Jump to content

Photo

Kreme za sončenje

• Please log in to reply
698 replies to this topic

#341 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86376 posts

Posted 13 July 2013 - 12:31 AM

Faktor 2 je enako, kot če se ne mi mazala z ničemer. Sploh ne vem, zakaj to proizvajajo.

Jaz čez celo leto kot podlago za puder uporabljam Balein Beauty Effect fluid, ki ima faktor 15. Prav posebej za obraz za poleti ne kupujem ničesar, ker nerada eksperimentiram s kremami s faktorjem, mi za obraz nobena ne odgovarja. 

Ali mi maši pore ali švicam, ker naredijo film.

Za telo uporabljam Ombia SPF 30, ampak redko, ker nisem skoraj nič na soncu.

bildtagesfluiddata.png

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#342 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 13 July 2013 - 12:41 AM

A lahko ta Balein fluid uporabljaš tudi samostojno ali samo kot podlago za puder? Ti si zadovoljna z njim? Imam majhen odpor do Balee, ampak sem slišala, da so nekatere stvari v redu, poleg tega mi je kul, ker naj ne bi bila testirana na živalih. 

• 0

#343 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86376 posts

Posted 13 July 2013 - 12:53 AM

Ja, itak, samo ima malenkost takega bisernega odseva, ki bi pomoje znal koga motit. Se ga pa ful malo porabi, ker je tako mazljiv, čisto nič ne maši por in fajn je vlažilen. Pa poceni, ok. 5 €.

Jaz drugače nisem bila zadovoljna z nobeno njihovo kremo za obraz, niti Aqua serumom, ki je tako popularen.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#344 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32507 posts

Posted 13 July 2013 - 08:37 AM

Jaz sem za obraz nazadnje imela Avene emulzijo s faktorjem 50; redno pa ne uporabljam ničesar s SPF zaščito, dejansko se tudi jaz soncu močno izogibam

.

Za telo pa imam še od lani Hawaiian Tropic kremo s faktorjem 50 http://www.cudovita....showtopic=13454

• 0

#345 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 13 July 2013 - 09:24 AM

Faktor 2 je enako, kot če se ne mi mazala z ničemer. Sploh ne vem, zakaj to proizvajajo.

Jaz čez celo leto kot podlago za puder uporabljam Balein Beauty Effect fluid, ki ima faktor 15. Prav posebej za obraz za poleti ne kupujem ničesar, ker nerada eksperimentiram s kremami s faktorjem, mi za obraz nobena ne odgovarja. 

Ali mi maši pore ali švicam, ker naredijo film.

Za telo uporabljam Ombia SPF 30, ampak redko, ker nisem skoraj nič na soncu.

bildtagesfluiddata.png

Meni je ta fluid fenomenalen. Po ukinitvi Garnierjeve TF, zdaj uporabljam to, kot samostojno kremo za obraz, se ne pudram, in se fino obnese. Kot je Jina omenila ima malenkost nekega odseva, ampak meni se zdi, da to samo naredi lepo, zdravo in sijočo kožo. Veliki plus je seveda da ima faktor 15. Tako da kar pogumno.

zns-DSC-00.jpgav5-DSC-00.jpg

Jaz sem za letos nabavila to od Hoferja, upam, da se nisem nasrala, in mi ne bo delala mozoljev, :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#346 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27957 posts

Posted 13 July 2013 - 11:09 AM

Jaz sem za obraz nazadnje imela Avene emulzijo s faktorjem 50; redno pa ne uporabljam ničesar s SPF zaščito, dejansko se tudi jaz soncu močno izogibam

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#347 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 July 2013 - 12:01 PM

Jaz imam za obraz trenutno to od CeraVe.

Ko mi zmanjka, si bom najbrž kupila zgoraj opevani Balea fluid, si ga že dalj časa nameravam kupit.

Drugače imam pa ponavadi vedno čez še BB kremo ali puder, oboje vsebuje SPF 15.

032312-cerave-300.jpg

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#348 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27957 posts

Posted 13 July 2013 - 03:37 PM

Zdaj vidim, da smo v negi telesa .. za telo uporabljam Mustelino otroško SPF 50+, si jo deliva s ta malim. : )

http://m.lekarnar.co...ed-soncem-zf-50

Je pa mala tuba, 50 ml, mažem samo, kar ni pokrito z oblačili (spodnji del nog, roke). Če bi potrebovala večje količine, bi si najbrž kupila kaj od UV bio:
http://www.apoteka-n...151-uv-bio.aspx
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#349 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23384 posts

Posted 14 July 2013 - 09:54 AM

Tale Ombia zgoraj deluje obetavno. Vidim, da celo ne vsebuje octocrylena, za katerega tako zelo govorijo, da je slab in pa titanovega dioksida v nano obliki. Naslednje leto kupim. Koliko različnih sploh ima Ombia? A je to tista krema, ki je zmagala na VIP testu?

Ta Balein fluid je kaj bolj hranljiv kot Aqua serum? Tole moram tudi enkrat probat. Aqua serum sem imela, ampak mi je bil kot da ne bi ničesar imela gor, res samo za poleti.

Sicer pa imam jaz letos, kot sem že omenila, Green People Scent free sun lotion SPF 25, ki ga uporabljam za telo in obraz. Sonca se tudi jaz izogibam. Za obraz imam še Green People Day solution kremo s SPF 15, ki pa jo bom imela še za zimo pomoje, ker zdaj, ko grem ven, uporabim tisto s SPF 25. Pa tudi Lily Lolo puder ima faktor 15.

Tudi jaz ne vem, zakaj sploh prodajajo izdelke z ZF 2, ker je to isto kot nič. Michelle, če hočeš zaščito, uporabljaj vsaj spf 15. Že ta nudi kar visoko zaščito, če seveda dovolj obilno namažeš.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#350 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 July 2013 - 09:55 AM

Coppertone je letos spremenil sestavo kreme, ki sem jo uporabljala nekaj let brez skrbi, da bi mi mašila pore (res je bila super), zdaj sem pa vrgla oko na nvo različico in ima na 6. mestu Dimethicone (ostalih sestavin ne znam na pamet, to je edina 'škodljiva', ki sem jo prepoznala na prvi pogled). :cry: A ima katera preverjen predlog, katero neK kremo naj vzamem (da je v celoti neK in jo imam lahko za obraz in telo), pa da ni ravno 30e? In se jo da dobiti v trgovinah ali lekarnah.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#351 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 27 July 2013 - 10:02 AM

Silikon ti maši pore? Načeloma to ne velja za K sestavino.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#352 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts

Posted 27 July 2013 - 11:09 AM

Ja, vse kreme, ki so imele silikone, so mi naredile tak film na koži (kratkoročno je zgledala ful lepo,  gladko, zdravo - itak, podobno kot pri laseh, dolgoročno pa je nastalo precejšnje sranje). :/

• 0
Pablo Picasso

#353 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 27 July 2013 - 11:26 AM

Poglej malo SunDance kreme od Dm so precej ok
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#354 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts

Posted 27 July 2013 - 11:28 AM

Hvala za predlog, bom šla danes s seznamom komedogenih sestavin tja. :)

• 0
Pablo Picasso

#355 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 25 May 2014 - 04:45 PM

Katere sončne kreme boste letos uporabljale? Hofer ima spet ful ponudbe. Samo a katera ve, če je bilo to testirano na živalih, 

nikjer ne najdem. Drugače pa bi se priporočila za kakšen namig, kje naj gledam za SPF kremami, ki so veganske in niso testirane na živalih. 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#356 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29871 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 May 2014 - 05:05 PM

Za obraz sem si na poti kupila Alba Botanica s spf 30 pa Afrodita Kids 30ka mi tudi odgovarja; za telo pa še naprej L'Occitanov citronkin losjon.

Meni je važno, da se lepo razmazuje in vpije ter da me po nanosu (sploh po obrazu) ne peče ali kakšne druge štale ne dela.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#357 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 May 2014 - 05:46 PM

Od lani mi je za obraz ostala tale:

elizabethardensunblock6.png

Za telo pa tale:

41AT3gCGNmL._SL500_AA300_.jpg

Ko porabim te, si bom tudi sama nabavila nekaj, kar ni testirano na živalih. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#358 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23384 posts

Posted 25 May 2014 - 11:01 PM

Jaz sem si spet naročila Green people SPF 25. Bi mi bilo sicer ljubše, če bi bil faktor 30, pač psihološko, ker sem navajena, dače se le da, ne kupujem spf-jev pod 30. Sem pa iskala nekaj bolj naravnega in ta mi ustreza, ker za razliko od običajnih naravnih ni ful mastna. Jo imam tudi za obraz. Kolikor vem, ni testirana na živalih, ni pa veganska, ker ima čebelji vosek. Tudi sicer mi ni všeč, če je krema ful mastna in se težko maže, ker take še bolj puščajo sledi na oblačilih. Mogoče bom še kakšno Hoferjevo nabavila, ker nisem še nikoli.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#359 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32507 posts

Posted 10 June 2014 - 11:36 AM

Jaz sem lani očitno vse stran vrgla in moram kupiti eno novo kremo, al bo lekarniška La Roche Posay Anthelios dermopediatrucs SPF50+ ali pa ena Hoferjeva, bom videla, kako so kaj založeni v našem H.

• 0

• Guests

Posted 16 June 2014 - 03:22 PM

Odkar imam dete, sem malo bolj v "naravo" vrzena. Tako da sem letos nabavila Scarlets kremo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users