Saj The Ordinary je tudi zelo poceni pa tam ze firmo placas te dni. Teli lahko grejo se nizje. Dior tobica jih tudi stane 50€, prodajo pa za 2400

Posted Yesterday, 07:36 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Yesterday, 07:38 AM
Posted Yesterday, 07:40 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Yesterday, 07:47 AM
Posted Yesterday, 08:02 AM
Posted Yesterday, 08:04 AM
Jaz sem si zdaj naročila tegale, ker je res cenovno ugodno na Notinotu. Če bo ok super, če ne pa me denarnica ne bo bolela preveč :
Posted Yesterday, 08:19 AM
Posted Yesterday, 08:48 AM
Aja, meni ta serum Nacomi Deep hydration maši pore, če ga uporabim preveč oz. ko ga koža ne rabi. Zame je dovolj enkrat na dan par kapljic, zdaj ko je hladneje. Za toplejše mesece mi je preveč.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted Yesterday, 09:27 AM
Posted Yesterday, 09:51 AM
Posted Yesterday, 10:00 AM
Fiona, dej napiši bolj konkretno kako oz katere izdelke, lahko tudi link do tega videa.
Meni tudi od Skincyclopedia serum s peptidi ne sede najbolj. Imam občutek, da mi ful zategne kožo, če ne dam hitro kaj preko. Tixi ga je imela na IG kot ful vlažlnega.
Ima pa ta The Doctor tudi tonik s peptidi, in so pri sestavinah na drugem mestu, kar mi je simpatično. Pri kremi vidim, da so kar precej nizko na seznamu.
Bellini, poročaj kako ti bo ta Vit C.
Posted Yesterday, 10:48 AM
Posted Yesterday, 10:54 AM
Posted Yesterday, 11:02 AM
Drugac je pa tale gospa kraljica tega skin flossinga.
https://vm.tiktok.com/ZNdvkvb3c/
Pa očitno kraljica fillerjev in še česa tudi.
A ta shine je pri njej končni rezultat? Ker izgleda kar komično. Ne morš tak okrog hodit. Pa MU se ti tudi stopi verjetno.
Jaz tudi ne maram mat kože, mi je pa nujno, da se mi nega vpije in hkrati pusti za sabo glow.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted Yesterday, 11:30 AM
Planet, to se pa ne sekiram. Pri nas je megla skoraj 24/7
Pa samo na zacetku sem rahel tingling zacutila, zdaj je koza ze cisto navajena. Za razne derivate mi je pa skoda casa in denarja.
Jaz sem pa glih po skoraj 20 letih naletela na dermatoloski nasvet, da po tretinoinu nicesar ne das gor, ker ga vsaka dodatna mokrota ponovno aktivira in ga prvic lahko uporabljam vsak vecer brez posledic. Prakticno je kot navadna krema zame. Minimalno se mi glede na cikel malo lusci okoli ust. V preteklosti sem delala ful hudo napako, ko sem vec plasti (in v vsaki malo niacinamida) nanasala in mi je skurilo povrhnjico. Dajem ga cisto do oci, buhuhu.
Posted Yesterday, 11:37 AM
Posted Yesterday, 12:03 PM
Posted Yesterday, 12:33 PM
Posted Yesterday, 12:36 PM
Pac kakor razumem je to ta korejski rezim. Jaz sem izdelke narocila v koreashop, mal na uc glede na to kar sem prej prebrala - po konsistenci.
Zvecer dvojno umivanje - oljni gel in potem se cistilo na vodni osnovi, zjutraj lahko samo vodno.
Potem pa tonike, v zaporedju po tem kok so gosti. Najprej nekaj v sprejcku,vodici, potem milky tekstura, na koncu najbolj gostega. Ce nimas vsega lahko tudi enega naneses ne vem 3x, 4x. Obvezno na vlazno kozo. Potem essence (nimam) ali serumi (imam, spet vlazilnega, tu bi bil prostor za c vitamin serum npr) ostale korake ne vem tocno vec, jaz dam potem kremo, spf in zakljucim.zvecer se vedno nanesem al tretinoin al pa aha/bha kislino na cisto kozo brez vsega. Sam da tokrat potem pred spanjem napopam gor se tonike in vlazilno kremo.
Drugac je pa tale gospa kraljica tega skin flossinga.
https://vm.tiktok.com/ZNdvkvb3c/
After all this time?
Always.
Posted Yesterday, 12:39 PM
0 members, 1 guests, 0 anonymous users