Jump to content

Photo

nega skodranih las

• Please log in to reply
341 replies to this topic

#341 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89946 posts

Posted 29 May 2026 - 07:00 PM

Zadnje case poleg DM pene Keratin & volumen uporabljam to Tigijevo kremo in mi je super, nad pricakovanji. Lepo definira in hkrati nic ne zlepi las. Ucinek mi drzi do naslednjega pranja, kljub temu, da imam zdaj ful dolge lase, ker se nisem strigla ze eno leto.

XQoABPni_t.jpg

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#342 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29933 posts

Posted 30 May 2026 - 01:04 PM

Jaz sem obupala nad tem, da me bo kak frizer postrigel kot si jaz želim. Vsi ti lase operejo pa strižejo, jaz pa hočem, da me strižejo na suho, primejo vsak koder, ker se samo tako vidi kako las odreagira. Tako strižejo v Deva salonih v ZDA, imajo tudi specializirane izdelke za skodrane lase.
Našla pa sem tale link, da se sam postrižeš: https://www.youtube....0NejSuPY&t=964s
Sem sprobala in je super, le zadaj mi jih bo nečakinja malo popravila. Se tudi ona sama striže, ker je prišla do istih zaključkov kot jaz.

Se še vedno strižete same? Sem se zamislila, ko je rekla, da če nimaš dobro narejenih plasti, dobiš trikotno frizuro, točno to, kar gre meni na živce.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

15 user(s) are reading this topic

0 members, 15 guests, 0 anonymous users