napetost v prebavilih
Posted 29 February 2012 - 03:42 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 29 February 2012 - 05:06 PM
Posted 29 February 2012 - 09:25 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 March 2012 - 12:01 AM

Posted 01 March 2012 - 12:07 AM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 March 2012 - 12:08 AM

― V. Van Gogh
Posted 01 March 2012 - 12:08 AM

Posted 01 March 2012 - 12:15 AM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 March 2012 - 01:02 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 April 2012 - 07:22 PM
V glavnem.. jaz sem imela napotnico za testiranje na intolerantnost. Pridem danes tja, najprej pogovor z zdravnico (ki je imela tam nekje cirka 150kg in mi je pridigala o zdravi prehrani - vem da to ni relevantno in ne me razumet narobe, ampak mene je zmotilo, si nisem mogla pomagat) če me to res tako moti da bi rada delala te teste (ja, me), potem pa mi začne opisovat obremenilni test s katerim odkrivajo laktozno intoleranco. V enaki sapi mi pove da moraš za ta test biti tešč in da je očitno prišlo pri njih do pomote, saj me o tem ni noben obvestil (wtf, really?) in da bom morala prit še enkrat ampak da ona razume če nočem, ker sem kao prišla od daleč. Valda hočem, sem čakala 6 mesecev da pridem na vrsto, zdaj pa to.. Res sem bila jezna. Na srečo se je vsaj potrudila in mi našla en datum v maju, da ne čakam spet vse znova 6 mesecev. So mi pa danes vseeno vzeli kri, da preverijo tudi celiakijo, za vsak slučaj. Izvide dobim naknadno po pošti. Aja, pa ta laktozni test NI zastonj, se plača tudi če si z napotnico (28€)
All in all - danes sem šla gor za BV.
Aja pa še to, jaz sem njej povedala da sumim na laktozo, oz da sem 95% da je to, ampak da sem tudi ziher da je še nekaj poleg tega. Zdaj jaz upam da mi bo naredila tudi tiste alergijske teste na roki, in ne samo za laktozo. Fail, res.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 April 2012 - 08:09 PM
― V. Van Gogh
Posted 24 April 2012 - 08:22 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 April 2012 - 01:26 PM
Posted 29 April 2012 - 02:28 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 May 2012 - 02:24 PM
What to say? Nič mi niso našli.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 May 2012 - 02:26 PM
Posted 11 May 2012 - 02:28 PM
― V. Van Gogh
Posted 11 May 2012 - 02:30 PM
Ampak vseeno jaz imam konstantno vsak večer ogromen trebuh, in že več kot leto poskušam ugotovit kaj je. Najprej sem črtala laktozo (za to lahko rečem da je zdaj že slabo leto odkar se sploh ne dotikam jogurtov in mleka, sir zelo redko - malo mocarele), en mesec sem tudi črtala cuker, potem sem črtala belo moko in praktično skoraj vse OH za en mesec. Ne morem ugotovit kaj je, pa pika.
Aja, odkar ne uživam več skoraj nič laktoze so vetrovi ponehali, napihnjen trebuh pa imam še vedno, in me GROZNO moti.
Za kandido niso ne, samo kaj pa vem no.. to imamo skoraj vsi, skoraj dvomim da bi bilo (samo) to lahko krivec za tako napihnjen trebuh.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 May 2012 - 12:32 PM
Pri meni je podobno in mi gre ful na živce. Laktoze praktično ne uživam, ker mleka sploh ne pijem, jogurte jem ful redko, tako da to dvomim da je. Morala bi še poskusit to, kar si ti rekla, da bi vso belo moko črtala, pa cuker, ampak to bo malo težja.

Posted 13 May 2012 - 12:37 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users