Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5698 replies to this topic

#3561 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 January 2013 - 04:21 PM

Očitno bi jih morala slikati prvi dan, da bi lahko potem podala primerjavo, in bi videle, da so iste. :lol:

Katera je basic linija, a tista, ki ni nikoli znižana? Jaz imam navadne gate, neka fora, če kupiš 3 dobiš za 18e (nekaj takega, ne spomnim se), in so šivi sicer ok, ampak so robovi scufani, sploh niso ostri in gladki kot prej, ampak kot bi potegnila z žiletko po njih.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3562 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 January 2013 - 05:02 PM

Coco ti se še spomniš kake so ble pred osmimi leti? :D

Jaz tudi ne verjamem tega, malo pretiravaš spet ne? ;)

• 0
Viens, reste ici!

#3563 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 January 2013 - 05:22 PM

Joj, no. :AJEBEŠ: :roll: Se spomnem tudi cene in kdo je vse bil z mano takrat v šopingu, kake butaste in nepomembne stvari znajo dolgo ostati v spominu, in ja, se spomnim, kakšne so ble, ker sem si kupila dvoje gat iz istega materijala in z istim potiskom, samo drugačen model (ene navadne in ene bokserice), ampak bokseric nisem nosila tako pogosto, ker sem falila in kupila prevelike, in je razlika med njima še danes minimalna, tiste, ki sem jih stalno nosila, so malenkost bolj blede.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3564 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 January 2013 - 06:20 PM

Katera je basic linija, a tista, ki ni nikoli znižana? Jaz imam navadne gate, neka fora, če kupiš 3 dobiš za 18e

Ja, ta! Meni so modeli sicer ful dobri, sploh brazilke, tudi lepi so mi in komot - skratka super. Ampak meni so se vse tri (tudi kupila tako v kompletu pač tri) totalno scufale na robovi, zgubile obliko in ni več tisti "elastičnosti" na šivih, če veste kaj mislim. Mi je ful škoda, ker so mi popolne sicer, ampak ja..

Tako da vprašanje, kje dobiti lepe brazilke? Ozrioma kje sploh dobiti brazilke? Povsod imajo samo navadne gate ali pa tangice.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3565 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 January 2013 - 06:44 PM

HM.

Jaz imam od tam polno lepih brazilk.

• 0
Viens, reste ici!

#3566 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 January 2013 - 06:47 PM

A res? Nisem nikoli zasledila brazilk v H&M-ju! Bom naslednjičbolj pozorna.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3567 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 06 January 2013 - 07:10 PM

Meni nikjer nimajo tako dobrih brezšivnih, kot Intimissimi, jih imam ogromno. Sicer se kar kmalu robovi malo scufajo, ampak me ne moti, so najudobnejše ever.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3568 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46056 posts

Posted 06 January 2013 - 07:27 PM

Victoria's Secret ima super brazilke, ki naredijo awesome rit.

• 0

#3569 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 January 2013 - 03:31 PM

Meni nikjer nimajo tako dobrih brezšivnih, kot Intimissimi, jih imam ogromno. Sicer se kar kmalu robovi malo scufajo, ampak me ne moti, so najudobnejše ever.

Se strinjam!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3570 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 January 2013 - 12:28 PM

Je katera kaj naročevala na Asosu od Karen Millen? Kakšne so številke? Normalne, manjše, večje? Hvala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3571 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 09 January 2013 - 01:10 PM

Jaz imam eno majico iz Londona, številke so ful majhne.

• 0

― V. Van Gogh

#3572 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 January 2013 - 01:22 PM

Aha, hvala, se mi je zdelo, da so bolj pri majhnih.

Si skoraj ne bi upala preko spleta naročit. Saj dobro.

• 0

#3573 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 January 2013 - 03:30 PM

Kolegica me sprašuje, če je ta stran sumljiva oz. je fejk ali ne, konkretno za tale izdelek jo zanima: KLIK

Jaz ne vem, ste tukaj nekatere bolj podkovane v tej smeri, hvala za pomoč!

• 0

#3574 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 January 2013 - 03:33 PM

Pomoje da ni fejk.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3575 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23306 posts

Posted 09 January 2013 - 03:44 PM

Sicer pa nimam nobenih gat 8 let, in čist po pravici, ne verjamem da so lahko kakršnekoli gate po 8-ih letih v enamkem stanju kot prvi dan, tega pač ne verjamem nobenemu. Očitno imamo različne prestave o "enake kot prvi dan".

Jaz tudi ne verjamem. Če si jih ful malo nosila in so večinoma ležale v omari, potem ja. Če pa jih redno nosiš, se po nekaj letih sigurno vsaj barva spere, pa pretegnejo se.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3576 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 09 January 2013 - 05:29 PM

Fluffy, je fejk, še logo ni pravi.

• 0

― V. Van Gogh

#3577 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 January 2013 - 05:31 PM

:o Hvala!

• 0

#3578 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 January 2013 - 10:15 PM

Ja, kot je že Jina omenila, Karen Millen ima majhne številke.

• 0

#3579 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2013 - 01:25 AM

Kako Karen M., če je pa šal Burberry?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3580 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 10 January 2013 - 01:30 AM

Flaffy je spraševala za Karen Millen par postov nazaj.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users