Brazilska depilacija
Posted 15 July 2008 - 07:26 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 July 2008 - 07:44 PM

Posted 15 July 2008 - 07:46 PM

Zdele me bo mela Mladoletna ful rada. sem narisala zemljevid, kako pride do tja.

Zelena barva = pot, po kateri vozi BUS št. 14
Vijolična barva = tvoja pot
Rdeči krogci = avtobusne postaje
Torej - na konzorciju (nasproti glavne pošte, pri nami) vstopiš na 14 (smer Vrhovci) in se pelješ ENO postajo. Izstopiš, greš čez cesto in potem slediš busu

Če SLUČAJNO ni stopničk, greš pa čez cesto in nadaljuješ naravnost (NE slediš busu). Zaviješ prvo ulico levo, na koncu ulice levo in si spet na pravi ulici.
Posted 15 July 2008 - 08:00 PM

Posted 15 July 2008 - 08:22 PM

Posted 15 July 2008 - 08:42 PM

Posted 15 July 2008 - 08:45 PM

Posted 15 July 2008 - 09:22 PM

Posted 15 July 2008 - 09:24 PM
Posted 15 July 2008 - 09:26 PM
vuelvo a vos,
Posted 15 July 2008 - 09:30 PM

Še tole moram vprašat. Bi bilo ok, da si danes naredim piling spodaj? En od nivee, bolj blag za telo, da bi šle kakšne morebitne vraščene dlake mal bolj na plano, pa potem namažen z bepanthenom plus, da se bo do jutri umirilo? Pa se jutri potem spet stuširam, z milom kot običajno umijem in ne dam nič gor?
Posted 15 July 2008 - 09:32 PM

Posted 15 July 2008 - 09:47 PM
Ohh, sem prebrala vse

Še tole moram vprašat. Bi bilo ok, da si danes naredim piling spodaj? En od nivee, bolj blag za telo, da bi šle kakšne morebitne vraščene dlake mal bolj na plano, pa potem namažen z bepanthenom plus, da se bo do jutri umirilo? Pa se jutri potem spet stuširam, z milom kot običajno umijem in ne dam nič gor?
Še tole, da se grem lahko potem pod tuš zvalit

Posted 15 July 2008 - 10:04 PM
Posted 15 July 2008 - 10:14 PM

Posted 16 July 2008 - 12:18 PM
Iščem primerno lokacijo v MB-ju, kjer ni predrago ... A v MB-ju delajo kje s tem roza voskom, ki ne boli tako??? Eventuelno bi prišlo še Celje v poštev ... Hm.
Posted 16 July 2008 - 12:36 PM

Ana tebi se je slučajno kaj vnelo ali karkoli?
[Napoleon]
Posted 16 July 2008 - 05:32 PM

Sem zlo zadovoljna. Delala mi je ta starejša, bolel pač je, ampak je blo vse tko dost sproščeno ... Mi pa na koncu ni vseh dlak s pinceto ven dala, ker se ji je mudil

Posted 16 July 2008 - 07:21 PM
Jaz nisem zdržala.
Najprej mi je noge obdelala (polovičko) in se je ful čudila, kako da me ne boli, češ da imam iber močne dlake. Verjetno sem mal navajena od depilatorja. Skratka za noge ni blo panike, skoraj masaža bi lahko rekla.
Ampak brazilka

No nožje je pa že vosek odpovedoval. Začel se je trgat, ker imam tok močne dlake, da jih niti vosek ni naenkrat ven potegnil. TO TAKO BOLI.

Mi je še omenila da je "prejle" štimala eno ful mlado punco, ki je tudi bla prvič pri njih (Mladiiiiiiič!

Nisem si predstavljala kako bo naredila še na drugi strani. No, pa je šlo lažje.
Na levi sem manj občutljiva in ni bilo tak težko zdržat, tako da imam zdaj zgolj cm kucin na obeh straneh, čisto pri malih ustnicah. Sem ji že hotla reč, da bom potrpela še za ta cm, pa mi je lih še neki rabila popravit na desni strani, kjer sem občutljiva in sem spet vse zvezde vidla.
Tko da sem se zmenila, da čez 14 dni pridem še enkrat na brazilko, češ da naj bi šlo lažje, ker bo manj dlak in da bom lažje zdržala še tisti "prisluznični" pas (

Na koncu sem prišla ven prešvicana in zmatrana kot s fitnesa (po besedah kozmetičarke).
vuelvo a vos,
Posted 16 July 2008 - 07:38 PM
O.M.G.
Jaz nisem zdržala.
Najprej mi je noge obdelala (polovičko) in se je ful čudila, kako da me ne boli, češ da imam iber močne dlake. Verjetno sem mal navajena od depilatorja. Skratka za noge ni blo panike, skoraj masaža bi lahko rekla.
Ampak brazilka

No nožje je pa že vosek odpovedoval. Začel se je trgat (pri meni se je tudi kdaj zatrgal), ker imam tok močne dlake, da jih niti vosek ni naenkrat ven potegnil. TO TAKO BOLI.

Mi je še omenila da je "prejle" štimala eno ful mlado punco, ki je tudi bla prvič pri njih (Mladiiiiiiič!

Nisem si predstavljala kako bo naredila še na drugi strani. No, pa je šlo lažje.
Na levi sem manj občutljiva (jaz tud, haha) in ni bilo tak težko zdržat, tako da imam zdaj zgolj cm kucin na obeh straneh, čisto pri malih ustnicah (ohh, tam bi pa res lahko potrpela, da bi se potem skoz šlatala, ker bi blo tko gladko

Tko da sem se zmenila, da čez 14 dni pridem še enkrat na brazilko, češ da naj bi šlo lažje, ker bo manj dlak in da bom lažje zdržala še tisti "prisluznični" pas (

Na koncu sem prišla ven prešvicana in zmatrana kot s fitnesa (po besedah kozmetičarke) (jaz sem zasmrdela, pa nikol drgač

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users