Posted 12 June 2009 - 09:26 PM
No ja, sej veš, jaz nikomur ne bom solila pameti, samo pravim, da res poznam dosti ljudi, ki so jim zelo nagajali. Nisem pa še nikoli čula, da bi imel kdo ful probleme recimo s Toyoto ali Mitsubishijem. Dejstvo je, da so ene znamke avtomobilov neizpodbitno bolj kvalitetne, kot druge. So tudi tisti neodvisni seznami in recimo Ford in Opel sta vedno nekje bolj pri repu, na začetku pa tudi kraljujejo skos bolj ko ne eni in isti. Iščem zdaj to sranje, pa kot zakleto NIKJER na netu ne najdem, za popizdit. Seveda to še ne pomeni, da bo imel VSAK denimo s Fordom probleme. Nekateri so zelo zadovoljni, ampak jaz osebno ga ne bi kupila, ker sem trdno prepričana, da obstajajo veliko bolj kvalitetni avtomobili. Tudi raje kupim avto, kjer imam zagotovljeno 7-letno garancijo, kot pa usrano eno leto. But hey, that's just me. Ma fant kolega s Ford Fusion-om in ima tip skooos probleme, pa je avto star eno leto. In kot zakleto se je tavečje sranje začelo zdej, ko mu je potekla garancija. Da se meni to naredi, mi poči film.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.