Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#341 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 October 2005 - 05:09 PM

QUOTE(DiLeMa)
- Krema Clinians Jabolko ... po mojem mnenju 100X boljša od Total Fresh.

- Balea Make-Up Entfernerpads, ki so zdej v novi embalaži pa tudi blazinice so zdej slabše kvalitete ... prej so bile fenomenalne, zdej so jih pa čist posračkal. sad.gif

Pa kje si jo dobilaaaaaa? Jaz iščem ko nora pa NE najdem!!! Zakaj se ti zdi boljša?
  • 0
Viens, reste ici!

#342 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 October 2005 - 06:01 PM

QUOTE(sonchika)
AD encimski piling. nenavadna reč.

Tako dobra? Jao, me ful matra. Ampak matra me tudi cena.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#343 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 October 2005 - 06:12 PM

[quote=¤PunChkA¤][quote=DiLeMa]- Krema Clinians Jabolko ... po mojem mnenju 100X boljša od Total Fresh.

Pa kje si jo dobilaaaaaa? Jaz iščem ko nora pa NE najdem!!! Zakaj se ti zdi boljša?[/quote]

Jaz sem kupila kremico v Tuševi drogeriji ... jo imajo vedno, stane pa malo manj kot 2000 sit.

Zakaj se mi zdi boljša? Ker se hitreje vpije in zdi se mi tudi, da bolje vlaži ... jaz imam po tej kremi dosti bolj gladko in napeto kožo kot pa po Total Fresh, poleg tega ima še bolj gelasto teksturo, kar se mi tudi ful dopade. Moram tudi reči, da je to edina krema, pri kateri imam res filing, da mi niti najmanj ne maši por ... sama sem namreč na to izredno občutljiva.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#344 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 October 2005 - 06:14 PM

P.S. Kaj za vraga je ta encimski piling in kaj pomeni kratica AD? Katera firma je to in predvsem kolk stane?

Pa tudi rezultati me zanimajo oz. za kaj se sploh uporablja ... mislim sej vem za kaj se uporabljajo pilingi biggrin.gif ampak kakšen je ta? Kaj pomeni, da je encimski?

Sej vem, ful sem radovedna. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#345 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 October 2005 - 06:16 PM

QUOTE(DiLeMa)
P.S. Kaj za vraga je ta encimski piling in kaj pomeni kratica AD? Katera firma je to in predvsem kolk stane?

Pa tudi rezultati me zanimajo oz. za kaj se sploh uporablja ... mislim sej vem za kaj se uporabljajo pilingi biggrin.gif ampak kakšen je ta? Kaj pomeni, da je encimski?

Sej vem, ful sem radovedna. biggrin.gif

AD=art deco, o encimskem si pa mal lahko prebereš v temi peelingi .... wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#346 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 October 2005 - 06:17 PM

Hvala, Špelca! wink.gif
  • 0

#347 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 October 2005 - 09:27 AM

v petek sem zavila v lek in zapravljala. iplen pa je:
green line čistilni robčki za obraz in oči, klas silikon za poškodovane lase, pinceta, 2krat gosh lak za nohte, revlonov lip gloss in čisilni gel za obraz z vitaminom A (revlon). pa še ene imunal tablete!
  • 0

#348 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 October 2005 - 10:13 AM

a ma Clinians Jabolko tud različico za mešano kožo?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#349 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 October 2005 - 10:18 AM

Clinians jabolko itak je samo ena različica - za mešano kožo. wink.gif To je tale krema:

IPB Image
  • 0

#350 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 October 2005 - 12:49 PM

ok,hvala!
  • 0

#351 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 October 2005 - 12:58 PM

Dilema, a ti Garnier ni pasala? Je bila premastna ali kaj?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#352 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 October 2005 - 01:09 PM

Sonchika ... sicer nimam mastne kože (bolj normalno do mešano) ampak kljub temu je moja koža ful občutljiva na kreme v smislu, da jih je večina nekak pretežkih ... po marsikateri sem že dobila izbruh mozoljev, ki je izginil takoj po prenehanju uporabe.

Sicer se mi to pri Total Fresh ni zgodilo, sem pa vseeno po določenem času dobila filing zapacane kože ... ne znam čist razložit, ampak pri Clinians Jabolko se mi to ne dogaja, ker dotična zadeva v bistvu ni krema ampak ful lahek gel ... meni ga koža v trenutku vsrka in na koži ne pusti filma, ki pa sem ga pri Total Fresh čutila ... sicer ne zelo, a vendar.

Še vedno pa moram rečt, da je Total Fresh zelo fajn krema, a meni enostavno bolj ustreza Clinians Jabolko. wink.gif
  • 0

#353 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 17 October 2005 - 02:01 PM

Čist na hitr u dm-u:
-Garnier essentials tonik-zelen (btw: a se sploh kje dobi fresh tonik jst sem zapazla sam kremco pa fluid)
-Ebelin vatke
-Ebelin odstranjevalec laka brez acetona z vonjem po mangu
  • 0

#354 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 October 2005 - 02:04 PM

Ja, Garnier Fresh je bolj mastna krema kot pa Clinians, se strinjam. Clinians je bolj primerna za mastno kožo, Garnier pa bolj za normalno do mastno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#355 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 October 2005 - 06:09 PM

nisem mogla, da ne bi: l'occitane sivkin očiščevalni šampon in sivkin sproščujoč balzam
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#356 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 October 2005 - 06:56 PM

Ko porabim moj fluid od Garnier Fresh bom kupla to Cliniansovo Jabolko.
  • 0
Viens, reste ici!

#357 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 18 October 2005 - 03:34 PM

QUOTE(sonchika)
Ja, Garnier Fresh je bolj mastna krema kot pa Clinians, se strinjam. Clinians je bolj primerna za mastno kožo, Garnier pa bolj za normalno do mastno.

mah nej se gre solit vse skup... ful berem, čakam preden si grem končn kupit kremo (ki mi ne bi povzročala mozoljev) in dons kupim Garnier Total Fresh, vsa vesela valda... zdele pa to preberem IPB Image

bom vidla, kako bom zadovoljna, pol bom pa nardila tko kot ¤PunChkA¤ in naslednjič kupila še Clinians IPB Image

• 0
Posted Image

#358 sammy

sammy

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 228 posts

Posted 18 October 2005 - 04:14 PM

QUOTE(LPgirl)

-Garnier essentials tonik-zelen (btw: a se sploh kje dobi fresh tonik jst sem zapazla sam kremco pa fluid)

Tonik Fresh dobiš v Mullerju v BTC
  • 0

#359 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 18 October 2005 - 06:20 PM

[quote=Špela]nisem mogla, da ne bi: l'occitane sivkin očiščevalni šampon in sivkin sproščujoč balzam
ccc biggrin.gif
ker svinčnik za oči je bolj ok? essence al miss sporty? če ve/ma ktera?
kupla sm si miss sporty svinčnik za oči,čeprou sumim,da bom mogla it po sun soucis svinčnik.. ermm.gif
  • 0

#360 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 18 October 2005 - 06:22 PM

essence kajal svinčnik so čist zanič. nič se ne primejo. usaj men.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users