Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3547 replies to this topic

#3541 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27753 posts

Posted Yesterday, 12:47 PM

https://www.superski...etiron-0-1.html

Tole mam, Skintegra je ja 🙈
  • 0

#3542 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23683 posts

Posted Yesterday, 12:47 PM

Jaz sicer uporabljam 0.025. 0.1% ne bi mogla vsak dan, za obcasno imam 0.05. Saj rezultati so itak vidni sele po ful mesecih pa vazna je konsistenca ne moc.
Za retinol je skoda casa

Če je važna redna uporaba in ne moč, zakaj bi bil retinol izguba časa? Je potrebnih več korakov, da se pretvori, ampak če ga redno uporabljaš, so na dolgi rok najbrž enaki ali podobni učinki. Zadnjič sem malo brala pri Tixi, da večini se sploh ne da brat objav o pravilni uporabi kozmetike in si delajo več škode kot koristi. Meni se tudi zdi, da marsikdo kar navali na najmočnejši tretinoin, pa sploh ne vejo, kako ga pravilno in varno uporabljat.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3543 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4448 posts

Posted Yesterday, 01:46 PM

Če je važna redna uporaba in ne moč, zakaj bi bil retinol izguba časa? Je potrebnih več korakov, da se pretvori, ampak če ga redno uporabljaš, so na dolgi rok najbrž enaki ali podobni učinki. Zadnjič sem malo brala pri Tixi, da večini se sploh ne da brat objav o pravilni uporabi kozmetike in si delajo več škode kot koristi. Meni se tudi zdi, da marsikdo kar navali na najmočnejši tretinoin, pa sploh ne vejo, kako ga pravilno in varno uporabljat.

Sploh zadnja izjava se zdi še kako na mestu. Jaz sem čez vikend pozabila zjutraj nanest spf kremo, ko sem šla mojemu nekaj ven na hitro pomagat. Kljub temu, da je bilo oblačno in res minimalno sonca, sem potem zvečer čutila, da je koža na obrazu občutljiva in opečena.  Res se ni za igrat, če retinol oz. retinal uporabljaš redno.

• 0

#3544 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17644 posts

Posted Yesterday, 02:26 PM

Ja jaz nanasam spf vsak dan.
Poleti sem nehala z uporabo maja. Naslednje leto ne bom nehala, bom rajsi nanasala spf 2x na dan.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3545 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28493 posts

Posted Yesterday, 02:56 PM

Jaz sem sicer po dolgih letih ravno opustila en tonik, pazim pa, da si namažem vlažilni serum na vlažno kožo (na hitro potapkam moker obraz z brisačo in takoj mažem enkrat ali dvakrat, ker koža vpije vse).

Ma joj, sedaj pa spet ne vem, katero kremo naj vzamem, haha, klasika.

Bellini, sem se spraševala, kako hitro se pozna na koži, če je ne zaščitiš s SPF ob uporabi retinola. Hvala, da si delila.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3546 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17826 posts

Posted Yesterday, 06:35 PM

Jaz imam tako kozo, da jo opece sonce z ali brez aktivov.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3547 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28493 posts

Posted Yesterday, 10:09 PM

Tudi v takšnih pogojih, kot jih je Bellini opisala?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3548 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17826 posts

Posted Today, 05:32 AM

Ja, ce je malo sonca in sem dlje. Itak. Ce je pa sonce, me pa ze 5 minut na soncu opece. To se velikokrat zafrknem ze marca, ko bi ocitno ze morala full masko soncne nosit. Se zdravnica mi je rekla, da moja koza ni primerna za soncenje. Pa nisem sneguljcica, ampak opece me pa reees hitro.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 1 anonymous users