Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3649 replies to this topic

#3541 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 March 2023 - 02:10 PM

Oboje Velenje. Verjetno tak knapovski humor al kako. V zasavju tudi kake take doživiš.

Ahahah. Meni se še ni zgodilo kaj takega. So pa v teh raznih storitvah (kavarna Paka, Lucifer.. ipd) taki zelo 'domači' natakarji, se večkrat pogovor kam po domače odpelje :D

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3542 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 16 March 2023 - 02:33 PM

Meni je to zelo vsec, moram rect, je pa smesno.
  • 0

#3543 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 16 March 2023 - 03:01 PM

Sej je meni tudi. M. je bil malo šokiran :D

Je pa on malo magneta za take.

Pri vulkanizerju dela ena gospa, ki je tudi zelo, kako bi se reklo, gajstna :D
Jo kliče za gume, pa se javi z, kva me kličeš, k nimam cajt!

Kva si tok ugvantan, ko je prišel tja in podobne.

KO je klical za eno hišo, je model mislil, da bomo že kar pogodbo podpisal, brez da bi hišo videla.

No, hiša je poobna Fritzlovi kleti s sumljivim masažnim salonom :butl:

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3544 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 16 March 2023 - 06:17 PM

Haha!

Meni je bilo zakon se hecat s strankami, pri določenih ljudeh takoj začutiš, da greš lahko malo dlje in smo se veliko zezali, to mi je bilo najboljše pri delu z ljudmi.

• 0

#3545 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 16 March 2023 - 07:00 PM

Ja, isto visis pri vodenju po razstavi. Pri kaksni skupini si dovolis tudi kaksen komentar, pri drugih pa skoraj stroga formalnost.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3546 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 17 March 2023 - 08:56 AM

A propos šalam: kadar me v trgovini vprašajo ali plačam v gotovini ali s kartico, pogosto odgovorim "s pištolo."

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3547 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 March 2023 - 09:31 AM

:o  :lol:

O groza. Jaz bi te čist resno vzela verjetno. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3548 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 26 March 2023 - 11:25 AM

Jaooo, vceraj sem v trgovini vzela eno penino in sok ter šla plačat na samopostrezno blagajno, kjer pa mi ni hotelo zaključitk nakupa in meni nič jasno, zakaj moram počakati na prodajalca. No, zdaj vem, hahaha, tako da bom drugič verjetno raje šla čakat na navadno blagajno.
  • 0

#3549 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 26 March 2023 - 07:04 PM

A si prvič kupila alkohol na samopostrežni :-)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3550 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 26 March 2023 - 07:07 PM

Haha, verjetno, sigurno se mi pa to še ni zgodilo do zdaj. 

• 0

#3551 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 26 March 2023 - 08:07 PM

Ponavadi v Sparu skos una zraven stoji in je ful pozorna in takoj odobri 🙂
  • 0

#3552 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 26 March 2023 - 08:10 PM

Ja, v Sparu je vedno nekdo pri blagajnah, v Tušu pa ne vem, če sploh je še kdo v celi štacuni popoldne.
  • 0

#3553 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 29 March 2023 - 11:26 AM

Nori se je zdaj kakšna dva tedna smukala okrog shrambe, zdaj je pa dva dni prav stala pred vrati in mjavkala, da bi ji odprli vrata. In potem mal gledam, kaj jo tok mika - najprej sem mislila, da ji pač samo sede vohljat med vsemi vrečkami in kramo. No zdaj sem pa odkrila, da je v vrečo svojih briketov spraskala luknjo kot ena majhna podgana in jih hodila tja jest. Iste brikete, ki jih ma 24/7 na voljo v svoji posodici.   :wallbash:

• 0

After all this time?

Always.

#3554 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 29 March 2023 - 11:52 AM

😂😂😂
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3555 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 29 March 2023 - 11:54 AM

Pri nas pa ne poje hrane cez dan oz.res minimalno,potem vstane zjutraj ful lacen se nazere polne posode in vsako jutro ze nekaj dni zapored,kozla zjutraj zraven S na sekretu 🙈
  • 0

#3556 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 29 March 2023 - 12:03 PM

Joj te macke. Moja maca je nor lovec in kar naprej nosi voluharje. Cisto vsakega skozla notri, pa pazimo, da je ne spustimo nazaj noter, kozla tudi po 1h. Obup no, nagnusno je to pospravljat.
  • 0

#3557 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 29 March 2023 - 12:15 PM

Ampak Nori je psicka, ane? :D
Jaz se vedno cudim psom, ki puscajo hrano v posodi, z Larsom bi moralo bit nekaj hudo narobe, da bi to naredil. :D On je itak skos lacen (tako kot vsak prinasalec, pa labradorec itd.), svoj zajtrk in vecerjo pozira tako hitro, da mu dolivava vodo, ker drugace bruha.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3558 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 29 March 2023 - 12:40 PM

A ni Nori mačka?
  • 0

#3559 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 29 March 2023 - 12:46 PM

Tale razvajen debilček. 

Ona je drugač izredno neješča, pa ji kupujem samo najbolj premium hrano, tuno, kozice, nč je ne gane. Kakšen lovec, muhe ne zna ubit. Zuni ne bi ene ure preživela. So pa ragdolli tut znani po tem svojem karakterju, popolnoma brez kakršne koli samoobrambe pa nagona. 

Ma pa mami tri vaške mačke, tisti so pa ramboti ja. Isto kot pri tebi Frida, vsak dan ji nosijo miši, kuščarje in ptiče v bajto. Ponavadi samo čreva pa kakšno pero najde.  :wacko:

Attached Files

• 0

After all this time?

Always.

#3560 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 29 March 2023 - 12:52 PM

🥰 Kako je pa lepa.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users