Jump to content

Photo

Parlamentarne volitve 2008

• Please log in to reply
497 replies to this topic

• Guests

Posted 21 September 2008 - 10:09 PM

Ja, meni je kar slabo ratalo ob Janševem komentarju. Če bi mogla še 4 leta tole poslušat ... ojoj.
  • 0

#342 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2008 - 10:14 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 21. 9. 2008 - 23:07) View Post
Jaz sem volila SDS in sem zaprisežena desničarka. Žal mi je, da jim ni uspelo sestaviti vlade. Bomo videli, kako se bo odrezala Barbika kot mandatar biggrin.gif

IPB Image Tega pa nisem vedela. laugh.gif
Pa nehajte s to barbiko... it's getting really old really fast. sleep.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#343 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 21 September 2008 - 10:17 PM

Seveda, Flafi, po srcu in po prepričanju sem desničarka thumbup.gif
  • 0

#344 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2008 - 10:17 PM

Presenečaš. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#345 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 21 September 2008 - 10:18 PM

Joooj, pa kaj mečkajo s temi glasovi. Na strani volitve.gov je že 45 min: preštetih glasov: 99,97 %.
  • 0

#346 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 21 September 2008 - 10:19 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 9. 2008 - 23:17) View Post

Presenečaš. laugh.gif

Zakaj že? smile.gif smile.gif biggrin.gif
  • 0

#347 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2008 - 10:20 PM

Ja kr tak. Bi po moje kar dala levo joško na štor, da si levičarka. laugh.gif

Me pa žalosti, da niso prišli v parlament Cvikl, Anderlič, Gulič.

• 0

#348 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 21 September 2008 - 10:23 PM

haha, Flafi biggrin.gif biggrin.gif sam ne joškic, so preveč lepe wink.gif
  • 0

#349 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts

Posted 21 September 2008 - 10:24 PM

Meni pa za Cvikla niti ni žal. Deluje mi preveč polizan in oblastiželjen. Poleg tega mu zamerim (ne morem si pomagat), da je zapustil ženo zaradi prelestne Jerce.
  • 0

#350 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 September 2008 - 10:28 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 9. 2008 - 23:00) View Post

Po moje pa ne. Pa tudi v tujini so bolj za NSi, kot za SDS. Sploh pa ne bo kakšnih drastičnih sprememb. Če pa bosta SDS in SD izenačena, pa bo predsednik Türk ziher podaril mandat SD in ne SDS.
Pa DeSus bo ZIHER v vladi. IPB Image
Brokoli,
JJ se zaveda, da je SNS imeti v vladi strašno slaba poteza (nasploh imeti v vladi nacionalno stranko) in ni šans, da bi ga vzel. Pa tudi SLS+SMS ne bodo šli k Janši.
Se je pa krasno že začel kazati "stari" Janša ... spet najbolj bogi, že kritizira levico in že vse ve, kaj se bo zgodilo, lol.

Ma ja, sej jst sm pesimist pa si zmeri v glavi ustvarim najslabši scenarij. biggrin.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#351 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2008 - 10:36 PM

QUOTE(Darla @ 21. 9. 2008 - 23:24) View Post
Poleg tega mu zamerim (ne morem si pomagat), da je zapustil ženo zaradi prelestne Jerce.

Meni pa so ta ocenjevanja politične kompetence na podlagi osebnega življenja totalno mimo in popolnoma neprimerna. Pa ko je oni komentator (totalno pristranski desničar) na Slo1 Jurija omenjal, da je imel pikantno preteklost (svinganje). So what? No ja, tudi JJ ni ravno odraz idealne familioznosti, a ne ... pustil ženo in otroka ter je v izvenzakonski zvezi z 20 let mlajšo. Hm.
  • 0

#352 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts

Posted 21 September 2008 - 10:44 PM

Jah, pri meni pač to ima neko težo. Saj nobenemu drugemu ne težim s tem, samo povem. JJ je isti, dela pa se, kot da je že 20 let srečno poročen.
  • 0

#353 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2008 - 10:52 PM

No, saj te ne napadam. Samo izražam svoje mnenje, da se mi to ne zdi prav in da pri meni nima to nobene teže. Me je ena spomnila na krasen primer - Clinton je prejel BJ in je to postal škandal svetovnih razsežnosti, obenem pa bil tudi za moje pojme najboljši ameriški predsednik, medtem ko ima Bush idealno familijo, pa je kronano teslo in je zajebal vse, kar se je zajebati dalo.

Nikoli ne bi tako hitro presojala enega človeka ... saj ne ti ne jaz ne veva, zakaj je dejansko šel stran. Niso vedno moški krivi. Pa tudi, ne glede na krivdo, to ne izniči njegovih sposobnosti na drugih področjih - to hočem pravzaprav povedat. Če je en na nekaterih področjih dober, je dober ne glede na to al ima idealno familijo al skače čez plot al pa je kurveš.

Kako pa bi se po tvojem moral obnašati JJ - mislim, v tem smislu, da pač ni srečno poročen? laugh.gif
  • 0

#354 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 21 September 2008 - 11:11 PM

Zadovoljna z rezultati in upam, da glasovnice iz tujine ne bodo spremenile trenutnega stanja na vrhu (v kar močno dvomim, ampak vseeno).
Ni mi pa jasnih 18.000!? neveljavnih glasovnic. slap.gif
Moja prva asociacija, ko sem dobila glasovnico v roke, je bila: glasovnica za telebane twisted.gif (ogromen font, sličice in navodilo v enem stavku biggrin.gif ) in mi ni ravno jasno, od kod teh 18 tisoč nepravilno izpolnjenih.
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#355 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2008 - 11:13 PM

Nikoli ne podcenjuj idiotov. laugh.gif
Sicer pa sem tudi sama bila par let v odboru in sem že marsikaj videla. butl.gif

• 0

#356 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts

Posted 21 September 2008 - 11:19 PM

Fluff, glede Clintona se strinjam s tabo. Bush mu ne seže niti do nohtov na nožnem mezincu.

V bistvu sm okrog Cvikla hotla povedat, da se mi že tako ne dopade, ker kar nekaj lapa v tri krasne in se mi na splošno ne zdi ravno kompetenten. To z Jerco je samo češnja na vrhu torte. Res pa je, da ne vem, ali je njegova bivša žena zafrustriran zmaj in bi jo zapustil tako ali tako. Moj foter je pred kratkim zapustil mojo mater, ampak mu niti ne zamerim (oz mu vedno manj), čeprav je imel že dolgo ljubico. Mati je sociopat in čustveni vampir in se je z njim zadnjih 5 let samo še kregala. Foter tudi ni nedolžna ovčka, anyway. Meni se zdi neumno, da se folk sploh poroča. 50 % se jih tak loči, 45 % pa se jih sovraži, dokler ne pobere enega ali drugega. Svaka čast tistim, ki jim uspe. Zdaj sem imela en notranji monolog, ne mi zamerit laugh.gif

JJ naj se z Urško poroči, če že tolk da na te družinske vrednote (me zanima, al mu je Bajuk kaj zameril življenje na koruzi, saj vemo, to je za RKC smrtni greh, posiljevanje 10-letnikov v zakristiji pa očitno ne).
  • 0

#357 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2008 - 11:24 PM

No, Darla, vidim, da se v večini strinjava. smile.gif

• 0

#358 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 21 September 2008 - 11:27 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 21. 9. 2008 - 23:07) View Post

Jaz sem volila SDS in sem zaprisežena desničarka. Žal mi je, da jim ni uspelo sestaviti vlade. Bomo videli, kako se bo odrezala Barbika kot mandatar biggrin.gif

Glede na to, da se sama tako rada lišpaš, bi rekla, da ti je barbika bližje. tongue.gif

Pa še vseeno bolje, da imamo barbiko, kot pa ofucani spomenik lakote.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#359 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 21 September 2008 - 11:28 PM

Enostavno moram lol1.gif

A. Bajuk: Don't cry for me, Argentina

IPB Image
  • 0

#360 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 September 2008 - 11:52 PM

Ma naj zgine nazaj med domobrance v Argentini.

JJ pa njegova banda bodo zdaj stalno jokali. Pa Jelinčič; je imel tak govor kot da so mu mediji najmanj en jajc odtrgali.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users