Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 15 December 2010 - 03:14 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 15 December 2010 - 03:17 PM

Posted 15 December 2010 - 03:47 PM
^ OMG. Gnoj od ženske.
Se strinjam.
Meni se obrača ob takih ljudeh. Še dobro, da nisem obkrožena z njimi oziroma take takoj štrcnem
daleč stran od sebe.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 December 2010 - 03:57 PM
Posted 15 December 2010 - 04:04 PM
to, da bo folk lepo delal z našimi darili/whatever, so samo naša pričakovanja. mene materialisti ne motijo, tak način lajfa so si pač izbrali. meni niso manjvredni v smislu, da so brez vrednot - sam ne skladajo se z mojimi, to je vse.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 December 2010 - 04:21 PM
Posted 15 December 2010 - 04:27 PM
Glede daril, pa je meni ljubše, da obdarjeni pokaže vsaj malo zadovoljstva, tudi če mu ni najbolj všeč, kot pa da viha nos nad tem kar je dobil. Se da na lepši način povedat, da darilo ni ravno po tvojem okusu. Jaz sem te načine že izpilila, ker sem od babice (pa včasih tud od drugih) vedno dobivala taka darila, ki mi niti najmanj niso bila všeč. Si ne predstavljam kako bi se počutila, če bi ob babičinem darilu vihala nos, ker vem, da se je vedno ful potrudila pri darilih in vedno kupila nekaj kar je mislila, da mi bo všeč, ampak žal nikoli ni zadela mojega okusa.
Posted 15 December 2010 - 05:05 PM
To, da ne vihaš nosu nad darilom, je že osnova bontona, če drugega ne.
Proti materialistom pa nimam nič, ker sem sama med njimi (in se mi nasploh določene vsesplošno čislane vrednote zdijo bullshit), ampak se vsaj obnašat znam, in daleč od tega, da bi se kremžila ob čemerkoli,
kar mi ne bi bilo všeč/kar nosijo drugi.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 December 2010 - 05:36 PM
Posted 15 December 2010 - 06:32 PM
mogoče se bo mal čudno bralo, ampak js mam raje to, da se nekdo skremži ob mojem darilu (pač ne morm zmeri zadet), kot pa da hlini neke blažene face pa to zadevo kljub temu vrže proč/whatever.
to, da bo folk lepo delal z našimi darili/whatever, so samo naša pričakovanja. mene materialisti ne motijo, tak način lajfa so si pač izbrali. meni niso manjvredni v smislu, da so brez vrednot - sam ne skladajo se z mojimi, to je vse.
Se do določene mere strinjam s tabo, vendar sem jaz razumela, da govorimo o skrajnih primerih razvajenih
in materialističnih prasičk brez manir, ki so jim starši ponudili napačno vzgojo preko dragih materialnih
dobrin in tako potem tudi one živijo – vse ocenjujejo (tudi sebe) na podlagi tega, v kake firme je kdo
oblečen, koliko je kaj stalo, itd. In od drugih pričakujejo tudi takšna darila. Se pravi – vrednost darila
vrednotijo na podlagi tega, kakšne firme je in koliko je stalo. Ob takšnih smrkljah mi gre na kozlanje. Kako
bodo še enkrat padle na trda tla – krvošpric bo spektakularen.
Tudi jaz sem nekoliko materialistična duša, v tem ne vidim nič slabega, dokler me to fatalno ne definira.
Kar se pa obdarovanja tiče – tudi jaz imam rada iskrenost, ampak vseeno pa zagovarjam določeno mero
osnovnih manir, kot so pisale že predhodnice. Seveda je pa vse odvisno od darila in tega, kdo ti ga podarja.
Namreč tudi ne zagovarjam orgazmiranja nad vsakim darilom, tudi nad tistim, za katerega je jasno, da je
obdaritelj porabil natanko 2 sekundi cajta in niti ni pomislil, če bo obdarovancu ustrezal. A to pa ni
nekulturno in v bistvu na nek način nespoštovanje obdarovanca? Tako da je po moje odvisno od primera do
primera … tudi od tega, v kakšnem odnosu sta si osebi – kako daleč lahko gresta z iskrenostjo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 December 2010 - 06:41 PM
To, da ne vihaš nosu nad darilom, je že osnova bontona, če drugega ne.
.
Zanimivo Jina, ko je enkrat ena spraševala kaj naj kupit fantu in sem jaz nekaj predlagala si pa ti rekla, da če bi ti pa on to podaril, bi mu pa kr v glavo vrgla. Nekaj v tem smislu je bilo no.
Pač ja, jaz nikoli ne viham nosu nad ničemer, ker se mi zdi to res popolnoma neprimerno. Meni naprimer sestra dostikrat kupi kaj, kar mi nekak ni všeč, pa sem vseeno vesela ker vem, da se je ful potrudila ampak ji žal ni uspelo.
Posted 15 December 2010 - 07:27 PM
Takrat sem zraven napisala, da tega sigurno ne bi pokazala, bi si pa mislila svoje, če bi mi nekdo za obletnico kupil list za 40 €, da je ena zvezda na nebu moja. :s
Sem dobila že marsikakšno totalno zgrešeno darilo od ljudi, za katere bi najmanj pričakovala, pa nisem vihala nosu.
― V. Van Gogh
Posted 15 December 2010 - 07:46 PM
Drugače bi si pa jaz tut zelo mislila svoje, če bi dobila tako darilo ja.

Da ne bom čisto OT;
Danes je na avtobusu ena ženska tak kašljala, da sem skoraj znorela. Saj vem, da sem ful nestrpna in, da ima boga ženska pravico kašljat, ampak ona je tak grozno na glas kašljala, vsakih 10s (ja štela sem

Posted 15 December 2010 - 07:47 PM
Meni tudi gre kašljanje na jetra.

Posted 15 December 2010 - 07:48 PM

Posted 15 December 2010 - 07:49 PM
Joj, ne govori, jaz sem zadnjič z mami sedela poleg ene ženske, ki je tako grozno kašljala, da jaz kaj takega še nisem slišala,
in to brez prestanka, jaz sem mislila, da si bo pljuča izbruhala. In pozor - vmes si je šla čik prižgat.

― V. Van Gogh
Posted 15 December 2010 - 07:50 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 December 2010 - 07:50 PM
Ja, enako. Ampak če nekdo poleg mene nonstop kašlja, bi mu najrajši vrat zavila.
Nisem ponosna na to. XD Ali pa zadnjič na predstavi - ena baba je nonstop pokašljevala in dejansko
motila predstavo. Jaz sem se skoraj tresla od živčnosti.
Posted 15 December 2010 - 07:54 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users