Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3561 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86622 posts

Posted 15 December 2010 - 07:54 PM

Ma meni gre pa kašljanje in pokašljevanje bolj na živce od smrkanja. Sploh pri tistih, ki kadijo kot turki.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3562 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 December 2010 - 07:57 PM

To tudi meni. Smrkanje dejansko sploh niti ne, ker se zna zgoditi, da sem pozimi pri tem jaz glavni akter.
Najbolj mi je bilo grozno, ko smo kak izpit pisali. Vse tiho, jaz pa smrkam tam kot krava. In potem sem
dejansko samo s tem bila obremenjena ... da grem vsem na jetra, da jih motim, itd. Stresno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3563 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86622 posts

Posted 15 December 2010 - 07:58 PM

Aha, poznam to. laugh.gif Saj kaj pa boš - pustil, da ti kaplja na polo? XD
  • 0

― V. Van Gogh

#3564 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 15 December 2010 - 07:59 PM

joj jaz se pa spomnim ene 15 let nazaj ko sem se peljala z avtobusom in sem bila nekaj bolana in sem full res full kašljala, kot ste napisale res vsake pol minute
in si nisem mogla pomagat, prav držala sem na momente, tak da sem bila že cela rdeča v obraz) skoraj bi se zadušila ,ko sem poskusila držat kašelj v sebi laugh.gif
,res sem blazna nadležna, ampak nisem si mogla pomagat cry.gif

ja smrkanje down.gif

pa blazno mi gre na živce, ko kdo bere časopis in ga pusti na x strani,,,,,ga ne da nazaj na naslovno, pa celega zmečkanega, kot solato down.gif
  • 0

#3565 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Joj ne meni pa smrkanje 100x bolj nervira res. V mislih imam bolj tisto smrkanje ko je očitno da se nekomu ne da obrisati nosa ali pa nima robčka, whatever. In pol ritmično notri vleče na vsake 3 sekunde. Pol vsako tolko pa tisti tagloboki poteg dddd. cry.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3566 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Enkrat sem celo prej oddala, ker nisem mogla tega več zdržati. XD
Ampak jaz nimam problemov s smrklji (LOL), ampak s tistim, ko imaš pozimi včasih zgolj MALO vlažen
nos, zdi pa se ti, kot da ti tona smrkljev ven visi. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3567 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86622 posts

Posted 15 December 2010 - 08:00 PM

Aja, LOL, vlečenje pod streho. XD

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 12. 2010 - 19:59) View Post

Enkrat sem celo prej oddala, ker nisem mogla tega več zdržati. XD

laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#3568 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 December 2010 - 08:04 PM

cry.gif

• 0

#3569 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 16 December 2010 - 12:18 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 12. 2010 - 19:57) View Post

To tudi meni. Smrkanje dejansko sploh niti ne, ker se zna zgoditi, da sem pozimi pri tem jaz glavni akter.
Najbolj mi je bilo grozno, ko smo kak izpit pisali. Vse tiho, jaz pa smrkam tam kot krava. In potem sem
dejansko samo s tem bila obremenjena ... da grem vsem na jetra, da jih motim, itd. Stresno.

Jaz sem smrkal med maturo. oops.gif Je ena punca vstala, šla do umivalnika in mi prinesla papirnato brisačo. xD
  • 0

#3570 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86622 posts

Posted 16 December 2010 - 12:21 PM

laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#3571 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 December 2010 - 12:32 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 12. 2010 - 19:59) View Post

Ampak jaz nimam problemov s smrklji (LOL), ampak s tistim, ko imaš pozimi včasih zgolj MALO vlažen
nos, zdi pa se ti, kot da ti tona smrkljev ven visi. laugh.gif

Podpis, to se meni zdaj dogaja vsako jutro. pinch.gif

Na živce mi grejo punce, ki grejo ven oblečene v pajkice (pri -10 rolleyes.gif), pol pa na postaji cvilijo, da jih zebe. Ma nemoj, le kako je to možno?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3572 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 16 December 2010 - 01:01 PM

Smrdeči ljudje. Poleti še razumem, ker je pač vroče in vsi povprek švicarijo.
Ampak pozimi!! In to takšni na videz urejeni.
Potem pa malo veter zapiha, pa tako smrdi, da ti gre na bruhanje. cry.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3573 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86622 posts

Posted 16 December 2010 - 01:02 PM

Aha, posebej pride do izrada na nabito polnem busu. bruh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#3574 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 16 December 2010 - 01:39 PM

QUOTE(rea @ 15. 12. 2010 - 19:54) View Post

Moj fant pa trobi, ko si nos piha, trobi!!! cry.gif

jap ohmy.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3575 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 16 December 2010 - 02:00 PM

QUOTE(Braunkopf @ 16. 12. 2010 - 12:32) View Post

Na živce mi grejo punce, ki grejo ven oblečene v pajkice (pri -10 rolleyes.gif), pol pa na postaji cvilijo, da jih zebe. Ma nemoj, le kako je to možno?

^Sošolke hodijo v šolo v pajkicah/tankih hlačah in navadni bombažni majici. Potem moramo normalno oblečeni ljudje ( sleep.gif ) umirat od vročine in se dušit v smrdeči učilnici, da njih ne zebe!
Ko kdo med odmorom slučajno odpre vrata, da vstopi v razred, ga vse naderejo naj ne 'lufta', ker je prepih laugh.gif cry.gif
  • 0

#3576 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 December 2010 - 02:05 PM

Sožalje.

Se pa kar sam ponuja en simpl odgovor na tvojo težavico: še ti si obleči pajkice. idea.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3577 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 December 2010 - 09:45 PM

Gasilci, ki pobirajo "prispevke" od vrat do vrat!

OMG! pinch.gif

Zdajle jim že drugič nisem odprla (so bili že včeraj), ker jim pač ne mislim dajat denarja, ki ga še sama nimam.
In prepričana sem, da bodo prišli še tretjič in četrtič, dokler pač ne bodo izsilili denarja.

Lani sem pri tretjem poskusu obupala in jim dala €5 v drobižu, ker je to vse, kar sem imela od gotovine pri sebi.
Pa je stari imel jajca, da je ponudil, da pridejo naslednji dan, ko bi imela več gotovine pri sebi. ohmy.gif

No, danes sem jih opazovala skozi kukalo in sem tudi slišala pripombe - češ: "zihr je kdo doma, jebeš, če nočejo odpret". ohmy.gif
Potem je ena soseda po dolgotrajnem zvonjenju le odprla in tipa nista imela niti toliko olike, da bi razložila zakaj sta prišla. Eden je na plano potegnil seznam z imeni in zabeleženimi prispevki. Kar stiskalo me je pri srcu, ko je vprašala, koliko pa se da, pa ji je ogabnež stari rekel: "hja, tam po €20, €30 dajejo". Gospa jim je dala €10, ker več ni imela. Jaz pa vem, da je tako revna, da si od ust trga, da preživi. cry.gif
In potem vsi ponosni v zameno za denar dajo tist ničvreden koledar, kot da je neka najboljša stvar, kar jo lahko človeku dajo.

Ogabno, na bruhanje mi gre! sick.gif

Prostovoljni gasilci gor ali dol. Tole od vrat do vrat mi je nagnusno - ljudje, predvsem starejši - so skoraj prisiljeni dati denar, ker potem gasilci tisti seznam razgrinjajo pred vsemi in jim je nerodno, če bi kdo od sosedov videl, da niso nič dali, oz. da so dali malo.

Zakaj ne morejo objaviti nekega trr, pa naj tisti, ki imajo odveč denarja, nakažejo? A je res treba takole izsiljevalsko po domovih hodit. Pa ne enkrat, cel teden bojo hodili, dokler ne bodo od vseh dobili! Kurbeži! mad2.gif

• 0

#3578 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26046 posts

Posted 22 December 2010 - 09:53 PM

to je res bolno, ja. sploh tovrstno izsiljevanje in vodenje seznamov. v našem kraju so zdaj kupili novo gasilsko vozilo, in imajo sploh nerealne predstave o tem, koliko naj bi prispevki znašali.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3579 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 December 2010 - 09:56 PM

Jaz iz prve roke vem, da gre večino zbranega denarja za zakuske in razna tekmovanja in pogostitve, ki jih prirejajo. down.gif Vsaj pri nas. Kako je v drugih krajih, pa ne vem.
  • 0

#3580 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 22 December 2010 - 11:09 PM

No, ja. Evidence tudi meni niso kul. In pri nas vem, da jih prej niso imeli, letos jih pa msz zaradi tega vozila (kot je napisala Anouk), imajo. Imortelle, ne vem v kako velikem kraju živite, ampak pri nas pobirajo oz. dajejo ponavadi po 5€, nekateri 10. Če pa nekdo nima pa pač nima. Aja, pa hodijo samo 1x. Če si doma in odpreš ok, če ne pa ne.
Nam pa ni problem prispevati nekaj, ker vem kam in kako bo denar šel. Konec koncev so prostovoljno gasilsko društvo in dobro vem kako jim denar prav pride. Ok, mogoče malo preveč osebno gledam na vse to (imam tudi strica pri PGD), vendar pa obenem tudi vem na kakšne nesreče in požare je že naletel, kjer mu je takšna in drugačna oprema prišla še kako prav.
Anouk, a misliš glede "botrov"? laugh.gif Tisto je res nerealno ja, ampak kaj češ. laugh.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users