Zara.

Kje se kupi?
Posted 09 April 2013 - 08:35 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 April 2013 - 09:22 PM
A to si pred kratim vidla? Tle pr men prenavlajo ta velko Zaro, pol bo pa zihr kar naenkrat preveč stvari, ki mi bojo všeč.
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 09 April 2013 - 09:26 PM
Precej, zdaj imajo srajce v takem kroju v kar nekaj barvah/printih.
― V. Van Gogh
Posted 27 April 2013 - 08:11 PM
S katere strani je najboljše naročevati Adidas oblačila (pestra ponudba, zmerna poštnina in sprejemljive cene/popusti)?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 April 2013 - 08:31 PM
Si preverila najprej pri nas, Prva Liga?
Jaz sem že 2 krat s tam naročila, zadovoljna glede storitve. Ne vem pa če imajo ravno to, kar ti iščeš.
Mislim, da si to iskala: http://www.prva-liga...bid=608&sub=717
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 April 2013 - 08:54 PM
ASOS drži Adidas, ampak ne vem če tisto, kar ti želiš, na prvo oko najdem nekaj podobnega .
Drugače mi na pamet pade še StartFitness (ne vem kakšna je poštnina, a menda ne ravno najugodnejša, so pa cene tukaj med ugodnejšimi), Zalando (free poštnina), Planet-Sports (10€ poštnina, se mi zdi), Getstyle.eu (poštnina za EU območje 5€) in pa Superge.si.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 April 2013 - 09:11 PM
Na StartFitness je poštnina 10 funtov in imajo samo stvari za šport (dryfit materiali), Zalando pa ne pošilja v Slo.
― V. Van Gogh
Posted 27 April 2013 - 09:11 PM
Pardon, pošiljam vse avtomatsko v ITA in se potem spozabim.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 April 2013 - 09:29 PM
Kak me dobro poznate. Sarah, na to zadevo, ki si jo prilimala, že čakam.
Kinky, tole bi imela, ja, nikjer
ne najdem 38 številke. x( Hvala! Bom spremljala. Na Stilago držijo tudi Adidas, ampak imajo prej omenjeno
obleko v S, kar mi je pa premajhno. Drugače pa iščem le oblačila v 100% bombažu (ali mešano z modalom, viskozo).
edit: sem ugotovila, da imam eno zelo podobno b/w obleko od Lindexa. Morda vzamem pink/črno, hmmm.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 April 2013 - 12:03 PM
Splača se ti kakšen mail poslat, ali pa iti v trgovino, mogoče imajo kje na zalogi.
No, ali pa pink/črna.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 28 April 2013 - 12:53 PM
No, ali pa pink/črna.
Ne! >.<
― V. Van Gogh
Posted 28 April 2013 - 01:04 PM
Haha, saj v bistvu sem na tvoji strani.
Posted 28 April 2013 - 06:25 PM
Sem že naročila. PINK / črno. Malo spremembe v moji ''dolgočasni'' garderobi ... pa všeč mi je!!!
Belo / črno imam res skorajda enako od Lindexa in mi je bv še eno tako kupovat.
Posted 28 April 2013 - 06:28 PM
Si rabila malo POPESTRITVE z barvo, ane?
― V. Van Gogh
Posted 28 April 2013 - 06:31 PM
JA!!!
Zadnjič me je sodelavec zgroženo vprašal, kako to, da imam svetle hlače. Ker sem skos v črnem - kar seveda NI res. XD
Posted 10 May 2013 - 04:26 PM
Kje bi našla kakšne poslikane jopice? Rabim eno jopico, pa ne bi rada enobarvne, ampak dost pisano.
Posted 10 May 2013 - 04:40 PM
Desigual.
― V. Van Gogh
Posted 11 May 2013 - 09:39 AM
Cenejšo varianto bi
Posted 11 May 2013 - 01:33 PM
Verjetno bo v kakšni večji športni trgovini kakšna taka jopica, ane? Redko zahajam vanje.
Tele čevlje sem si danes kupila http://www.elegance....1903-GREY-35-42
Pa me zanima, če je kera vidla take cele črne?
Posted 11 May 2013 - 01:39 PM
H&M ima tak model, ampak z vezalkami.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users