši del je bil seveda čokolada, biskvit pa je bil bolj brez okusa in presuh, juha je bila kar dobra, ajdovi cmoki pa precej čudnega okusa. In bili so trije majhni, tako da se prav najest ni dalo. In motilo me je, da je glavno jed natakar prinesel prekmalu in sem potem cmoke hladne jedla down.gif .

Kmalu me tam zagotovo ne vidijo. Je Tarfuf nasproti kaj boljši?
  • 0

#347 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 December 2011 - 10:21 PM

Jaz v Ajdovem zrnu vedno jem solato+pomfri (ki mi je res ful dober, ker je dovolj slan woot.gif ), ta kosila mi precej neprivlačno izgledajo.
  • 0

#348 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 22 December 2011 - 06:29 AM

Pa jst sem njega vprašala, kaj so te sklede in mi no nekaj zamrzna v zvezi s tortiljo in mi nakazal, kje je en primer take sklede in me je minilo, da bi si na tist kos tortilje dajala različno zelenjavo; potem že raje samo zelenjavo v solati jem.
  • 0

#349 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 December 2011 - 09:45 AM

V Ajdovem zrnu imaš več možnosti, kokr vem pač dnevno kosilo, potem neke tortilje in pa solata-dobiš tisto skledico in si sama narediš solato (sojinih ocvrtkov nimajo več cry.gif ), zraven dobiš pa še pomfri. Jaz vedno vprašam, če ne vem kakšen režim imajo in med čim lahko izbiram.
  • 0

#350 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 December 2011 - 10:05 AM

Mislim, da bom napisala pritožbo Študentsko prehrano. Namreč Al Capone ima bon 2,97€, vendar si samovoljno obračunavajo 3€.

Ko sem na to naletela prvič, sem mislila, da se je podražal bon, pa sem potem na internetu preverila, in je cena ostala enaka. Po tem me tja ni več bilo, je bil pa fant, in spet so mu računali 3€. Sem ga okregala, zakaj ni kaj rekel...

Kakorkoli, sicer gre res samo za 3 cente, ampak se mi zdi živa svinjarija, da si jih kar samovoljno prilastiš, ker se ti očitno ne da ubadati z bakrenimi kovanci, ali kakorkoli.

Da ne omenjamo, da če to delajo v vseh restavracijah iste firme (Oljka, Casa Nostra itd.), ki so na bone, to precej nanese.
  • 0

#351 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 December 2011 - 10:06 AM

Saj delajo. biggrin.gif Meni se je zgodilo to že večkrat, spomnim se za Skriti kot, pa ziher še kje.
  • 0

#352 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 December 2011 - 10:10 AM

Jaz sem to prvič doživela v Al Caponeju. Je pa res, da skorajda ne jem več zunaj.
  • 0

#353 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 December 2011 - 10:10 AM

Pomojem je bolj finta v temu, da praktično nihče ne plačuje s tistimi bakrenimi kovanci, in bi morali oni vsak dan prit do celih vreč tega za tiste tri cente. Večine ljudi tako ali tako ne moti. A si jim rekla, da bi imela tri cente nazaj?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#354 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 December 2011 - 10:13 AM

Nisem, ker -kot sem že omenila- sem mislila, da se je sama cena povečala.

Pa jaz razumem, da se jim ne ljubi, ampak ne more kar sam določit, da ti ne bo vrnil, kar ti pripada. Lahko bi vsaj vprašal, ne.
  • 0

#355 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 December 2011 - 10:15 AM

Ja, to se strinjam s tabo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#356 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 26 December 2011 - 10:23 AM

Al Capone so itak kreteni.... down.gif Me sploh ne čudi, da delajo kaj takšnega s študenti, če pa imajo izredno beden odnos tudi do "neštudentske populacije".
  • 0

#357 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 December 2011 - 10:26 AM

Jaz sem bila prvič ful zadovoljna, drugič pa ta samovoljna vsota, pa za pripadajočo solato smo morali izrecno prosjačiti (pa ni bilo gužve, 5 natakarjev se je zajebavalo pri šanku)... Pa natakarji so bedasti, sem ugotovila.
  • 0

#358 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 26 December 2011 - 10:30 AM

dej...včasih imajo v lokalu več natakarjev, kot pa gostov laugh.gif
Jaz sem oceno za njih že pisala v primerno temo... To make long story short - ko sem šla tja na pico, je bilo vse ok. Enkrat sva šli pa tja z mami, naročili testenine. Njej so prinesli napačne (natakar opazil), prinesli druge (čakali sva kar dolgo), ki so bili premalo kuhani (pa imam drugače rada aldente) in preveč slani, imeli so gobovo omako iz vrečke. Ko sva rekli, da ni bilo dobro, je sledil samo začuden pogled. Nobenega opravičila, nič. Plačali sva seveda polno ceno down.gif

• 0

#359 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 December 2011 - 10:31 AM

Ma ja, obnašajo se nikakvo. Pa vsi imajo tisti jebivetrski "I'm too cool" odnos. Na gobovo omako ali juho pridi k nam, fenomenalna je, juho vsak dan natepavam. sleep.gif laugh.gif
  • 0

#360 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 26 December 2011 - 10:39 AM

laugh.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users