Jump to content

Photo

Kako šparate in kje živite?

• Please log in to reply
553 replies to this topic

#341 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 07 January 2021 - 09:30 PM

Ko sva sla midva nazadnje na vecerjo, sem jaz narocila 1 deci in sva bila oba pijana, haha. Kdaj pa pijete alkohol? Ko grejo otroci spat ali ze cez dan? :D
Jaz bi sla tudi v London, pa na Finsko in Dunaj letos mogoce, ker bi ga rada videla spomladi/poleti enkrat.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#342 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 07 January 2021 - 09:33 PM

Jaz sem danes ob 5 spila en gintonik, ko sem izvedela za novico dneva, da ne bo še šole.
  • 0

#343 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 07 January 2021 - 09:46 PM

Jaz sem na porodniski cez poletje kaksno pivo spila tudi cez dan, mi je ful pasalo pa mi je bilo pred tem ogabno. Brezalkoholnega nisem nikoli, daj nehaj, to je kot kava brez kofeina. Vino pa ob vecerji, pa se to vedno redkeje, ker opazam da ze po polnem kozarcu slabse spim. Kadar greva na vecerjo pa ponavadi pade 1 dl ob vsakem hodu.
Neytiri, meni je ful hecno, da si ze veckrat omenila alkohol kot mesecni strosek. :D Kaksnega pa kupujeta, buteljke?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#344 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 January 2021 - 10:13 PM

Uf, mi skoz kaj, danes je fant dva piva ob pici, jaz enega, sicer danes brezalkobolnega. Ob kosilu dostikrat vino, pa ko so obiski, vedno najprej aperitiv, potem dalje..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#345 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 January 2021 - 10:14 PM

Ma tako pac, na par mesecev kaksno gajbo vin narociva, pa plato piva, pa joj, nasedva mi skoz jegra spijeta, pac se obrne pri nas ta kolicina...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#346 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 07 January 2021 - 10:25 PM

Haha _M_ : )))

Jaz ob večerji dostikrat dcl domačega terana, kolegica dobavlja. Včasih pri kosilu, če jem/o pri tašči (za vikend ponavadi, če ni korone).
Zraven pice obvezno pivo ali črni Radler (kadar ne vozim). To ponavadi bolj poleti. Ko je sezona mete na vikendu si namešam kakšen mojito ob večerih.
Ne skrivam pred otrokom, se mora naučiti tudi te kulture. : D

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#347 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 07 January 2021 - 10:32 PM

U, domacega terana sva pa midva kar nekaj spila tudi cez dan, ko smo bili na dopustu na Krasu. Je bil otrok takoj manj naporen.
Za trebusne tezave ali za pogret imam doma tudi vedno na zalogi domac brinjevec ali travarico, kaksnega drugega zganja pa res ze dolgo nisem pila.
  • 0

― V. Van Gogh

#348 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 07 January 2021 - 10:36 PM

Ja hahahahaha, la vita è bella.
Za trebušne imam jaz orehovec. Sicer pa že leta ne morem kaj dosti žganega več piti, odkar sem imela en tekila incident in druženje s toaletno školjko. Mi kar želodec stisne ob vsakem požirku česa višjealkoholnega.

• 0

#349 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 08 January 2021 - 12:30 AM

Zelenjave in sadja imamo tudi mi veliko domačega, goveje in svinjsko meso tudi. Lani celo nekaj piščanca domačega. Alkohola jaz skoraj ne pijem več precej redko. Ampak za kakšna praznovanja ipd pa vsaj vina ne rabiva kupovat. Pri fantu doma imajo belo vino, pri mojih doma pa tudi rdeče.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#350 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17605 posts

Posted 08 January 2021 - 06:34 AM

Je bil otrok takoj manj naporen.

😁
Moj je pivoljub, ampak odkar nima moškega cimra, da bi z njim pirčkal oziroma ker zdaj ne morejo hodit na pir s kolegi, spije ful manj. Je pa strošek takoj, dober alkohol ni poceni. Z vinom naju pa njegova firma vsako leto decembra založi z nekaj kvalitetnimi buteljkami. Jaz ne maram piva, res mi redkokdaj zapaše, bolj radler, belega vina se pa ne branim. Ampak to je tako, 2x mesečno 1 dcl mogoče.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#351 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 08 January 2021 - 09:41 AM

Jaz sem si rada kdaj zvečer, med vikendom naredila kaka G&T ali pa martini, v nedeljo ob kosilu kak kozarec vina, na morju je bila stalnica zjutraj čokoladni liker ipd. Zaradi želodca zdaj praktično ne pijem nič alkohola, izjemoma za kakšne praznike in posebna druženja (ko so še bila). 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#352 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 January 2021 - 03:04 PM

Jaz se ob vas počutim kot dežurni pijanec, midva skoraj vsak petek spijeva skupaj nekaj G&Tjev ob gledanju filmov, pa vedno padeva v kakšne divje in ljubke debate.  :lol: 

• 0

#353 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 08 January 2021 - 03:14 PM

Ni potrebe, jaz bi tudi, če bi lahko. :D

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#354 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 08 January 2021 - 04:00 PM

Sinnaia, haha, ne bi jaz o svoji pivskj karieri, se spomnim, da smo enkrat za prvi maj z družbo vlekli na morje eno gajbo Bandidosa (se ga kdo spomni : )) samo zame. Ma sedaj mi ne paše več toliko alkohola.
  • 0

#355 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 08 January 2021 - 04:17 PM

Midva sva vcasih tudi precej G&T spila, zdaj nazadnje je pa iz flase v shrambi dobesedno izhlapel. :lol: Se ga dolgo nisva dotaknila ali vsaj dala v hladilnik, tonik pa tudi vsakic pozabila kupit.
  • 0

― V. Van Gogh

#356 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 08 January 2021 - 04:43 PM

Izhlapel, a. : )))

Jaz po otrokovem rojstvu dooolgo nisem spila niti kaplje alkohola, ker sem bila že brez mačkov ipd. dotolčena. Zadnja leta pa kot rečeno spet kakšen kozarec ali dva, več kot to pa tudi ne, se nimam energije ukvarjat s posledicami.

• 0

#357 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 08 January 2021 - 04:53 PM

Pri nas je tako, da med tednom v glavnem pijem jaz, čez vikend si pa moj privosci kakšno pivo več ali pa vino, haha.
  • 0

#358 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 08 January 2021 - 04:53 PM

Mah jaz se spomnim pred casom sem komentirala,da ne morem razumet ljudi kjer imata po dve placi po 900€ pa se imajo za reveze. Potem pa vidis v gostilni on vsak dan vsaj 2 pivi, ona ima scetko za obraz,epilator,5 razlicnih maz za obraz in telo,stalno kaksno novo cunjico...midva pa kot dva klosarja,prakticno nikoli ne gremo ven na pijaco...in prisparava obcasno celo mojo placo oni pa socialno pricakujejo pa vrtca vec placujejo kot mi in jim ni jasno od kje.
  • 0

#359 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 08 January 2021 - 04:56 PM

Ma o drugih razglabljat je tako nehvalezno, ker je vsaka situacija specifična, poleg tega niso važni samo prihodki, ampak je veliko odvisno od tega, kakšne stroške in odhodke ima kdo.
  • 0

#360 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 08 January 2021 - 05:39 PM

Ravno to si mi takrat napisala in enak kot zdaj je bil moj odgovor...oni so tisti,ki nam blagorje stejejo in presojajo...meni je cisto jasno od kje lahko izhajajo te razlike. Ogromno denarja lahkk cez mesec razfrckas.

Meni bo pomojem ta toshl vsec...rada vidim za kaj porabim denar!

Aja in da sem sploh sla to spet napisat je bila znova ena provokacija kako je nam itak izi...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users