Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5251 replies to this topic

#3541 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27400 posts

Posted 27 February 2024 - 11:59 AM

Pa ne samo onadva, Tamara in se katera gre v isti rang, potem imas tu se tisto grupo,ki se na eno stvar spozna, pametujejo pa o vseh.
  • 0

#3542 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11954 posts

Posted 27 February 2024 - 11:59 AM

O bog. Jaz je ne spremljam, sem si pa zadnjic za zabavo pogledala njene storije iz Dubaja. Kaksne nesmisle je govorila, brez besed. Pa kar nic je ni sram povedat, da so drugi krivi, da ni vedela za preteceno vinjeto, kdo je tle nor? :D
  • 0

#3543 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86204 posts

Posted 27 February 2024 - 12:02 PM

Meni pa Tamara niti slučajno ne paše v njen rang, ne glede na to, kako se mi zdi blesava glede nekaterih stvari. Ni ona glupa. Petro sem sicer spremljala pred leti kratek čas, ampak mi je bilo dovolj.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3544 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24662 posts

Posted 27 February 2024 - 12:12 PM

se je kolegici enako zgodilo. Tipično za neljubljančane, da imajo na enem avtu vinjeto, da drugemu (ki je samo za lokalno rabo) pa ne. In je pozabila s katerim avtom je šla parkrat v službo v LJ in je v enem tednu pokasirala dve kazni. Jih je šla hitro plačat, da je plačala samo polovico. Je komentirala, da je pač plačala davek na neumnost :)

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3545 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27499 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 February 2024 - 12:24 PM

Ne morem verjet, da bom to napisala, ampak meni bi se komot to zgodilo in malo razumem njeno reakcijo, čeprav (jasno) niso krivi drugi. Še dobro, da sem šla preveriti, ker sem bila 100% prepričana, da mi poteče kasneje, kot mi. :wacko:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3546 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 27 February 2024 - 12:28 PM

Saj sploh ne gre za to, da se ti to zgodi. Tut jst sm se že 2 meseca z neregistriranim avtom vozila okrog. :D Ampak da greš potem pizdit na platformo 100k ljudi, kako je to NEFER DO TEBE OSEBNO ker "ne spremljaš fb in poročil in pač ne veš tega", eno je, če ti pojamraš fantu k plačaš kazen, drugo pa tole no. :D

• 0

After all this time?

Always.

#3547 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11954 posts

Posted 27 February 2024 - 12:30 PM

Coco, to kar sta napisali vidve s Kami je druga stvar. To, kar je ona izjavila, je izjava narcisa.
  • 0

#3548 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 27 February 2024 - 12:31 PM

Zgodi se lahko vsakemu, itak. Ampak da gres v intervijuju za lastno neumnost obtozevat druge in grozit, da bos zato, ker ima drzava visike kazni lastno podjetje prestavil v tujino je pa neumno.
  • 0

#3549 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27499 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 February 2024 - 12:48 PM

Ja, sej sem hotela nadaljevati misel v to smer, pa se mi ni dalo toliko tipkati na telefonu, se strinjam, točno to, eno je pojamrat bližnjim, drugo pa ventilirati v afektu na platformi 100k ljudem (in potem utopično pričakovati, da se ne bo nihče obregnil ob to, ko pa veš, da vsi samo čakajo na neko dramo in klikbejte in konec koncev živiš od ustvarjanja novodobnega realityja iz svojega življenja). :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3550 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 27 February 2024 - 01:03 PM

Me spominja na izjavo enega poslanca pred leti, da ni vedel, da moraš plačati položnice za elektriko, vodo ipd. Res je boga na umu.

Drgač, če pozabite na vinjeto, jo pejte samo isti dan kupit, ker imajo v splošnih pogojih da velja od polnoči naprej,ne od ure nakupa. M. je enkrat pozabil, jo kupil in nisva dobila kazni.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3551 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17653 posts

Posted 27 February 2024 - 02:39 PM

Pa od uspešne podjetnice bi človek pričakoval, da se zna organizirat in si kakšen opomnik nastavit. Butara bi bila lahko vsaj tiho.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3552 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27400 posts

Posted 27 February 2024 - 02:58 PM

Jina,isto glupa je, samo za druge stvari in malo drugacen karakter je.
  • 0

#3553 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86204 posts

Posted 27 February 2024 - 03:15 PM

Meni se ne zdi, mislim da je Tamara veliko bolj inteligentna in bolj razgledana od Petre. Pa manj obsedena s sabo in svojim videzom tudi. Pač ne prenesem takih ljudi in jih prepoznam takoj, Petra mi je tipična kura.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3554 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16941 posts

Posted 27 February 2024 - 05:09 PM

Zbiram stave za naslednji "burnout"... Ana
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3555 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19250 posts

Posted 27 February 2024 - 05:47 PM

Eh, ona ima po moje v nulo naštudirane dodatke, drugače bi že izgorela.
  • 0

#3556 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16941 posts

Posted 27 February 2024 - 06:17 PM

Jaz pa mislim da jo bo tole njeno podjetje podrlo ob vsem kar ze dela in ob vseh treningih in solatah....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3557 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23353 posts

Posted 27 February 2024 - 06:30 PM

Ja, sej sem hotela nadaljevati misel v to smer, pa se mi ni dalo toliko tipkati na telefonu, se strinjam, točno to, eno je pojamrat bližnjim, drugo pa ventilirati v afektu na platformi 100k ljudem (in potem utopično pričakovati, da se ne bo nihče obregnil ob to, ko pa veš, da vsi samo čakajo na neko dramo in klikbejte in konec koncev živiš od ustvarjanja novodobnega realityja iz svojega življenja). :)

Sem podpišem pod tole. Ja, itak da se lahko zgodi, pač pozabiš. Seveda pojamraš, ampak lahko bi prej pomislila, preden je šla v afektu tole razlagat in se pačit na IG. Sem videla tiste storyje, ko je na dolgo in široko pizdila. Res se mi zdi nezrela in afnasta glede določenih stvari.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3558 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19250 posts

Posted 27 February 2024 - 06:32 PM

Jaz pa mislim da jo bo tole njeno podjetje podrlo ob vsem kar ze dela in ob vseh treningih in solatah....

Saj je že od nekdaj tako. Jaz je že leta ne spremljam, pa očitno še vedno isto dela in še ni pregorela 🤷.
  • 0

#3559 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24662 posts

Posted 29 February 2024 - 08:06 AM

https://www.instagra...DF5ZXZhbmwxNw==
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3560 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11954 posts

Posted 29 February 2024 - 08:27 AM

A to je zaresen komad?
Jaz v avtu zjutraj poslusam slo1 in me vcasih strese od besedil, samo da se rima, vsebina pa da te rata sram :)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users