Krema / serum za obraz
Posted Yesterday, 12:47 PM
Posted Yesterday, 12:47 PM
Če je važna redna uporaba in ne moč, zakaj bi bil retinol izguba časa? Je potrebnih več korakov, da se pretvori, ampak če ga redno uporabljaš, so na dolgi rok najbrž enaki ali podobni učinki. Zadnjič sem malo brala pri Tixi, da večini se sploh ne da brat objav o pravilni uporabi kozmetike in si delajo več škode kot koristi. Meni se tudi zdi, da marsikdo kar navali na najmočnejši tretinoin, pa sploh ne vejo, kako ga pravilno in varno uporabljat.Jaz sicer uporabljam 0.025. 0.1% ne bi mogla vsak dan, za obcasno imam 0.05. Saj rezultati so itak vidni sele po ful mesecih pa vazna je konsistenca ne moc.
Za retinol je skoda casa
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted Yesterday, 01:46 PM
Če je važna redna uporaba in ne moč, zakaj bi bil retinol izguba časa? Je potrebnih več korakov, da se pretvori, ampak če ga redno uporabljaš, so na dolgi rok najbrž enaki ali podobni učinki. Zadnjič sem malo brala pri Tixi, da večini se sploh ne da brat objav o pravilni uporabi kozmetike in si delajo več škode kot koristi. Meni se tudi zdi, da marsikdo kar navali na najmočnejši tretinoin, pa sploh ne vejo, kako ga pravilno in varno uporabljat.
Sploh zadnja izjava se zdi še kako na mestu. Jaz sem čez vikend pozabila zjutraj nanest spf kremo, ko sem šla mojemu nekaj ven na hitro pomagat. Kljub temu, da je bilo oblačno in res minimalno sonca, sem potem zvečer čutila, da je koža na obrazu občutljiva in opečena. Res se ni za igrat, če retinol oz. retinal uporabljaš redno.
Posted Yesterday, 02:26 PM
Poleti sem nehala z uporabo maja. Naslednje leto ne bom nehala, bom rajsi nanasala spf 2x na dan.
Posted Yesterday, 02:56 PM
Ma joj, sedaj pa spet ne vem, katero kremo naj vzamem, haha, klasika.
Bellini, sem se spraševala, kako hitro se pozna na koži, če je ne zaščitiš s SPF ob uporabi retinola. Hvala, da si delila.
Posted Yesterday, 06:35 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Yesterday, 10:09 PM
Posted Today, 05:32 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 1 anonymous users