Jump to content

Photo

Hvalimo & Grajamo

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#341 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 January 2013 - 11:37 PM

Kinky, na žalost nismo uspeli pravočasno iti, dokler so še predvajali Hobita v Gold Class, tako smo pa (po moji krivdi, priznam), ves čas zamikali na kasneje.

Fluffy, sem šla doma zanalašč še enkrat čekirat na net, in ni nikjer nobenega obvestila, kljub temu, da nam je tip rekel, da tudi danes ne bo špilalo. Jaz jim bom jutri mail poslala, danes nisem uspela in trenutno nisem pri volji, pa me zanima, kako bodo hendlali zadevo. Se pa oni tip na šalterju ni niti opravičil, samo obvestil nas je, v smislu "jebiga".

Pa come on, saj menda vedo, da hodijo k njim tudi Slovenci (smo zapazili par SLO avtomobilov v parkirni hiši), pa tudi če ne bi, eno blesavo obvestilo na spletno stran bi res lahko dali.

Skratka bedna situacija, od razočaranja do nepotrebnih stroškov, pa še niti normalnega opravičila očitno niso sposobni sproducirat na licu mesta.

• 0

#342 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 March 2013 - 05:40 PM

Velik minus za Optiko Clarus

Pred več kot enim mesecem sem si pri njih dala delati nova očala, ker so se mi stara zlomila.

Vse lepo in prav. Vprašam, koliko ponavadi traja - kdaj približno bodo narejena. Podajalka reče da tam do 10 delovnih dni traja, ampak da bi moralo biti že v kakšnem tednu, glede na to, da nimam nobenih posebnosti. Plačam vnaprej celoten znesek. Obljubi, da me bodo poklicali, ko jih dobijo (ker jih morajo poslati drugam).

Ok.

Čakam en teden... nič. Čakam dva tedna. Še vedno nič. Pokličem in vprašam. Najprej mi prodajalka nič kaj prijazno zabrusi, da je dobavni rok do 10 delovnih dni. Povem, da je že 14 delovnih dni, odkar sem naročila. Povem priimek in ime. Prodajalka brska po računalniku... pove, da očal še ni in bi morala biti narejena v enem ali dveh dneh. In da bodo poklicali takoj, ko jih dobijo.

Čakam še en teden. Nič. Kličem še enkrat. Zgodba se ponovi. Vprašam v čem je šproblem. Dobim odgovor, da je očitno neka težava s strani dobavitelja stekel (ki so, mimogrede, čisto navadna stekla, brez posebnosti). Povem, da se mi zdi nekorektno, da me nihče o tem ne obvesti in da moram jaz klicarit. Povem tudi, da očal zagotovo ne bi kupila pri njih, če bi vedela, da bo tako dolgo trajalo, saj jih nujno potrebujem. Prodajalka mi reče, da ne more nič in da me bodo poklicali.

Mine še nekaj dni, kličem še enrat. Ne znajo mi povedati nič novega. Pravijo, naj počakam, da bi "moralo biti kmalu narejeno". 

No in do danes še vedno nimam očal. Skoraj mesec in pol je že! 

Groza od groze! Žal mi je, da sem plačala vnaprej. Če ne bi, bi naročilo preprosto preklicala. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#343 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32299 posts

Posted 25 March 2013 - 05:46 PM

Ufff, popolnoma te razumem, mene bi tudi fuuuul razjezilo kaj takega.

To je res nezaslišano... Mogoče bi morala tja in zahtevat kakega poslovodjo oz vodjo optike, pa naj ukrepa takoj, itak si izgubila že ogromno časa.

Jaz recimo še nikoli nisem plačala vnaprej; vedno sem dobila račun skupaj z izdelanimi očali. (govorim za druge optike, s Clarusom nimam izkušenj)

• 0

#344 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 25 March 2013 - 05:49 PM

Uf, jaz bi zahtevala denar nazaj.

• 0

#345 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 25 March 2013 - 06:53 PM

Tudi jaz bi zahtevala denar nazaj. Še nikoli nisem plačala vnaprej v nobeni optiki, res čudno in zelo nekorektno od njih, da moraš čakati več kot en mesec. 

• 0

#346 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 25 March 2013 - 08:30 PM

Definitivno zahtevaj (vsaj delno) vracilo denarja. Res nekorektno, da te niso niti obvestili ne nic. Jaz sem jih narocila pri eni drugi optiki in sem sicer del stroskov vnaprej pokrila (pac kot neka garancija ali kaj), ostalo pa ob prevzemu in je bilo res vse hitro in tip top. Napisi pismo z obrazlozitvijo, naslovljeno na vodstvo, in poslji priporoceno. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#347 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 04 June 2013 - 10:26 PM

Pošiljke od The Book Depository vsakič čakam 16 let. Če ne bi šlo za stvari, ki jih ne bi skoraj nujno rabila, me niti ne bi motilo, tako pa kljub temu, da imajo ogromno naročil ne razumem, zakaj rabijo po en teden, da sploh odpošljejo. Naslednjič bom dvakrat premislila, če ne bi kje drugje naročila, pa tudi če plačam kakšen € več.

Prav tako so pred dobrim mesecem organizirali nek natečaj, katerega zmagovalci naj bi bili razglašeni 17. maja(!), pa še vedno nič od tega. Vse skupaj mi je začelo delovat prav šlampasto, kar je škoda, ker imajo tako dobro ponudbo in konkurenčne cene. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#348 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 05 June 2013 - 11:14 AM

Jaz sem ob zadnjem naročilu na Book Depository-u dobila knjige ful hitro. V manj kot tednu dni so bile pri meni. 

• 0

#349 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32299 posts

Posted 23 July 2013 - 05:36 AM

MOBITEL  se mi je že malo zameril; ta mesec namreč nisem prejela e-računa v spletno banko in sem preverila najprej pri njih (Telekom) kot izdajatelju, zakaj je temu tako. Dobim odgovor, da je bil račun izdan in poslan kot običajno, nimajo zabeležen nobene napake. OK, kličem še na banko in dobim po nekaj urah sporočilo, da so preverili pri Telekomu in da račun ni bil sploh poslan zaradi napake v evidenci izdajatelja, halo? 

V tem času so mi iz Mobitela sicer že poslali kopijo računa v pdf-ju na mail, vendar sem vztrajala, da mi ga ponovno pošljejo v e-banko, ker tako pri plačilu ni provizije in itak je očitno prišlo do njihove napake. Dvakrat sem dobila odgovor, da to ni možno (namreč da bi e-račun spet  poslali), za napako na njihovi strani se ni nihče opravičil niti je ni komentiral.

No evo, danes pa hočem končno plačat tisto položnico preko UPN naloga in vidim, da je vseeno prispel e-račun, le  kako neki, če ni mogoče???

Ful me razkuri taka šlamparija, ko delijo okrog nepreverjene informacije, potem se pa stvari odvijejo čisto kontra, kot ti najprej povejo. :mgun2:

Ne vem no, kako bi bilo, če bi jaz v službi tako delala, tega si enostavno ne moreš privoščiti.

• 0

#350 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 July 2013 - 09:15 AM

Pošiljke od The Book Depository vsakič čakam 16 let. Če ne bi šlo za stvari, ki jih ne bi skoraj nujno rabila, me niti ne bi motilo, tako pa kljub temu, da imajo ogromno naročil ne razumem, zakaj rabijo po en teden, da sploh odpošljejo. Naslednjič bom dvakrat premislila, če ne bi kje drugje naročila, pa tudi če plačam kakšen € več.

Prav tako so pred dobrim mesecem organizirali nek natečaj, katerega zmagovalci naj bi bili razglašeni 17. maja(!), pa še vedno nič od tega. Vse skupaj mi je začelo delovat prav šlampasto, kar je škoda, ker imajo tako dobro ponudbo in konkurenčne cene. 

Jaz sem se enkrat pritožila, ker sem čakala na knjigo več kot mesec dni in sem mislila, da so pač pozabili poslati ali pa da se je paket nekje izgubil.

Odgovorili so mi, da je čas dobave odvisen od dobavljivosti knjige. Npr. ene knjige niso tako pogoste ali pa jih je težje dobiti, zato se lahko zavleče. Mene to tudi moti, ampak konec koncev je pa še vedno najcenejša opcija, tako da sem zadovoljna. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#351 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 August 2013 - 12:54 AM

Pohvalila bi spletno trgovino ZaPikoNaI. Na tej strani vedno naročujem OPI lake, do sedaj je še zmeraj vse potekalo brez zapletov,

pošljejo hitro, lak je primerno zavarovan, poštnina pa razumna. Pri zadnji pošiljki, ko sem naročila en OPI, sem dobila zastonj še set OPI

nalepk v vrednosti kar 17€. Sem bila malodane šokirana. Pa še prikupne so izbrali. Ostajam redna stranka.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#352 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 05 August 2013 - 12:38 PM

Jaz moram pograjati DPD kurirsko službo. Sem že nekajkrat imela slabe izkušnje z njimi, danes pa sem se na to spet spomnila, ko je kurir klical mene,

čeprav je bil paket naslovljen na ženo od brata, ki živita zgoraj. Me je spraševal za pot in sem mu morala vse razložiti, čeprav je zagotovo imel tudi GPS.

Enkrat sva na asosu s kolegico naročili z express delivery, ki jo ima DPD načez, in spet so se pojavile težave, ni in ni jim uspelo dostaviti k prijateljici,

češ da ne najdejo naslova ali da je napačen (kar ni bil), čeprav živi sredi večjega naselja in bajta se vidi z glavne ceste. Potem pa ni preostalo drugega

kot iti po paket tja v njihovo skladišče na Celovški, ki ga tudi komaj najdeš. Res jih ne maram.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users