No to si me pa spomnila na tale video:
https://www.youtube....h?v=fEhKoeEEgCo
Posted 03 June 2022 - 08:00 AM
Posted 03 June 2022 - 01:14 PM
Posted 03 June 2022 - 01:29 PM
Posted 03 June 2022 - 03:53 PM
umami
Posted 31 July 2022 - 07:26 PM
Posted 19 August 2022 - 07:50 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 August 2022 - 06:39 AM
Za dobro jutro sem si po nesreči vse prejete maile označila kot neprebrane. Zdaj pa se znajdi, med tem kar si že uredil in kaj je bilo z namenom puščeno neprebrano.
Posted 19 October 2022 - 11:45 AM
Nekaj časa je že od tega, ampak smo se še danes smejale na ta račun... ko sem šla po kolegico, s katero se že dolgo nisva videli, jo zagledam, da me čaka z veliko darilno črno vrečko v roki in sm takoj pomislila, o f**, jaz pa nimam nič za njo, kok bedno! No, pol se pa usede k meni v avto in vidim, da je torbica, hahaha :-) In takoj sem se spomnila, da je imela vedno neke nenavadne kose.
Posted 02 February 2023 - 12:58 PM
Vsak večer, preden greva spat, greva pogledat O. v sobo ... Včeraj se je mož sklonil, da mu je dal lupčka in v tistem mu gate tako počijo, da mu je cela ritnica pogledala ven. Jaz sem se tako režala, da sem stekla v drugo sobo, da se ne bi zbudil.
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2023 - 01:14 PM
Kako so sladki, ko spijo, a ne.
Posted 02 February 2023 - 02:21 PM
Najbolj.
― V. Van Gogh
Posted 08 February 2023 - 10:25 AM
Posted 08 February 2023 - 10:52 AM
Posted 07 March 2023 - 12:14 PM
Posted 07 March 2023 - 12:37 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 March 2023 - 12:44 PM
Posted 15 March 2023 - 03:09 PM
Mojemu možu se dogajajo čudne stvari
Doma imava sodastream (za gazirano vodo). Zo to imaš bombo, ki jo zamenjaš v Mercatorju, ko se sprazni. Da imava vedno eno polno, imava dve bombi. Ker sva lena in pozabljiva sva spraznila obe. Kliče v Mercator in se pozanima, če imajo dve. Imajo. Pride naslednji dan iskati in mu na informacijah na pult da obe bombi. Ji reče, super, imate dve bombi, bom obe vzel Mu prodajalka reče, sej če ne bi, bi ti pa ta drugo na glavi razbila
Kliče kak teden pred 8. marcem v cvetličarno in vpraša, če delajo šopke. Odgovori, da ja. Pravi, da bi naročil šopek iz ranunkul. Mu reče, a zdej si boš pa še zmišljeval?
Oboje Velenje. Verjetno tak knapovski humor al kako. V zasavju tudi kake take doživiš.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 March 2023 - 03:13 PM
Kako sta zadovoljna s sodastreamom? Je rezultat podoben kot radenska, ali je bolj brezveze? In koliko časa zdrži ena bomba? Jaz spijem liter pa pol radenske na dan in iščem eno bolj ekološko rešitev.
After all this time?
Always.
Posted 15 March 2023 - 03:32 PM
Ekstremno zadovoljna. Ga imava sigurno 8 let. Bomba zdrži dober mesec, stane okoli 13€. Če kupuješ samo zaradi gaziranosti je super. Gaziranost pa sam določiš. Meni se res ne da vlačit tistih steklenic in ogromne količine odpadne plastike. Kar je minus, je da zavzame malo pulta.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 March 2023 - 10:04 AM
O super, to je pa fajn slišat. Mislim, da se bom jaz tudi podala v to investicijo. Hvala!
After all this time?
Always.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users