Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#341 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 15 January 2008 - 10:17 AM

Jst pa vedno, ko jem krof, ga dam na pol in tako s suhim delom namakam v marmelado in se tako porazdeli biggrin.gif

Na živce mi gre fant ponoč, ko se uleže na moje lase, potem pa ratam čist živčna, ker me cuka, ko se hočem premakniti. down.gif
  • 0

#342 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15768 posts

Posted 15 January 2008 - 02:34 PM

Dans bom pa še jst pošimfala stare tete. Danes je bila ena pred mano na blagajni.

Postopek:

- najprej si je fuuuuul počas dala dol eno rokavico, nato še drugo
- potem vzela ven kartico, pin kodo tipkala 5 minut
- ko ji je blagajničarka dala račun, ga je dobesedno 5x prepognila in dala v en predalček
- potem še slip od kartice s polžjo hitrostjo spet v nek poseben predalček
- potem vse te predalčke na gumb še zapret in denarnico dajala v torbiso 5 minut
- ves ta čas je bila skos nagrmadena njena hrana tam na pultu, da men niti računat blagajničarka ni mogla
- potem je začela iz torbice vlačit raznorazne vrečke
- spet ubitačni postopki zlaganja (kruh v eno vrečko, mleko v drugo, sadje v tretjo...)
- potem, ko je vse zložla, spet počasi rokavičke gor, vzela vrečke in SE KONČNO SPOKALA

SEj ne rečem, so stari in bolj počasni, sam give me a break!!!!!!!!!

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#343 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 January 2008 - 03:08 PM

Men gre fnt na živce kdr si hoče istočasno umivat zobe, pa se pol tm okrog mene riti ... katastrofa v malem!!

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#344 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 15 January 2008 - 03:10 PM

laugh.gif Rea, midva to vedno delama skupaj...pa ponavadi jaz še kakšno neumnost ušpičim zraven. Bogi moj fant laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#345 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 15 January 2008 - 08:51 PM

Joooj rea, točno, pri nama je isto. Vedno se vsak večer kregava kdo je bil prvi pri umivalniku in pol se prerivava evil.gif
  • 0

#346 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 29 January 2008 - 05:20 PM

Na živce mi gre, če neki razlagam tipu, on pa vmes bulji v tv slap.gif nuke.gif verymad.gif rpg.gif sniper.gif To me pa res razjezi.
  • 0

• Guests

Posted 29 January 2008 - 05:28 PM

Ja...pa zraven še kima, pa govori: "ja, ja, ja", pa TOČNO vem, da ne posluša, kaj govorim. Moj fant se je perfektno izpopolnil v umetnosti pretvarjanja, da me pozorno posluša.
  • 0

#348 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 29 January 2008 - 05:36 PM

Ciara, he he... true! laugh.gif mad.gif
  • 0

#349 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18522 posts

Posted 30 January 2008 - 10:19 AM

Najbolj mi gre na organ, ko se pripeljem do semaforja in ljudje, ki so v koloni pred menoj, ne porajtajo, kdaj se prižge zelena za zavijanje v desno in stojijo, stojijo, stojijo... down.gif pol moraš pa hupat, da se premaknejo. mad.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#350 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 30 January 2008 - 10:49 AM

Meni gre pa ravno to na živce, da če se prvo milisekundo, ko se prižge zelena, ne premakneš, že nekdo nervozno trobi, kot da bo konec sveta. rolleyes.gif
  • 0

#351 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 30 January 2008 - 10:58 AM

QUOTE(Errol @ 30. 1. 2008 - 10:19) View Post

Najbolj mi gre na organ, ko se pripeljem do semaforja in ljudje, ki so v koloni pred menoj, ne porajtajo, kdaj se prižge zelena za zavijanje v desno in stojijo, stojijo, stojijo... down.gif pol moraš pa hupat, da se premaknejo. mad.gif

Pa po možnosti jih pol še vidiš kako iz lera šaltajo v prvo in spustijo ročno in se šele nato blagolovijo speljat evil.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#352 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 30 January 2008 - 11:05 AM

Se strinjam z obojnim. In prepočasno speljevanje (mislim, saj navadno vidiš, kdaj se ostalim v križišču rdeča prižge, potem še vedno nekaj trenutkov traja, da se prižge zelena) in trobljenje, če prvo sekundo, ko se prižge zelena ne spelješ. Pa razpizdijo taki, ki in v naselju in izven naselja konstantno vozijo 60km/h, ne več ne manj. Ali pa taki, ki ko je ravnina tiščijo na plin, ko pa je prvi ovinek pa se skoraj ustavijo.
  • 0

#353 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18522 posts

Posted 30 January 2008 - 11:22 AM

QUOTE(Limona @ 30. 1. 2008 - 10:49) View Post

milisekundo

Sekunda je normalen čas za človekovo reakcijo. Meril sem. Pišuka, kako dolga je.

QUOTE(Frčica @ 30. 1. 2008 - 10:58) View Post

Pa po možnosti jih pol še vidiš kako iz lera šaltajo v prvo in spustijo ročno in se šele nato blagolovijo speljat evil.gif

lol1.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#354 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 30 January 2008 - 02:54 PM

Jaz se raj sploh ne vsedem za volan, ko se tk vidim kak popizdevam, ko se folk jajca po tem svetu laugh.gif .

Na k. mi gre, ko naši ne morjo luči za sabo ugasnat, včas bi jih tepla oops.gif .

• 0

#355 pepelka

pepelka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 30 January 2008 - 04:40 PM

Men gre pa na k folk k kr stoji na kolesarski, te vid, da si ti na kolesarski - na bajku, valda, in da greš v njegovo/njeno smer(nasprot), pa se kr ne umakne! Še najhujš so une kao vzvišene, hude bejbe wonna bi, babe k misljo da se morm js umaknt. Haloooo rolleyes.gif
  • 0

#356 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 January 2008 - 06:23 PM

meni pa gre na živce, da ko sem en cajt za računalnikom desna roka (ta, ki jo imam na miški) čist mrzla rata, čez čas celo začnem čutit mravljince blink.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#357 LemonTree

LemonTree

sramežljivec

• Člani
  • 29 posts

Posted 31 January 2008 - 02:41 PM

Ne prenesem da je kdo res[u] počasen. sploh če počasi hodi. u glavnem, na živce mi grejo ljudje, cepljeni prot hitrosti ninja.gif
  • 0
Courage doesn't always roar. Sometimes courage is the quiet voice at the end of the day saying, 'I'll try again tomorrow.'

#358 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 January 2008 - 03:57 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#359 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 01 February 2008 - 05:56 PM

QUOTE(Adriane @ 31. 1. 2008 - 15:57) View Post

Na trolah mi grejo na živce mamike z velikim obsegom telesa, ki poleg tega v rokah držijo še 5 puklov vreč, a se frajersko postavijo pri prvih vratih za iztop, da se zabaše celi prednji del. Mater milo! Stopi še dva metra v globino, da mi ne bo treba malodane šoferju na krilu sedet! :lart

lol1.gif Ja, tja k drugi osi se najraje postavijo - med kolesi, kjer je najbolj ozko, ko štofeljc, pa se oklenejo ročaja, čeprav sploh ne bi bilo treba twisted.gif twisted.gif
  • 0

#360 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 February 2008 - 10:41 PM

Ignorance.
  • 0
Everything you can imagine is real.