Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#341 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 16 January 2008 - 07:34 PM

Zelo ok, (sicer je bil moj cukr tečn zarad tega) ker sem se naspala-končno!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#342 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 19 January 2008 - 06:48 PM

Noro dobr smo se mel v Prlekiji. Vse povsod smo bli. Ko bi blo dons isto smile.gif .
  • 0

#343 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 28 January 2008 - 02:01 PM

Dobro sem spala celo noč, edino dvakrat sem mogla vstat , ker me je lulat, ampak ni panike, ker sem takoj zaspala nazaj. Proti jutru pa me je začel neki trebuh zvijat in mi je ratal kar slabo down.gif Pol ko sem vstala je blo pa ok.
  • 0

#344 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 02 February 2008 - 07:51 AM

Vtisi minule noci: pijani laugh.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#345 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27510 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 February 2008 - 12:32 PM

Sredi noči me je v levi meči zgrabil pošastno močen krč, tako da sem skočila iz postelje in medtem ko sem tipkala po zidu, da bi našla stikalo za luč, na tla zrušila uokvirjen list iz mojega herbarija - hvalabogu, da se steklo ni razbilo, sicer bi mi razsekalo nogo. wacko.gif
POtem sem kolikor toliko normalno spala dalje.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#346 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 05 February 2008 - 01:04 PM

Spala kot top, dokler mi ni mačka skočila s kremplji na nogo, ki je gledala mal ven. Matr sem se vstrašla,srce mi je še neki časa močno bilo potem. Jao twisted.gif
  • 0

#347 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 06 February 2008 - 12:11 PM

To je sicer vtis prejšnje noči, a vendar:

Odpravla sm se spat in pred tem še malo brala. Knjiga je bila Stephen King - It, zelo strašljiva zadeva, in ko sm končno ugasnla luč, sm mela glavo polno morilskih klovnov in podobnih strahotnih pošasti. In kar naenkrat v sobi nekaj zašumi! Jst sm postala čisto trda in poslušala. Malo tišine, in se vsujejo note na tla, in še nekaj nardi TUP, in potem šumi naprej po sobi. Jst sm bla že napol mrtva od strahu, samo sm čakala da mi kej zasadi čekane v vrat in me pošteno razmesari, nakar pošast reče: Mjav. Pol sm zgrabla neumno mačko in sm jo nesla vn.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#348 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 07 February 2008 - 07:20 AM

Nisem spala. Nič. Delala sem se kot da spim. Za znoret, jaz grem na uspavala, če bo to šlo tak naprej. mad.gif
  • 0

#349 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 07 February 2008 - 10:40 AM

ejjaz te razumem, ful slabo spim že deset dni. sm misla da zaradi ispita ker sm ga mela včeraj, pa dans spet nisem. down.gif
  • 0

#350 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29845 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 February 2008 - 02:06 PM

zakinkala sem medtem, ko je imela prijateljica bojda strašno pomemben monolog o njenem bivšem .... oops.gif sem bila zjutraj vsled tega malo okregana. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#351 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27510 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 February 2008 - 02:02 PM

Gledala Mehikanko, ob 1h zjutraj me je klicala sošolka in se mi drla v mobitel nekaj v smislu lahko ti je žal da nisi hotla ven (fakof hani). Potem celo noč nisem mogla zaspat in sem razmišljala o določenih stvareh in ugotovila, da nimam pojma, kaj bi sploh rada.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#352 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 09 February 2008 - 03:46 PM

zvečer gledala en psihotski film o podganah.sploh ni biu nič grozen, ampak je bil bolan.nevem zakaj, ampak, ko sem pogledala ta film sem bila fuuul živčna.potem sem šla okoli 2eh na msn, pa s fantom spregovorila 3besede, ker je potem kar nekam zginil, brez da bi kaj rekel seveda.najbrž je imel s katero cyber sex biggrin.gif laugh.gif
vsa jezna sem šla spat, pa nisem mogla, zaradi vsega tega+grozen prehlad me daje.vstala pa spet ob osmih.se mi vidi, da nisem čisto vredu. rolleyes.gif
  • 0
mačka figa.

#353 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 09 February 2008 - 09:14 PM

Spala dobro, ponoči pa sem se zbudila, ker so se eni mulci stepli pred blokom in pol sem gledala čez okn huh.gif Sam pol k so šli sem spet zaspala kot top.
  • 0

#354 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 10 February 2008 - 08:16 AM

Donas sem začuda spala dobr, prejšno noč me je pa fant na vsake 20 minut nekam zrinu al ukradu koutr alpa kar kol samo da sm se je zbudila evil.gif ampak se mi je srčk zjutrej tko oddolžiu, da mu nism mogla zamert oops.gif srčk je wub.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#355 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5199 posts

Posted 11 February 2008 - 09:02 AM

Zelo lepemu večeru navkljub, nisem mogla zaspat. Pa ful sm se hotla stisnt k dečkotu, pa enostavno nism mela srca, da bi ga tok zbudila, da bi se okol obrnu. Tko da sm tud večji del noči spala bolj za en drek.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#356 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4248 posts

Posted 11 February 2008 - 10:34 AM

Uf kakšna noč. Super nastopi, vredni ogleda: Alicia Keys s Frankom Sinatro, Carrie Underwood z rockersko verzijo BHC, Kanye West in njegov poklon preminuli mami (ni mogel pet), Beyonce in Tina Turner s Proud Marry thumbup.gif (ženska ima še vedno fantastične noge), še enkrat Alicia keys z No one itd....V glavnem super so se potrudli, vsak je imel kaj za videt. Edino my grammy moment mi ne potegne ( ko med nepoznanimi glasbeniki glasujejo, kdo bo imel možnost nastopat na odru...saj te niso american idol blink.gif )

Zdajle se še prebujam, z rdečimi očmi, ampak je blo vredo. Nekatere posnetke si je vredno ogledat, pa tud če je le youtube.
  • 0

#357 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 11 February 2008 - 02:31 PM

Morm rečt da sem ful dobr spala, brez, da bi se zbudila, tko udobno mi je blo celo noč thumbup.gif Edin zjutri je blo težko vstat.
  • 0

#358 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 February 2008 - 04:00 PM

Sej ponavadi je teško zjutrej vstat biggrin.gif saj meni, še posebno med tednom biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#359 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29845 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 February 2008 - 05:24 PM

pol noči sem prejokala, drugo polovico pa prebedela. blink.gif wacko.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#360 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 11 February 2008 - 07:33 PM

console.gif
why? ermm.gif
  • 0
mačka figa.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users