Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#3541 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 April 2007 - 07:05 AM

Hvala, Ančka! thanks.gif Mislim, da se bom kar pri njih oglasila. Sem nekaj časa odlašala, sedaj pa je čas za novo dioptrijo!

Voščilnice pošiljajo? Kako lepo! thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3542 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 02 April 2007 - 08:24 AM

Mene pa zanima, če ma katera slučajno na računalniku kej o motivaciji (pri psihologiji). Nucam urgently nujno.
  • 0

#3543 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 02 April 2007 - 08:30 AM

ojla jaz mam neki.ZS
  • 0

• Guests

Posted 02 April 2007 - 01:00 PM

Tukaj ne tem linku je naša profesorca vse o motivaciji napisala

http://www2.arnes.si...motivacija.html
  • 0

#3545 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 02 April 2007 - 01:07 PM

...če se je že katera kdaj odločila za 7dnevni post, da prečisti svoje telo?? Kako vam je šlo, koliko kg ste izgubile??
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#3546 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14294 posts

Posted 02 April 2007 - 01:14 PM

QUOTE(Kinky @ 1. 4. 2007 - 23:43) View Post

Hevea, res si poskušaj prehrano uredit, tople obroke jest. Sem tudi sama pred leti bila zelo slabotna, pa kadila sem tudi (kot je že besweety napisala), kavice seveda obvezne, prehrana je bila porazna - včasih sem kar pozabila jest. Pa sadje in rekreacija - je bilo že vse napisano. Meni se je obrestovalo. Good luck! smile.gif Pa k zdravniku just in case! wink.gif

Moje vprašanje - moram nujno k okulistu. Ne grem več v Clarus in zato me zanima: katerega okulista v LJ mi priporočate (optika)? Najlepša hvala! thanks.gif

Kinky zakaj pa ne greš več v Clarusa?

Ančka pomarančka koliko pa plačaš pregled približno?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3547 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 02 April 2007 - 01:15 PM

Kg-definirano?maščoba,voda al mišice?
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#3548 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 April 2007 - 01:23 PM

QUOTE(Frčica @ 2. 4. 2007 - 14:14) View Post

Kinky zakaj pa ne greš več v Clarusa?

V bistvu sem tam bila samo enkrat, prej sem imela okulista v Novi Gorici! En tak čuden odnos so vsi imeli, tak občutek sem dobila. Še posebej te 'prodajalke očal'. Pač sem hotela imeti ene dražje okvirje in sem jih malo več časa zbirala (kar se mi ne zdi nič takega, glede na to, da bom imela očala na nosu kar precej) - pa sem že videla eno kako je obračala oči! No, mogoče so samo imele slab dan! Bom videla, sem pa razmišljala, da bi šla še kam drugam. hmm.gif

Ti imaš dobre izkušnje z njimi?

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3549 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 02 April 2007 - 02:04 PM

Huh ne vem natančno...je že kar nekaj časa, kar sem bila. Po moje nekaj takega kot povsod smile.gif
  • 0

#3550 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 02 April 2007 - 02:43 PM

a kdo ve, a sta sensodine, ki ga kušiš v lekarni al pa v merkatorju pa un v muellerju ista, a je v muellerju fake?k mi ni jasn zakaj je v muellerju pol cenejši pa ni pakiran v škatli...
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#3551 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14294 posts

Posted 02 April 2007 - 02:48 PM

QUOTE(Kinky @ 2. 4. 2007 - 14:23) View Post

V bistvu sem tam bila samo enkrat, prej sem imela okulista v Novi Gorici! En tak čuden odnos so vsi imeli, tak občutek sem dobila. Še posebej te 'prodajalke očal'. Pač sem hotela imeti ene dražje okvirje in sem jih malo več časa zbirala (kar se mi ne zdi nič takega, glede na to, da bom imela očala na nosu kar precej) - pa sem že videla eno kako je obračala oči! No, mogoče so samo imele slab dan! Bom videla, sem pa razmišljala, da bi šla še kam drugam. hmm.gif

Ti imaš dobre izkušnje z njimi?

Ja ko sem jaz kupovala očala so bili res zelo prijazni, tako da nimam slabih izkušenj. Namen imam iti nekam na pregled za leče samo ne bi ravno dajala 30€ da mi potem reče da ker imam cilinder ne morem imeti leč. Pred časom vem da so imeli akcijo da si imel zastonj pregled, če si otem pri njih kupil leče.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3552 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24817 posts

Posted 02 April 2007 - 02:57 PM

Jaz sem že bila v Bežigrajskem dvoru .. in za moj okus so malo preveč prijazni ... tip na recepciji (en starejši) mi je tako osladen, da grem tja samo če je res sila (da moram pri moji redni predolgo čakat na pregled).
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3553 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 02 April 2007 - 03:22 PM

QUOTE(bluberry @ 2. 4. 2007 - 14:15) View Post

Kg-definirano?maščoba,voda al mišice?

use skupaj [vem da gre večinoma voda dol] smile.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#3554 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4301 posts

Posted 02 April 2007 - 05:14 PM

Mene zanima ali obstaja kak program kjer bi lahko naredila lepa vabila za abraham. Saj bi se dalo v wordu nekaj namatrat ampak me vseeno zanima al je še kak lažji in predvsem zanimiv način kako to nardit?
  • 0

#3555 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 April 2007 - 05:49 PM

QUOTE(roxy @ 2. 4. 2007 - 16:22) View Post

use skupaj [vem da gre večinoma voda dol] smile.gif

No ni bil ravno post namenjen prečiščevanju telesa, ampak ena mojih anoreksičnih kapric, ampak ugl ja sem.
Osebno nad tem postom nisem bila preveč navdušena, zgolj zaradi tega, ker se mi je pojavilo zaprtje (pač kak dan ne stisneš ničesar ven), kar me že od vedno spravi ob živce. Jasno če ni hrane, tople pijače pa tudi ne, tudi obiska wcja ni mad.gif .
Še ena slaba stran je ta, da so me nekje po štirih petih dneh grabili krči v želodcu, sploh med pitjem, kar je jako neprijetno ker sem ene poarkrat skoraj bruhnila v razredu (sem bila še v gimnaziji).
Lakota je prisotna samo prvi dan, pa v krajših obdobjih tudi drugi dan, potem s ti pa apetit jako zmanjša, oz. ga sploh ni več. Slabosti in vrtoglavice nisem občutila.
Kg ne morem ravno ziher povedati koliko je šlo, ker mi tehtnica ni delala, od oka bi rekla da samo tam okoli 3, kar je večinoma voda, špeha se ne skoraj izgubi, tudi ob redni telovadbi, te stvari pač trajajo dlje. Boljši občutek je post ob luni.

Kateri Lushev balzam za ustnice je že kvaliteten in ima dober UV? Sem mislila danes ponj, a samo če je v stiku (mi sicer vse ostane za nohti ker jih imam "predolge" ).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3556 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 02 April 2007 - 06:03 PM

QUOTE(roxy @ 2. 4. 2007 - 14:07) View Post

...če se je že katera kdaj odločila za 7dnevni post, da prečisti svoje telo??

Probaj najprej enodnevni post, pa da vidis kako se bos pocutila. Pa pol prakticiraj 1 x tedensko, ce ti bo kul. Ce bi se res rada le precistila - zadostuje.

Ce bi pa rada stradala... pa kr daj 7 dnevnega. Ne vem, men je to wacko.gif. Postopoma in pocasi se dalec pride baje... pretiravat pa ni dobro, ane. down.gif

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#3557 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 02 April 2007 - 06:36 PM

jaz mam eno knjigo o postenju, in se mi zdi da ni čist nič stradanja, če imaš seveda tud drugač zdravo prehrano.Nasprotno tok vsega je dovoljenega v enem programu, da to pol sploh post ni.Juhe, sokovi, zelenjava...
Res pa je , da je miljon vrst postenja.
  • 0

#3558 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 02 April 2007 - 08:30 PM

Punce, hvala za odgovore.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3559 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46148 posts

Posted 02 April 2007 - 08:36 PM

QUOTE(bellini @ 2. 4. 2007 - 16:14) View Post

Mene zanima ali obstaja kak program kjer bi lahko naredila lepa vabila za abraham. Saj bi se dalo v wordu nekaj namatrat ampak me vseeno zanima al je še kak lažji in predvsem zanimiv način kako to nardit?

hmm.gif Kaj pa ročno narejena? V artu se dobijo že narejene prazne voščilnice s kuvertami, pa če na njih kar gor nalepiš, recimo kakšno 50 pa kak vzorček ali kaj podobnega, na notranji strani pa napišeš vabilo? No, ampak za to rabiš čas in voljo. Še sploh, če morš naredit veliko takih vabil.
  • 0

#3560 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4301 posts

Posted 03 April 2007 - 07:04 AM

Tam sem tak misla kupit papir... zaenkrat sem pri ideji, da sama naredim na rač, ker je res preveč vabil z roko nardit. Hvala vseeno
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users