Depilacija
Posted 16 June 2012 - 11:56 PM
Posted 17 June 2012 - 11:27 AM
Posted 17 June 2012 - 08:50 PM
Spodaj piše, da je 50 al 60 procentov popusta, če se odločiš za paket z IPL laserjem.
Če prav razumem, če vzamem celo telo in seštejem vse te mini pakete na njihovi strani, bi potem na to mogla imet 50% popusta???
Kar pomen mal čez jurja.
Posted 17 June 2012 - 08:57 PM

Posted 17 June 2012 - 09:04 PM

Posted 18 June 2012 - 06:37 AM

Posted 18 June 2012 - 07:00 AM
IPL pomeni Intense pulsed light in je šibkejša od laserske svetlobe, zato je narobe, ja.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 June 2012 - 07:02 AM
Posted 18 June 2012 - 07:38 AM
Posted 18 June 2012 - 07:56 AM

Posted 18 June 2012 - 10:15 AM
Jst bom pomojem tega vzela http://www.triabeaut...er-hair-removal
Hohoho, ce to vidita P. in moj foter bom od vsakega dobila vsaj enega. : )) Ima pa res majhno povrsino. : (
Posted 18 June 2012 - 01:53 PM
Laser se uporablja samo v zdravstvenih ustanovah. Brez nadzora zdravnika je prepovedano. IPL pa v kozmetičnih salonih itd. Nikoli nimajo v kozmetičnih salonih laserja, ker ne smejo.
IPL pomeni Intense pulsed light in je šibkejša od laserske svetlobe, zato je narobe, ja.
Aha, jaz sem bila potem takrat prav na laserju. Sem mislila, da je več vrst, ker jaz sem morala bit sveže obrita, v salonih pa delajo na dolge dlake.
Od treh tretmajev se mi komaj kaj pozna, pomoje bi morala it 8x, če bi imela možnost, da bi bil učinek.
Hohoho, ce to vidita P. in moj foter bom od vsakega dobila vsaj enega. : ))

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 June 2012 - 02:36 PM

Skoz jamrata, da sem konzervativna in nocem poskusiti drugega kot britvice. Moje obdobje eksperimentiranja in verjetja v cudeze se je koncalo na zacetku srednje sole, ko so se mi po vseh vrstah epilacije dlake vrascale kot nore, zato sem na koncu pristala pri britju. Seveda ni idealno, ampak saj nismo lutke. Razmisljam pa tudi jaz o laserju, imam mocne, temne dlake, ja po vec iz ene luknjice, da je za ziher. Britje mi je sploh poleti prehuda izguba casa, zarascena pa ne morem hoditi naokoli.
Posted 18 June 2012 - 02:38 PM
Posted 18 June 2012 - 02:41 PM
Anch, ti si na splosno zadovoljna?
Posted 18 June 2012 - 03:46 PM
Kolikokrat si že bila, kako si zadovoljna.
jaz grem naslednjo sredo, ob 15.30 imam termin. Grem na UZ za okrog bradavic in obrvi. Pa sporočila mi bo cene za celo telo, dejansko tisti popust velja.
Nisem je čisto dobro razumela koliko bo vse skupaj, ampak itak mi bo sporočila cene na mejl.
Kakšen nateg vse skupaj ni? Btw ančka, koliko boli?
Skratka, eno poročilce spiši

Predvsem me zanima, kakšni so rezultati.
jaz bom verjetno vzela paket šestih obiskov - odvisno kakšne cene mi bo spisala. Če bo ceneje kot to od sodelavke, bom vzela in šla z oktobrom v akcijo.
Noge - cele
bikini - srednji
podpazduhe
Imam dlake tudi po rokah, ampak to mi ni tako moteče, so tanke in svetle, je jih pa veliko. Poleg tega tega ne opazijo ljudje, mene pa tudi ne motijo tako.
Sem se odločila da spipam tiste kritične dele, ki mi požrejo največ živcev.
Posted 18 June 2012 - 06:59 PM
Do sedaj sem bila na nogah 4x (samo še sem in tja opazim kakšno švoh kocino, kakšno lahko tudi "na roke - z nohti" izpulim). Sedaj čez poletje mi ne bo delala, ker se ne smeš po IPL izpostavljati soncu. Bom zadnji dve terapiji delala v jeseni.
Brazil sem imela 5x - sedaj je vse skupaj malo smešno - nekje rastejo, drugje ne. Na sramnih ustnicah gre najpočasneje dol. Tam so najbolj trpežne. Po moje bom tam rabila še kakšen dodaten obisk (glede na kupljene kupone imam ceno za en obisk 1/2 cene, ki je navedena pri 6. obisku po ceniku). Je pa res, da so se mi prvič pričeli pojavljati turi. Kot pravim - sem vzela v zakup. Se bo že poštimalo.
Pazduhe - že po 2 obiskih nisem imela skoraj nič več.Je spet isto, kot pri nogah - tam pa tam vidim še kje kakšno švohno kocino. To je pa to.
Drugače pa je postopek tak, da te namaže z gelom - res da ful gela, ki je na vodni osnovi - to pač hladi kožo. Or whatever. Jaz nisem občutljive sorte, zato ni panike. Pač malo zapeče, kjer skuri korenino dlake. Bolečina pa traja itak eno sekundo

Če vas pa še kaj zanima - ask

Posted 18 June 2012 - 09:06 PM
Odlično. No jaz grem na ta UZ, in se pomenit pač naslednji teden.
Spodaj mislim vzet bikini - srednji. Ni mi čist jasno kaj je to, ampak brazila pač ne bi, ker imam rada malo kocinovja.
Mogoče veš kaj to točno je? Popipa okrog rite in tam, pa pač toliko, da imaš lahko gor tangice al kako je to?
Jaz se najbolj veselim bikinija in pa podpazduh, ker po podpazduhah imam jaz za 10% manj močne kocine kot na bikiniju, s tem da večinoma rastejo po 2 ali 3 iz ene luknje.
Posted 18 June 2012 - 09:08 PM
Posted 18 June 2012 - 09:08 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users