Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1395 replies to this topic

#341 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 August 2014 - 07:02 PM

Jina ful je lepo. Ampak če praviš, da je že polno, ne bom niti iskala.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#342 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 27 August 2014 - 07:32 PM

Daj poglej vseeno, Rabac je ful blizu in tam je polno takih plaž. Ta zgornja je iz kraja Brseč.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#343 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 September 2014 - 05:19 PM

Ali si vedno pred odhodom na Hrvaško pridobite evropsko kartico za zdravstveno zavarovanje?

Jaz sploh nisem vedela, da je to potrebno, oz. mi je čisto ušlo iz glave... Zdaj je pa že prepozno. V nedeljo grem za nekaj dni v Zadar. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#344 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 19 September 2014 - 07:10 PM

Jaz si jo vsako leto, za vsak slučaj. Itak velja celo leto, traja 1 sekundo, da jo naročiš pa dobiš jo v roku 2 dni ponavadi.

• 0

― V. Van Gogh

#345 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 19 September 2014 - 09:48 PM

Ali si vedno pred odhodom na Hrvaško pridobite evropsko kartico za zdravstveno zavarovanje?

Jaz nikoli, včasih mi jo naroči mama, pa jo pol itak pozabim doma. Se ne obremenjujem s tem, če je karkoli narobe tako ali tako nimaš daleč do Slovenije, če pa gre za življenje pa pač tiste stroške vzameš v zakup. . 

• 0

#346 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 19 September 2014 - 09:49 PM

Saj ni samo za Hrvaško, je za celo EU. 

• 0

― V. Van Gogh

#347 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 19 September 2014 - 10:19 PM

Saj ni samo za Hrvaško, je za celo EU. 

Vem, ampak ker je vprašala za Hrvaško, jaz v tem primeru pač ne bi komplicirala, čeprav jo je res u izi dobit. Zdaj prav razmišljam, če sem si to kartico sploh kdaj uredila, ko sem šla kam drugam, pa po mojem, da si tudi takrat nisem. 

• 0

#348 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 20 September 2014 - 09:14 AM

- 

Jaz sploh nisem vedela, da je to potrebno, oz. mi je čisto ušlo iz glave... Zdaj je pa že prepozno. V nedeljo grem za nekaj dni v Zadar. 

Jaz tudi vedno, nikoli ne ves. Mi smo sploh ponavadi hodili jadrat in ce bi karkoli bilo, se ne mores kar tako vrnit - brezveze tvegat, ker nic ne stane, da jo narocis. Edino spomnit se moras pravi cas, ker velja 1 leto, in ce jo enkrat narocis sredi poletja, je torej ne mores kaj dosti prej narocit prihodnje leto (torej je mozno, da bos takrat ze na dopustu, in ti bo na sredini dopusta nehala stara veljat, nove pa se nimas ...). 

Drugace smo jo pa menda v tujini samo enkrat koristili, ko smo sli na slapove Krke, in smo trije oblezali + rabili antibiotike. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#349 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 21 September 2014 - 02:15 PM

Jaz jo tudi vedno naročim. Res nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, zato jo za vsak slučaj raje imam, itak nič ne stane, nikamor ne rabiš hodit, naročiš na netu in dobiš po pošti.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#350 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 28 April 2015 - 12:25 PM

Plitvice

911.jpg?w=710

• 0

#351 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 03 June 2015 - 11:25 AM

Tole sem našel v tržaškem Il Piccolo: http://ilpiccolo.gel...azia-1.11535244

Članek govori o možnosti počitnikovanja na svetilnikih od Savudrije do juga Dalmacije. V članku je naveden sajt podjetja, ki skrbi za svetilnike, na katerem je moč preveriti, kaj in kako ter po čem. Okvirne cene so tudi v članku. Morda je za koga malce samotarski in odmaknjen način dopustovanja privlačen.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#352 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16812 posts

Posted 11 July 2015 - 06:25 AM

Mi smo nazaj iz Kastanije. Kar se samih hišic tiče, nimam pripomb. Ko smo se navadili je bilo super. Vse je bilo tako kot smo pričakovali (edino pralnega stroja ni bilo, pa itak ga nihče ne bi rabil). Super pokrita terasa pred hišico, čisto...komarjev niti blizu (no k temu je verjetno prispeval tudi Raid in pa eterična olja s katerimi sem vsak večer našpricala zavese) dosti pa suhih južin, ki so veselo prebivale z nami.

Velik minus zame je Istra sama, morje umazano, klobukov polno, tako da jaz dlje kot do pasu nisem šla v vodo, kljub temu da vem da ti s 4 prstani na klobuku niso nevarni. Je bila pa voda topla, tako da malega ni bilo za spraviti iz vode....Plaval 2x na dan, valovov se ne boji, v glavnem, super.

Naslednje leto planiram da gremo na Lošinj v Nerezine, tako da bom že letos aktivno iskala primerno namestitev in verjetno že konec leta rezervirala. Eno imam namreč ogledano.

Sence je v bližini plaže polno, dvakrat smo se šli kopat tudi na eno dolgo prodnato plažo pred novigradom, kjer je ob plaži cel borov gozdiček, tam je bilo tudi super.

V glavnem, lušten dopust brez posebnih pripomb razen da je bilo prekratko in gremo naslednjič za en teden, sigurno.

Pa še link do namestitve:

Klik - prvi link, Erica Lux 2.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#353 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 11 July 2015 - 07:13 AM

Super, da ti je bilo vsec. Jaz sem ravno včeraj prišla nazaj. julija so na sporedu vikendi. Avgusta pa pravi dopust...
  • 0

#354 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 11 July 2015 - 07:30 AM

Mi pa drugo leto verjetno spet gremo na Pag v kamp Šimuni.
  • 0

#355 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 11 July 2015 - 09:22 PM

Umazana voda je meni nocna mora, to mi je pa prvi pogoj, da se sploh odlocim za nek kraj. To ja nimas nic od morja, ce ne mores plavat. :huh: Hvala lepa za tak dopust.
  • 0

― V. Van Gogh

#356 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 12 July 2015 - 07:39 AM

Fiona, kar se pa vode tice, ste imeli pa smolo. Drugace je voda kristalno cista. Se prejsnji vikend. Kadar je pa umazana, pa nanase travo. Torej, voda ni umazana, samo travo nanese. Je bila pa voda ta petek res bljeki, prevec topla, trava je plavala po vrhu, pa kalna zaradi vetrov...
  • 0

#357 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16812 posts

Posted 12 July 2015 - 09:38 AM

Trave je bilo za izvoz, plastike tudi.... Morje mlakuža (toplo za znoret!)...Itak malemu je blo zakon. Pa še polno teh klobukov ki vem da niso nevarni ampak meni so ogabni, zato ne hodim v vodo.

Itak pa ni važno, midva se tak nisva nič kopala, pač malega sva furala naokrog v fredovem obroču in tako bo še nekaj časa. Osebno mi ni point morja kopanje, se raje samo namakam v vodi do kolen ali pa ležim toliko v vodi da me do polovice pokrije. Nisem fan plavanja v morju :D Bolj mi je všeč morska klima in občutek morja.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#358 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 12 July 2015 - 12:13 PM

Hm, zanimivo, nisem se slisala za take. :D Meni pa ni boljsega, kot ce na vroc dan zagazis v morje in se naplavas. ^_^
  • 0

― V. Van Gogh

#359 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 12 July 2015 - 10:27 PM

Ma meni pa tudi če se ne bi kopala, ne bi bilo noben užitek posedati na plaži in gledati umazanega morja ter še plačati, da grem tja. Jaz nikakor ne bi šla ponovno v tak kraj. 

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#360 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 July 2015 - 11:32 PM

Mi pa drugo leto verjetno spet gremo na Pag v kamp Šimuni.

Res, tako zadovoljni? Nama pa ni bilo nic posebnega, sem pricakovala malo vec. Se ne bova vec vrnila.

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users