Jump to content

Photo

Moj sanjski avto

• Please log in to reply
793 replies to this topic

#341 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 June 2009 - 07:45 PM

Meni je v tem trenutku najbolj všeč nova Opel Insignia wub.gif Drag avto, ampak dober. So mi pa na sploh Opli ful dobri.

IPB Image

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#342 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 June 2009 - 08:00 PM

Volvo C30 oops.gif wub.gif

A ni šekši:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

And of course: oops.gif
IPB Image

• 0

#343 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 June 2009 - 08:27 PM

Tale Insignia je pa na tej sliki dosti lepša kot u real. Meni so Opli vsi gadni, že zato, ker so zanič.

Tale Volvo je pa sexy, ja. Sem ga enkrat že limala in je res cute.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#344 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 June 2009 - 08:33 PM

Men se pa Opli sploh ne zdijo zanič, lih nasprotno, so mi zlo dobri. Za moje pojme velik boljši kot kakšen Renault in podobno...

Volvo je tud men všeč.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#345 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 June 2009 - 09:33 PM

Pa Fiat 500 oops.gif thumbup.gif sam predrag...

IPB Image
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#346 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 June 2009 - 11:39 PM

Jebo vas Opel Insignia laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#347 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 12 June 2009 - 06:46 AM

Tega Volvota mam jst na "must have" listi že odkar je prišel ven (beri več kot 2 leti)
  • 0

#348 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 12 June 2009 - 08:09 AM

Tale Fiat je ko Kinder jajček! laugh.gif

Volvo C30 mi je pa kar kul. cool.gif
  • 0

#349 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 June 2009 - 09:03 AM

Js sm tud usekana na sploh na znamko volvo. Ko pa sm ga enkrat videla na cesti, sm bla pa čist preč. Js VEM, da če bom mela denar, da si bom kupila Volvo C30!!! Ni majhen in ni velik!
No ko pa se je pojavil v Twilightu... toliko boljš oops.gif
  • 0

#350 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 12 June 2009 - 09:41 AM

V bistvu je ful prostoren glede na to, koliko je "majhen". V velikosti se lahko primerja na primer s Peugeotom 307 smile.gif
  • 0

#351 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 12 June 2009 - 10:28 AM

še vedno... Honda Civic wub.gif v črni barvi, z zatemnjenimi stekli
IPB Image
IPB Image

Mazda 2 (tega bi imela za po mestu, kar v tej žabji barvi, ali pa v črni):
IPB Image
IPB Image

tega bi pa imela za frajerišenje: Audi TT (obvezno v srebrni ali črni barvi, pa malo spimpan. smile.gif )
IPB Image

Pa še kak bi se našel... smile.gif Recimo tudi tale Volvo ni slab, pa novi Megane tud ne zgleda slabo.
  • 0

#352 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 June 2009 - 07:44 PM

QUOTE(eve @ 11. 6. 2009 - 21:33) View Post

Men se pa Opli sploh ne zdijo zanič, lih nasprotno, so mi zlo dobri. Za moje pojme velik boljši kot kakšen Renault in podobno...

Jaz na to gledam v tej smeri, da poznam veliko folka, ki jih je Opel non-stop zajebaval in je bil več na popravilu, kot na cesti. V enako kategorijo spadajo Fordi, sta pa to znamki, ki ju nikoli, ampak res nikoli ne bi kupila. Od Oplov mi je všeč izključno 3-vratna črna Astra, ampak ne vem kaj naj z avtom, ki ponudi eno leto garancije, pffff. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#353 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 12 June 2009 - 07:52 PM

Neb mela:

FORD - forget or repair daily

FIAT- Francek idi avteka tišat

BMW - bosansko mafijsko wozilo

laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#354 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 June 2009 - 08:57 PM

Tole "poznam veliko folka..." je bolj tak-tak. Meni malo preseda to pametovanje glede avtov, je pa blazno popularno. Vsi so blazno pametni okoli tega (DiLeMa, ob tvojem "popametovanju" glede Oplov in Fordov sem se spomnila na ta popularni pojav, ne leti pa to osebno nate smile.gif ). Jaz pa npr. glede Fordov poznam konkretno eno familijo, ki je od začetka kupovala samo Forde in zdaj ima že četrtega in nikoli niso imeli nobenih problemov. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#355 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 June 2009 - 09:26 PM

No ja, sej veš, jaz nikomur ne bom solila pameti, samo pravim, da res poznam dosti ljudi, ki so jim zelo nagajali. Nisem pa še nikoli čula, da bi imel kdo ful probleme recimo s Toyoto ali Mitsubishijem. Dejstvo je, da so ene znamke avtomobilov neizpodbitno bolj kvalitetne, kot druge. So tudi tisti neodvisni seznami in recimo Ford in Opel sta vedno nekje bolj pri repu, na začetku pa tudi kraljujejo skos bolj ko ne eni in isti. Iščem zdaj to sranje, pa kot zakleto NIKJER na netu ne najdem, za popizdit. Seveda to še ne pomeni, da bo imel VSAK denimo s Fordom probleme. Nekateri so zelo zadovoljni, ampak jaz osebno ga ne bi kupila, ker sem trdno prepričana, da obstajajo veliko bolj kvalitetni avtomobili. Tudi raje kupim avto, kjer imam zagotovljeno 7-letno garancijo, kot pa usrano eno leto. But hey, that's just me. Ma fant kolega s Ford Fusion-om in ima tip skooos probleme, pa je avto star eno leto. In kot zakleto se je tavečje sranje začelo zdej, ko mu je potekla garancija. Da se meni to naredi, mi poči film.
  • 0

#356 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 June 2009 - 09:36 PM

QUOTE(DiLeMa @ 12. 6. 2009 - 22:26) View Post
Nisem pa še nikoli čula, da bi imel kdo ful probleme recimo s Toyoto

Toyoto imamo mi in smo res navdušeni. ;-) Toyote veljajo za ene izmed najbolj zanesljivih avtomobilov.
Meni Fordi niso všeč, ampak moj stric in teta sta vsekana na to znamko in nista še nikoli imela problemov. Saj vem, da obstajajo čisto argumentirane študije o kvaliteti avtomobilov, ampak veliko pa je tudi kakšnih tak-tak "študij", na podlagi tega, ker se pač trem sosedom ista firma avta ful kvari (možno da tudi na podlagi nepravilnega ravnanja z avtom - eni pač niso za volan in delajo bedarije) in en zaključi, da je ta firma avtov ful zanič. ;-) Pa itak, noben nobenemu ne soli pameti, niti jaz - pač se malo pogovarjamo...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#357 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 June 2009 - 09:41 PM

Ja, Toyote so super. Stric si je ravno kupil novo Corollo Verso, meni je precej všeč. Se mi pa zelo, zelo dopade tudi novi Avensis karavan, krasen mi je.
Uglavnem, vsak ima svoje preference, jaz vem katere znamke ne bi nikoli kupila in katero bi, drugi pa so se tudi sposobni zase odločit. smile.gif
  • 0

#358 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 12 June 2009 - 09:45 PM

Pr moji kolegici so pred 10 leti kupli novega Forda Mondea, ki je stal res celo premoženje. Ko so šli prvič kot družina na vožnjo, jim je padla ven mašina. Prav ven jim je padla. Do lani so se tožili, fuuul zapravili za to, pol na koncu niso mnde nč dobil oz. neko prav smešno odškodnino.

Men so najbolj všeč Toyote, Hyundai, Mitsubishi, Kia pa Citroen. Ko si bom čez kako leto kupovala bom zbrala neki od tega. Aja, pa seveda Daihatsu. wub.gif

Daihatsu Materia - zame najbolj sexy avto ever!!! w00t2.gif

IPB Image

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 12 June 2009 - 09:46 PM

O šit, to je pa res hladilnik na kolesih! biggrin.gif
  • 0

#360 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 12 June 2009 - 09:47 PM

Mah, stvar je v tem, da preden pridejo neevropski avtomobili na evropski trg, so že nekaj časa prisotni na domačem tržišču. Preden jih izvozijo na tuje trge, se že pokažejo določene serijske napake, ki jih do takrat, da pošljejo avtomobil na tuj trg odpravijo. Zato so pri nas razne Toyote, Mitsubishiji, Honde ipd. avtomobili skorajda nepokvarljivi, če kupiš novega. Seveda se najdejo izjeme, ampak pustimo to. Evropski avtomobilske tovarne a la Opel, Fiat ipd. svoje avtomobile pošljejo najprej na evropski trg, kamor spada tudi Slovenija. In zato so te serijske napake pri teh avtomobilskih firmah najbolj pogoste. Zdaj za Ford, ki je ameriška firma, ne vem kako je na tem.

V glavnem te podatke sem dobila medtem ko sem delala na avtomobilskem sejmu. Sama jih nisem šla preverjat, se mi pa zdijo kar logični.

Toyota Aygo mi je med malimi avteki tud lepa:
IPB Image

Ta Daihatsu zgoraj je pa kot en rešilec. Samo sirena mu še manjka pa rdeči križ na strani. twisted.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users