Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#341 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 August 2007 - 07:32 AM

Natega.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#342 martinca1

martinca1

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 07 August 2007 - 07:47 AM

Sonchika...
Sem gledala malo po netu...pa nikjer ne piše da je ql za uporabo. kolko sem vidla, ga bolj odsvetujejo...
zdaj pa te prosim, da ti poveš kak je na stvari, ker jaz več ne najdem smile.gif .
  • 0

#343 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 August 2007 - 06:40 PM

Tu naj bi šlo za prevaro in da ni tako zelo nevaren zdravju, kot pravijo. Tako da lahko brez skrbi uporabljaš. POleg tega pišejo, da ni normalno, da se koža tam ne poti. Ni krize - ker se telo poti tudi skozi druge dele telesa in ne samo pod pazduho.
Sicer pa, po želji. Čeprav so antiperspiranti zgolj taki z aluminijem. Navadni deoti pa ponavadi vsebujejo kaj drugega kot aluminij. Ti samo prekrivajo neprijetni vonj.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#344 martinca1

martinca1

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 08 August 2007 - 02:04 PM

hvala S. biggrin.gif
  • 0

#345 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 29 August 2007 - 11:02 PM

Jst bi rabla nasvet za en dober deodorant, ampak mora bit v spreju, ker pocanja raznih kroglic in stikov pod pazduho ne maram preveč. Trenutno uporabljam Nivea Pearl Beauty, ki je dokaj ok, ampak jst bi kej boljšega, če bi mi mogoče katera lahko kej priporočila, da sprobam.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#346 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 29 August 2007 - 11:05 PM

čist si neekološka tongue.gif

men je bil še kr ok neutro roberts
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#347 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17074 posts

Posted 04 September 2007 - 07:32 PM

Jaz pa sm končno najdla en zanesljiv deo. In sicer je to Nivea Fresh. Odlično se je obnesel v Grčiji. 40 stopinj, pohodi in zvečer ne duha ne sluha o kakem smradu. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#348 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 04 September 2007 - 07:43 PM

Glede tega aluminija pa to. Na faksu smo mal omenil njegovo delovanje itd. Fora aluminija je v tem, da zapre žleze lojnice in znojnice in tako prepreči prekomerno potenje, posledično tudi prepreči neprejeten vonj. Omenil je tud problem, ker se lahko aluminijevi ioni hitro absorbirajo skozi POŠKODOVANO kožo, skozi nepoškodovano pa ne.
Tako morte bit pazljivi, da se ne namažete z deodorantom po britju, ampak da počakate vsaj čez noč al dan. Rekel je, da deodorant brez aluminija skoraj nima enakega učinka kot deodorant z aluminijem. Presoja je še vedno vaša, samo če še upoštevate uporabo deodoranta na nepoškodovane koži, je verjetnost raka na dojki zaradi aluminija veliko manjša, oz. je sploh ni.

• 0

#349 scarlett n

scarlett n

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 04 September 2007 - 09:29 PM

jst mam fuul problemou z deodoranti, noben mi ne zadrži vonja dobr in pol jih mam ene 15 doma in usak dan druzga .. čeprou so mi domači rekl, da se to kao sam men zdi, sam kaj morm, se mi pa pač zdi - neprijetno mi je usejn .. pa uporablala sm že res use firme, vonje, pa kombinacijo kroglice in za špricat (seveda isti vonj), pa nč ne pomaga .. sad.gif zdej bom vrjetno probala kšnga adidas, al pa kej .. to bi mi pomoje mogl pomagat .. sad.gif
  • 0

#350 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 September 2007 - 06:22 AM

Kaj pa Hydrofugal ali pa Triple Dry? Tudi ne pomagata?
  • 0

#351 scarlett n

scarlett n

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 05 September 2007 - 12:36 PM

smile.gif bom poskusila ... drgač sploh ne poznam oops.gif
  • 0

#352 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 05 September 2007 - 06:15 PM

Fa Yoghourt - vonj vanilije sem vrgla danes v nakupovalno kosarico, mamljivo in prijetno sveze disi, pa se v akciji ga najdete v tusu.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#353 sophie

sophie

sramežljivec

• Člani
  • 38 posts

Posted 05 September 2007 - 08:06 PM

js ne vem za niveo, kolk je varna??...mogoce kdo ve??....
  • 0

#354 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 05 September 2007 - 08:21 PM

Sophie, mislim, da so vsi deodoranti z aluminijevim klorohidratom enako varni/nevarni. Kot Neutro Roberts, Dove, Dusch das ...
Kot je Ananas dobro razložila, kako je s tem.

Aja, se mi pa zdi, da je Amwayev deodorant, ki sem ga ful hvalila, kako res preprečuje vonj in mokre kroge pod pazduho, ob redni uporabi včasih draži.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#355 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 05 September 2007 - 08:25 PM

JSt sm pa glih par dni nazaj kupila Fa Fresh - Aloe Vera.... Že 3. =) Brez konkurence pri meni... Lepo diši pa še drži sto let in se nikol ne zavoham
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#356 cobra007

cobra007

sramežljivec

• Člani
  • 96 posts

Posted 05 September 2007 - 08:28 PM

mene pa zanima, če ma katera izkušnje z JUST-ovim deo plus-om??

ravno glede tega aluminijevega nevem kaj, ker sem slišala, da naj ta izdelek nebi povzročal raka??

• 0
[size=7]It's better to lose a moment in your life, than life in a moment!!!

#357 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 07 September 2007 - 10:32 PM

QUOTE(ananas @ 4. 9. 2007 - 20:43) View Post

Glede tega aluminija pa to. Na faksu smo mal omenil njegovo delovanje itd. Fora aluminija je v tem, da zapre žleze lojnice in znojnice in tako prepreči prekomerno potenje, posledično tudi prepreči neprejeten vonj. Omenil je tud problem, ker se lahko aluminijevi ioni hitro absorbirajo skozi POŠKODOVANO kožo, skozi nepoškodovano pa ne.
Tako morte bit pazljivi, da se ne namažete z deodorantom po britju, ampak da počakate vsaj čez noč al dan. Rekel je, da deodorant brez aluminija skoraj nima enakega učinka kot deodorant z aluminijem. Presoja je še vedno vaša, samo če še upoštevate uporabo deodoranta na nepoškodovane koži, je verjetnost raka na dojki zaradi aluminija veliko manjša, oz. je sploh ni.

• 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#358 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 14 September 2007 - 01:54 PM

am men so odlični deodoranti firme nike lepo dišijo privlačna embalaža pa še držijo celi dan thumbup.gif

lp,sara
  • 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

#359 Delilah*

Delilah*

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 21 September 2007 - 09:25 PM

QUOTE(piiiqiii @ 14. 9. 2007 - 14:54) View Post

am men so odlični deodoranti firme nike lepo dišijo privlačna embalaža pa še držijo celi dan thumbup.gif

lp,sara

oooo ja. najboljši! jz mam zelenga nike in je kr kul. nimam problemov. sam že tko nisem preveč nagnjena k potenju kar je thumbup.gif
vseen pa nism za antiperspirante ker je potenje pač naraven način ohlajanja telesa. nej se spuca če se mora:D

• 0

#360 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 22 September 2007 - 09:17 AM

hidro fugal. proti švicanju najboljši, je pa brez vonja.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users