V lekarnah, ne vem če še kje drugje. Mogoče Sanolabor.

Nega nog
Posted 25 March 2014 - 11:10 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 March 2014 - 09:27 AM
Gehwol je res dobra, jaz sem si zdaj naročila tole od Avede (ima ful dobre sestavine):
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 March 2014 - 10:33 AM
Špela, ti kar dosti uporabljaš to ne?
Ja, imam zdej 3 odprte.
Burt's Bees kokosova je smešna, v bistvu kot nekakšno gostejše olje, je ne priporočam - predraga za učinek pa še mažem si jo samo na mokro kožo preden sploh stopim iz tuša in potem popivnam z brisačo. Nujno si potem še enkrat stopala namažem.
Imam eno Alverde (hornhaut reduzierte al nekaj podobnega), težko razmazljiva in precej brezvezna. Nazadnje sem se kar za 100% Pure kremo za telo z vonjem sivke odločila in mi je všeč. Je kar konkretna krema (je pa manj gosta kot npr. L'Occitane) in zaenkrat mi je full všeč. Imela sem tudi Sanctum balzam za stopala pa mi ni bil nič posebnega, premalo bogat, ker za stopala imam rada konkretnejše kreme. Gehwol je v redu, ampak mi je za rezultate, ki jih daje, predraga, ni v mojem ožjem izboru. Še najboljša se mi glede na razmerje cena:performans zdi krema za telo od 100% Pure.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 March 2014 - 10:54 AM
Ana, od Balee urea je ful vredu. Nahrani in ne pusti mastnega filma.
[Napoleon]
Posted 26 March 2014 - 02:18 PM
Burt's Bees kokosova je smešna, v bistvu kot nekakšno gostejše olje, je ne priporočam
Za uporabo je grozljiva, ampak jaz sem opazila kar soliden učinek.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 March 2014 - 11:29 PM
Gehwol imajo tudi v Biotopicu, tako da se pomoje dobi tudi v kakšnih drugih podobnih trgovinah. Fluffy in Jina, katero točno sta vidve že imeli? Fant je imel nekaj njihovih, tisto proti potenju in mislim da modro, sem mu včasih malo vzela.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 March 2014 - 12:02 AM
Jaz imam to, mislim da je najbolj mastna.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 March 2014 - 12:05 AM
Hvala. Mogoče jo bom nabavila, ali pa jo fantu priporočila. Bom mogoče prej še Balea ureo probala, ker je pač cenejša. Drugače gre pa tudi meni na živce isto kot Ani.
Posted 28 March 2014 - 10:08 AM
Jaz imam to, mislim da je najbolj mastna.
To kremo je pred leti meni Fluffy priporočila, ko sem imela (zaradi celega poletja v Angliji, kjer sem nosila All Starke) skoraj razpadajoča stopala.
In mi je ZELO ZELO pomagala, tako da imam samo lepe stvari za povedati o njej in zelo priporočam.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 March 2014 - 10:11 AM
Posted 28 March 2014 - 11:53 AM
Zaenkrat sem kupila kar Balea z ureo, mi je zgornja malo draga. Pa tisto Baleino fino pilo, da jo bom imela tudi pri fantu. Jo imam doma in je res super, fant pa ima samo tisto kovinsko. Jaz dajem premalo pozornosti negi stopal. Poleti sicer probam kolikor toliko redno pilit in si občasno naredit kopel, zaradi odprtih obuval, čez leto pa dajem res premalo pozornosti na to.
Posted 01 April 2014 - 08:59 PM
Balea je super tako glede na ceno kot tudi na splošno. Ta fina pila je super, krema z ureo tudi (zeliščna manj), prav tako sol za kopel!
Je pa Gehwol tudi super. Sem jo kdaj mami vzela, a je meni trenutno predraga.
Saj če nimaš problemov s trdo in suho kožo, ni panike, če manj pozornosti temu posvečaš. Imam nekaj prijateljic, ki imajo pač manj problematično kožo povsod in se tudi s tem ne ukvarjajo toliko, pa je čisto kul.
Posted 12 April 2014 - 08:46 AM
Meni je pa všeč od Lusha Fair trade foot lotion. Lepo se maže, vpije, pa prijeten vonj ima po mentolu/meti? Pa ni težav potem, jaz si vedno v postelji mažem in se lepo v roke vpije...Nimam pa ne vem kako zahtevnih stopal, priporočam!
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 13 July 2014 - 01:47 PM
A ima katera izkušnje s Ped Egg-om?
Posted 13 July 2014 - 02:27 PM
Jaz ga imam že nekaj let in je super.
Me je zadnjič pedikerka prav pohvalila, kako lepo negovana stopala imam (in skoraj nič odmrle kože).
S tem, da kakšnih res zelo zadebeljenih plasti na petah pa ne odstrani - zato sem tudi šla na pedikuro.
Bolj v smislu vzdrževanja stanja po pedikuri, oz. če nimaš ne vem koliko plasti odmrle kože.
Pri nas jih imajo v DMu po malo čez 6 eur, so pa črne barve in mislim, da se imenujejo Ped Mouse.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 13 July 2014 - 02:40 PM
A pa je isto kot Ped Egg? Ker sem brala po netu, da je veliko fejkov pa tudi cene so kar različne.
A si noge prej namočiš, da se koža zmehča, obrišeš in nato zdrgneš, ali se čisto na suho ali mogoče to narediš z mokrimi stopali?
Posted 13 July 2014 - 04:31 PM
Aja, to pa ne vem... jaz imam originalnega, pa je zelo vredu.
Jaz ga uporabljam kar na suho, se mi zdi, da tako največ kože odstranim.
Vedno sem ga uporabljala le tako (je bilo tako v navodilih napisano, proizvajalec odsvetuje uporabo na mokri koži), tako da ne vem, kako bi se obneslo na mokri oz. zmehčani koži.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 13 July 2014 - 04:37 PM
Jaz res priporočam tole kremo za stopala- Eubos Sensitive Foot Callus Reducing Creme.
Ful je prijetna in zelo učinkovita. Ob vsakodnevni uporabi ti sploh ni potrebno odstranjevat trde kože, ker je ni! Tudi če so prisotne razpoke, jih uspešno odpravi. Sploh ni mastna, ampak je kot nek balzam. Tudi lepo diši!
Ne menjam več te kreme!
Pri nas v lekarni stane 9,5 evra.
Posted 13 July 2014 - 05:47 PM
Letim jutri ponjo!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 July 2014 - 06:02 PM
Po mojih izkušnjah tudi kvalitetna krema bolj pomaga kot vsako strganje in odstranjevanje trde kože...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users