Jump to content

Photo

Depilacija

• Please log in to reply
623 replies to this topic

#341 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 June 2012 - 11:56 PM

http://www.kuponko.s...m-salonu-holos/
  • 0
Viens, reste ici!

#342 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 17 June 2012 - 11:27 AM

jaz hodim v ta Holos... tole je bolj za po bradi, brčice... Mi je demonstriala. Pa če ti slučajno kakšna iz bikinija ven štrli. Če si pa tako, kot Sally ali jaz, je pa boljši laser.
  • 0

#343 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 June 2012 - 08:50 PM

Ančka, jaz sem rezervirala kupon.
Spodaj piše, da je 50 al 60 procentov popusta, če se odločiš za paket z IPL laserjem.
Če prav razumem, če vzamem celo telo in seštejem vse te mini pakete na njihovi strani, bi potem na to mogla imet 50% popusta???

Kar pomen mal čez jurja.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#344 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 17 June 2012 - 08:57 PM

uf ne vem, najboljš, da pokličeš tja pa vprašaš. Jaz bi tudi tvojo logiko vžgala :)
  • 0

#345 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 June 2012 - 09:04 PM

Bom tja poklicala jutri, pa da vidim :)
  • 0

#346 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 June 2012 - 06:37 AM

Jst sem zdaj prejšnji teden študirala glede nakupa preko ebaya in samo povem, da obstaja ali IPL ali laser, ni IPL laser (na slo straneh je mnogokrat narobe) ;).
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#347 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17280 posts

Posted 18 June 2012 - 07:00 AM

Laser se uporablja samo v zdravstvenih ustanovah. Brez nadzora zdravnika je prepovedano. IPL pa v kozmetičnih salonih itd. Nikoli nimajo v kozmetičnih salonih laserja, ker ne smejo.
IPL pomeni Intense pulsed light in je šibkejša od laserske svetlobe, zato je narobe, ja.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#348 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 June 2012 - 07:02 AM

Jst bom pomojem tega vzela http://www.triabeaut...er-hair-removal
  • 0

#349 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 18 June 2012 - 07:38 AM

joj veš koliko časa se boš rabila "fleširat", da boš obdelala cele noge? Ta, h kateri jaz hodim, ima ene 5x večjo površino, kot jo ima tale tvoj pa mi noge in bikini dela skoraj 50min.
  • 0

#350 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 June 2012 - 07:56 AM

Vem, ja :/. Zato se pa mislim najprej bolj osredotočit kot prvo na spodaj, ker imam tam daleč največ težav (in ni takoo ogromen predel), potem pa na pazduhi, ker je tam pač praktično biti brez dlak. Glede nog bom videla. Itak bo pomoje kar fant to izvajal, njemu se pa kar da, da je potem narejeno, kot je treba :).
  • 0

#351 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 18 June 2012 - 10:15 AM

Jst bom pomojem tega vzela http://www.triabeaut...er-hair-removal

Hohoho, ce to vidita P. in moj foter bom od vsakega dobila vsaj enega. : )) Ima pa res majhno povrsino. : (
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#352 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 18 June 2012 - 01:53 PM

Laser se uporablja samo v zdravstvenih ustanovah. Brez nadzora zdravnika je prepovedano. IPL pa v kozmetičnih salonih itd. Nikoli nimajo v kozmetičnih salonih laserja, ker ne smejo.
IPL pomeni Intense pulsed light in je šibkejša od laserske svetlobe, zato je narobe, ja.

Aha, jaz sem bila potem takrat prav na laserju. Sem mislila, da je več vrst, ker jaz sem morala bit sveže obrita, v salonih pa delajo na dolge dlake.
Od treh tretmajev se mi komaj kaj pozna, pomoje bi morala it 8x, če bi imela možnost, da bi bil učinek.

Hohoho, ce to vidita P. in moj foter bom od vsakega dobila vsaj enega. : ))

:lol:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#353 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 18 June 2012 - 02:36 PM

:D

Skoz jamrata, da sem konzervativna in nocem poskusiti drugega kot britvice. Moje obdobje eksperimentiranja in verjetja v cudeze se je koncalo na zacetku srednje sole, ko so se mi po vseh vrstah epilacije dlake vrascale kot nore, zato sem na koncu pristala pri britju. Seveda ni idealno, ampak saj nismo lutke. Razmisljam pa tudi jaz o laserju, imam mocne, temne dlake, ja po vec iz ene luknjice, da je za ziher. Britje mi je sploh poleti prehuda izguba casa, zarascena pa ne morem hoditi naokoli.
  • 0

#354 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 18 June 2012 - 02:38 PM

sicer moram priznati, da so se mi na bikiniju prve par obiskov ful vraščale dlake...ampak pač sem vzela v zakup in zdej je ok.
  • 0

#355 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 18 June 2012 - 02:41 PM

Ce neha, ni problem, pri meni ni in ni bilo konca. Dodatno stalo sem se seveda povzrocala sama, ker moram vsako pikico spraskati.

Anch, ti si na splosno zadovoljna?
  • 0

#356 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 18 June 2012 - 03:46 PM

Ancka, daj zdaj malo več napiši.
Kolikokrat si že bila, kako si zadovoljna.

jaz grem naslednjo sredo, ob 15.30 imam termin. Grem na UZ za okrog bradavic in obrvi. Pa sporočila mi bo cene za celo telo, dejansko tisti popust velja.
Nisem je čisto dobro razumela koliko bo vse skupaj, ampak itak mi bo sporočila cene na mejl.

Kakšen nateg vse skupaj ni? Btw ančka, koliko boli?

Skratka, eno poročilce spiši :D

Predvsem me zanima, kakšni so rezultati.
jaz bom verjetno vzela paket šestih obiskov - odvisno kakšne cene mi bo spisala. Če bo ceneje kot to od sodelavke, bom vzela in šla z oktobrom v akcijo.

Noge - cele
bikini - srednji
podpazduhe
Imam dlake tudi po rokah, ampak to mi ni tako moteče, so tanke in svetle, je jih pa veliko. Poleg tega tega ne opazijo ljudje, mene pa tudi ne motijo tako.
Sem se odločila da spipam tiste kritične dele, ki mi požrejo največ živcev.
  • 0

#357 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 18 June 2012 - 06:59 PM

Jaz sem vzela - noge od kolen navzdol, brazil, pazduhe. Vzela sem 3 kupone s popusti (plačala 3x 120€ za kupon vrednosti 3x 380€). Za vse skupaj sem morala doplačati še slabih 600€.

Do sedaj sem bila na nogah 4x (samo še sem in tja opazim kakšno švoh kocino, kakšno lahko tudi "na roke - z nohti" izpulim). Sedaj čez poletje mi ne bo delala, ker se ne smeš po IPL izpostavljati soncu. Bom zadnji dve terapiji delala v jeseni.

Brazil sem imela 5x - sedaj je vse skupaj malo smešno - nekje rastejo, drugje ne. Na sramnih ustnicah gre najpočasneje dol. Tam so najbolj trpežne. Po moje bom tam rabila še kakšen dodaten obisk (glede na kupljene kupone imam ceno za en obisk 1/2 cene, ki je navedena pri 6. obisku po ceniku). Je pa res, da so se mi prvič pričeli pojavljati turi. Kot pravim - sem vzela v zakup. Se bo že poštimalo.

Pazduhe - že po 2 obiskih nisem imela skoraj nič več.Je spet isto, kot pri nogah - tam pa tam vidim še kje kakšno švohno kocino. To je pa to.

Drugače pa je postopek tak, da te namaže z gelom - res da ful gela, ki je na vodni osnovi - to pač hladi kožo. Or whatever. Jaz nisem občutljive sorte, zato ni panike. Pač malo zapeče, kjer skuri korenino dlake. Bolečina pa traja itak eno sekundo :D

Če vas pa še kaj zanima - ask :D
  • 0

#358 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 18 June 2012 - 09:06 PM

Wau ančka ful si me navdušila. Pol so res rezultati.
Odlično. No jaz grem na ta UZ, in se pomenit pač naslednji teden.
Spodaj mislim vzet bikini - srednji. Ni mi čist jasno kaj je to, ampak brazila pač ne bi, ker imam rada malo kocinovja.
Mogoče veš kaj to točno je? Popipa okrog rite in tam, pa pač toliko, da imaš lahko gor tangice al kako je to?

Jaz se najbolj veselim bikinija in pa podpazduh, ker po podpazduhah imam jaz za 10% manj močne kocine kot na bikiniju, s tem da večinoma rastejo po 2 ali 3 iz ene luknje.
  • 0

#359 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 June 2012 - 09:08 PM

Srednji bikini je, da ti nardi malo bolj globoko. Torej ne samo toliko, da ti ne gleda izpod kopalk, ampak še malo bolj noter. Ti imaš pa rada malo kocin na venerinem hribčku če te razumem prav. To je potem brazil (če nočeš nič dlak na sramnih ..) in da ti pač pusti črtico..
  • 0
Viens, reste ici!

#360 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 18 June 2012 - 09:08 PM

Okoli rite niti ne...najbolje, da jo vprašaš kaj točno naredi.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users