Jump to content

Photo

Toniki

• Please log in to reply
647 replies to this topic

#341 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 January 2009 - 04:41 PM

QUOTE(Špela @ 25. 1. 2009 - 14:58)  

počasi se bom podala na lov za tonikom, pa me zanima, kakšne izkušnje imate s 100% Pure organskim tonikom iz bele vrtnice? ne bi rada, da je samo neka pršilna vodica, ampak kar konkreten tonik - kot alternativo imam v ožjem izboru še oljčnega ali pa mandljevega od L'Occitane.

Špela, jst mam tega z belo vrtnico in mi je kar ok, ampak ne vem pa, če ga bom še kupila, ko mi ga zmanjka. Zdi se mi malo premalo vlažilen - ko si ga z vatko vtrem po obrazu imam filing, da se tkoj vpije. Mam mešano kožo, pa me mal zateguje po uporabi tega tonika. No, vseeno mi je fajn, ker je res naraven in mi ni povzročil kakih mozoljčkov... Zdej sem si spet po dolgem času privoščila L'occitanov oljčni tonik, ki mi je res super. biggrin.gif

Sej bodo vrjetno še ostale mal pokomentirale 100% pure tonik, ker vem, da jih je še nekej, ki ga uporabljajo... Bo treba kako oceno v ustrezno temo napisat. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#342 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 January 2009 - 05:17 PM

QUOTE(Špela @ 25. 1. 2009 - 14:58)  
počasi se bom podala na lov za tonikom, pa me zanima, kakšne izkušnje imate s 100% Pure organskim tonikom iz bele vrtnice? ne bi rada, da je samo neka pršilna vodica, ampak kar konkreten tonik - kot alternativo imam v ožjem izboru še oljčnega ali pa mandljevega od L'Occitane.

Jaz ga imam in če rabiš konkreten tonik, ga ne priporočam. Je bolj kot ne nekakšna voda in po daljši uporabi lahko rečem, da kože skorajda nič ne navlaži, kamoli nahrani. Jaz bi se, ako bi zdaj spet kupovala tonik, zagotovo odločila za olivnega od L'Occitane, ki mi je najboljši sploh.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#343 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 January 2009 - 05:18 PM

hvala lepa za info! love.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#344 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 January 2009 - 05:55 PM

QUOTE(Frčica @ 25. 1. 2009 - 15:28)  

Baje menjajo tudi sestavo in bo po novem notri alkohol.

Jaz sem tud to slišala pa so mi prodajalke v vseh 3 DMih zatrdile da kao ne.
  • 0

#345 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 January 2009 - 06:57 PM

Upam da res ne, rolleyes.gif
Grozni so s tem tlačenjem alkohola v VSE.

Se pa strinjam s tabo Flufy, meni je olivni od loccitana tudi ful fajni, zelo vlažilen, pa tud jabolko& mandelj od loccitana mi je ful vredu ampak mi je prvi boljši biggrin.gif
  • 0

#346 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 25 January 2009 - 07:04 PM

Ali je imela katera od Lavere -ognjič tonik? Meni čistilni gel in krema ful pašeta. Imam pa kožo nagnjeno k takojšnjemu zategovanju.

Ali obstaja (vem, da obstaja, samo ne vem kaj biggrin.gif ) kaj za občutljivo kožo, mešanega tipa? Pa da bo čim bolj vlažilno.
  • 0

#347 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 January 2009 - 07:06 PM

Ančka, lahko bi lih ta Oljčni tonik od L'occitana probala. Namenjen je vsem tipom kože, dobro navlaži in nahrani.
  • 0

#348 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 25 January 2009 - 07:11 PM

pa ni nič komedogenega ali kaj podobnega? nočem, da bi mi karkoli mašilo pore. Še posebej zdej, ko bom nehala s tabletkami.
  • 0

#349 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 January 2009 - 07:19 PM

Kolkr jst vem, ni. Meni je res super, so tud ocene napisane.
  • 0

#350 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 26 January 2009 - 10:38 AM

Alverde vrtnični bo imel alkohol (mislim, da na 7. mestu).

Neverjetni so pri Alverde. Uničili so npr. jojobo. Upam, da ne bodo tudi mojega omiljenega žajbljevega šampona.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#351 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 26 January 2009 - 10:40 AM

a ni tako, da sestavina po 6. mestu nima več bistvenega vpliva?
  • 0

#352 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 29 January 2009 - 05:33 PM

Iscem nekaj, s cimer bi se poba namazal po obrazu - sedaj pozimi se mu po tusiranju precej lusci koza. Drugace ima cisto normalno in lepo, brez nepravilnosti itd.. Na splosno ne mara ne taksnih ne drugacnih krem. Pogojno kaksen nemasten gel, ampak se to raje ne. Se pa rad namaze z mojim tonikom, ampak, ker imava cisto razlicna tipa koze, mu ne koristi kaj dosti (jaz imam mastno-mesano kozo, on pa suho, ki se lusci). Sem razmisljala, ce bi mu kupila oljcni tonik od L'Occitane - ce sem prav razumela je konkreten tonik za suho/normalno kozo. Kaj pravite?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#353 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 29 January 2009 - 05:53 PM

a se s čim umiva po obrazu razen z vodo? ker ponavadi so taki,da se z navadnim milom po obrazu umivajo,mazat se nočejo,pol pa jamrajo...
  • 0

#354 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 January 2009 - 06:16 PM

Jaz imam od Murada hydrating toner, ima izredno dobre sestavine, je ful nežen in ZELO vlažilen. Res, tako vlažilnega tonika še nisem imela - ko se našpricam z njim, mi tako navlaži kožo, kot kakšna lažja krema za obraz, zato mi je dovolj samostojno. Porabi se ga ful malo, ker je na sprej (ne s plini, ampak oni navadni, ko moraš pritiskat) in gre lepo direkt na obraz, ne rabiš vatice, ki popije preveč tonika. Je pa res, da sem ga dobila in ne vem, koliko je polna cena. Verjetno blizu 20€, na žalost. Ko mi ga zmanjka, ga zagotovo še kupim. Ga pa imam že vsaj dva meseca in ga je še vedno 2/3, uporabljam pa ga približno vsak drugi dan.

Tle je slika, opis, nekaj ocen uporabnikov in sestavine:

http://www.murad.com...ating-toner.jsp
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#355 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 29 January 2009 - 07:00 PM

Ora samo z vodo, vsaj nekaj, da se ne mili, ce se ze noce mazat. smile.gif

Dilema hvala! Murad se samo preko neta naroca ali se dobi tudi v kaksni nespletni trgovini?
  • 0

#356 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 January 2009 - 07:07 PM

Kozmetiko Murad lahko kupiš v raznih kozmetičnih salonih, ki pač uporabljajo to kozmetiko. Ni treba it tja na nego, se večinoma ukvarjajo tudi s prodajo.

Zdej sem našla, da lahko Murad izdelke tudi naročiš preko neta, je slovenska spletna stran:

http://www.bmstudio....t...od&pid=2973

Je pa cena dostave kar huda, celih 6,90€.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#357 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 29 January 2009 - 07:08 PM

LINK tudi tukaj se, da kupiti to kozmetiko, sem ravno prejšnjič odkrila to spletno trgovino smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#358 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 29 January 2009 - 07:12 PM

O super Tyasa, hvala!. Evo Dilema bomo malo prihranili pri dostavi, ce se odlocimo za nakup. smile.gif
  • 0

#359 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 January 2009 - 07:20 PM

Tale je tudi super:

http://www.zate.si/k..._vitaminom.html

Je še bolj negovalen, vsebuje pooolno aminokislin in same super zadeve ter je namenjen suhi in občutljivi koži.
Me ful mika, da bi, ko mi zdajšnjega zmanjka, vzela tega - ampak je še dražji. ermm.gif
Bi pa bil fajn za samostojno uporabo, ker je res ekstremno negovalen, meni bi zlahka nadomestil kremo (že ta zdajšnji mi jo, če se malo bolj na debelo našpricam).
  • 0

#360 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 29 January 2009 - 07:24 PM

Okej sedaj si pa ze zelim testerje. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users