Supergirl, ja, moje dosedanje izkušnje so žal tudi take, sem upala, da bo kdo imel kak trik v rokavu. Eh, bom poskusila še varikino, itak je bela majica, sicer bo za doma, ja.

Posted 05 August 2024 - 03:36 PM
Posted 09 September 2024 - 07:54 PM
Posted 12 September 2024 - 02:36 PM
Dioprtijska očala, ki jih nosim že ene 5 let, se opazila, da se mi kar na enkrat ne držijo več glave - kot bi bila preširoka. Pa sigurno nisem v glavo shujšala
Pozna kdo, se jih splača nesti optiku, da jih nazaj prilagodi moji glavi? Možno, da sem kdaj z njimi zaspala in jih kaj skrivila. Ali pa so kakšne vzmeti popustile.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 September 2024 - 08:24 PM
Posted 13 September 2024 - 07:35 AM
Probaj segreti okvir s fenom. Meni so to rekli v optiki, da si tako sam pomagaš.
Ti pa tudi v vsaki optiki to naredijo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 September 2024 - 08:09 AM
hvala!
Put A Kilt On It!
Posted 16 September 2024 - 07:32 AM
poročam, da sem šla ravno mimo Clarusa in so mi jih res na sredini malo segreli in malenkost zožali (sicer so jih zato malenkost še ukrivili), tako da so zdaj super in jih lahko še naprej nosim
Put A Kilt On It!
Posted 16 September 2024 - 07:42 AM
DJ. Konkretno hladno je.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 16 September 2024 - 09:23 AM
Kako lahko tako kiksnem.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 16 September 2024 - 03:02 PM
Posted 16 September 2024 - 04:10 PM
Posted 16 September 2024 - 04:22 PM
Posted 16 September 2024 - 05:07 PM
Posted 16 September 2024 - 06:19 PM
Posted 16 September 2024 - 06:25 PM
Posted 22 September 2024 - 10:30 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 September 2024 - 10:51 AM
Posted 22 September 2024 - 12:31 PM
Posted 24 September 2024 - 07:40 AM
Js prisegam na Samsonite. Koleščka morata biti skrita, sicer se znata pri premetavanju na letališču zahaklati in odtrgati. V Ameriki izdelan Samsonite cabin size kufer je bil trd, da si lahko v sili sedel na njem. Evropski so zdaj samo mehki. Raje bi imel trdo plastiko, ker se mi zdi, da je vsebina bolj varna pred poškodbo. Med torbami pa prisegam na Patagonio (ni težko ujeti popust 20-25%). Priznam, da me skomina Bellroy za pedertošl in kozmetiko. Tle se Samsonite ni izkazal.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 September 2024 - 12:01 PM
Kaj pa nosite sabo v teh check in kovckih, da bi se lahko poskodovalo? Mi imamo not oblacila ih cevlje, mogoce kaksno knjigo. Laptopa ali fotoaparata siguro ne bi dala notri, potem mi pa ze zmanjka idej.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users