Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35994 replies to this topic

#35701 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 24 September 2024 - 12:43 PM

Steklenice alkohola iz destinacij kjer imajo dober rum al gin 😎 Sam to res dobro zalozim in zascitim, tako da je vseeno kak kufer je. Drugace pa res nic takega kar bi se lahko poskodovalo.
  • 0

#35702 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28070 posts

Posted 24 September 2024 - 03:07 PM

Kalypso :lol: B)

Meni je vseeno za kovčke, ne uporabljam veliko. Vidim, da ima P. in mehke in trde. Mehke Samsonite (črne) je sedaj uporabljal cca 10 let in je letos enega zavrgel, je bil dotrajan. Enega še ima.
Pozimi sta z M. kupila set novih, trdih, preverim znamko (edit: Wenger). So mi zelo všečne zelene barve, z vrtljivimi koleščki v vse smeri. Slednje je prikladno, sem ugotovila.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#35703 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 02 October 2024 - 07:04 PM

Jutri imam dopoldne pedikuro v Šiški pri malem Mercatorju. Kaj veste, kje bi bilo tam najbolje parkirati, da bom zagotovo dobila nek parking? Sicer sem gledala, da je recimo Aleja kakšnih 10 min peš stran, ne vem, ali najbolje, da kar direktno tja zavijem.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#35704 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17722 posts

Posted 02 October 2024 - 07:32 PM

Ulice okrog Slovenija Avto, Obirska, Gorazdova, tam lahko poskusiš. Aleja je pa ziher varijanta
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#35705 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 02 October 2024 - 07:44 PM

Hvala ti :)
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#35706 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32728 posts

Posted 07 October 2024 - 10:46 AM

A je Sinsay v Cityparku?
  • 0

#35707 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17554 posts

Posted 07 October 2024 - 11:02 AM

Ne. Med Kolpo in Massom. Sm mogla tud jz pogledat na splet za tocno lokacijo :P
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#35708 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32728 posts

Posted 13 October 2024 - 11:29 AM

Hvala, nisem potem niti rabila, je K.dobila vse v HM in Zari.

Nincha ali pa kakšna druga, ki je imela zadnje čase več opravka z dojenčki, nosečnicami itd... Kaj je zdej popularno oz.v trendu, da se podari ob rojstvu? Jaz pojma nimam, ne bi pa dala ravno €€€...
  • 0

#35709 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17722 posts

Posted 13 October 2024 - 12:16 PM

Vprašaš, kaj bi potrebovali.. kakšen komplet oblačil se pa vedno da porabit. Mi smo dobili igračke, knjigo za foto spomine, oblačila..
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#35710 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27517 posts

Posted 13 October 2024 - 12:50 PM

Mi nesemo pak plenic,nekaj od pijace za atija in kaj od selfcare za mamo.
  • 0

#35711 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 13 October 2024 - 12:50 PM

Iskreno še nimam zares izkušenj, kaj najbolj pride prav, jaz sem ponavadi tukaj naročala telegram in izbrala nek pajacek ali tetrice + igračko na poteg, mogoče še čaj za dojenje za mamico. Prejšnji teden sem pa frendici poslala tole škatlo spominov, ker je taka ful skrbna in urejena in ji bo tole pomoje v veselje shranjevat. 

Pa najbljižjim prijateljicam smo vedno naredile knjigo od Malih junakov. Mogoče tut kakšno lepo personalizirano dekico?

• 0

After all this time?

Always.

#35712 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32728 posts

Posted 13 October 2024 - 12:57 PM

Hvala vsem. Moram imet kej na lagerju, ko se bosta rodila Katjina nečaka ali nečakinji, A. bo itak rekel, da bomo dal kakšen evro, pa bo 🙄
  • 0

#35713 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12135 posts

Posted 13 October 2024 - 02:18 PM

Jaz sem prijateljici prinsla nekaj za malega, ostalo pa zanjo, eno special intimno milo, izdelke za razvajanje/nego zanjo. Je bila ful vesela.
  • 0

#35714 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17554 posts

Posted 13 October 2024 - 03:18 PM

Nic 🤭 Oblacila sem vedno dobila neprimerna, foto in teh albumov ne bi izpolnjevala, plenice so tudi taka individualna rec, alkohol valda ne... Vem, da smo razlicni. Najboljse, da vprasas. Dejansko denar ali zlato nista slabi ideji. Skoraj edino, kar ne bi na koncu pristalo v tistih skatlah za naprej 🤷
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#35715 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32728 posts

Posted 13 October 2024 - 03:27 PM

Ma ja, pa ona je še tok izbirčna in bo tud pokazala oz povedala, če ji kaj ne bo všeč, zato ne bi rada preveč tvegala, hehe.
  • 0

#35716 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17554 posts

Posted 13 October 2024 - 03:50 PM

No, nama je tasca obakrat dala glih toliko, da se nama je povrnil Nifty. Sva ji tudi povedala in smo bili vsi zadovoljni. Njej je itak vseeno, nikoli ne gleda za kaj das ali kadarkoli omeni karkoli v zvezi z denarjem. To res cenim pri njej (moja mama ima tiste: Kdo ti je to kupila, za tole je denar dala babi blabla).
  • 0

Tumblr

#35717 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17722 posts

Posted 13 October 2024 - 07:44 PM

Sodelavci v službi so M. tole prinesli
https://maleumetnine...icno-prvo-leto/
(žena od šefa to izdeluje). Teh albumov je itak ful, ampak ta je res lep. Pustimo, da fotke za nalimat notri še vedno čakajo 🙈 Če je pa izbirčna, pa enostavno tud vprašaj česa bi bila vesela
  • 0

Bill Bullard

#35718 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 13 October 2024 - 07:55 PM

Moje go to darilo je personaliziran nahrbtnik z imenom otroka, ki ga napolnim z uporabimi darilci za otroka in mamico.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#35719 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26068 posts

Posted 13 October 2024 - 07:57 PM

Jaz sem si sicer že med nosečnostjo kupila kopalni plašč, drugače bi bila pa tega ful vesela za darilo, ker sem večji del prvega leta skoraj živela v njem (dojenček x korona). Za otročke pa res ne vem, je veliko odvisno od okusa in želja staršev. Mogoče imajo kak seznam, s katerega lahko nekaj izbereš?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#35720 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24830 posts

Posted 04 November 2024 - 04:07 PM

Včeraj sva poslušala Mi2 in nisva znala razvozljat tega besedila: 

Besede so meso postale
Naj ne ločim, kar je zvezal Bog
Milovat te budo stale
Dekuju za krasni rok

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users