Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3548 replies to this topic

#3521 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17827 posts

Posted Yesterday, 07:36 AM

Meni serum s ceramidi od The Doctor ni dober. Odisavljen pa se masi mi pore. Ze ko dam gor, imam obcutek, da bo, ker naredi cuden film.
Saj The Ordinary je tudi zelo poceni pa tam ze firmo placas te dni. Teli lahko grejo se nizje. Dior tobica jih tudi stane 50€, prodajo pa za 2400 :)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3522 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28496 posts

Posted Yesterday, 07:38 AM

Podgana, ta?

https://www.notino.s...braz/p-16235617
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3523 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17827 posts

Posted Yesterday, 07:40 AM

Ne. Ceramidi in bakuchiol.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3524 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28496 posts

Posted Yesterday, 07:47 AM

Eh, zamešala ceramidi - peptidi.

Ima Notino tudi kakšen v redu izdelek z vitaminom C?
  • 0

#3525 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17827 posts

Posted Yesterday, 08:02 AM

Meni je Revox 20% cisto soliden. Uporabljam zjutraj pred vsem.
  • 0

Tumblr

#3526 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4448 posts

Posted Yesterday, 08:04 AM

Jaz sem si zdaj naročila tegale, ker je res cenovno ugodno na Notinotu. Če bo ok super, če ne pa me denarnica ne bo bolela preveč :D :

next-level-light-it-up___230815.jpg

• 0

#3527 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12377 posts

Posted Yesterday, 08:19 AM

Jaz sem pa v DM kupila serum s C vitaminom Skincyclopedia in mi je zoprn. Ce se kmalu za njim ne namazem z vlazilnim serumom, mi zabetonira obraz in veze kozo, zoprn obcutek. Tudi vonj je mal zoprn in dolgo traja. Ne bom vec kupila. Stane skoraj 10€.
  • 0

#3528 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87665 posts

Posted Yesterday, 08:48 AM

Aja, meni ta serum Nacomi Deep hydration maši pore, če ga uporabim preveč oz. ko ga koža ne rabi. Zame je dovolj enkrat na dan par kapljic, zdaj ko je hladneje. Za toplejše mesece mi je preveč.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3529 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28496 posts

Posted Yesterday, 09:27 AM

Hm. Sem nagnjena k mašenju por, sicer mi je največji problem capric/caprylic triglyceride.

Podgana, iščem obliko vitamina C, ki ni askorbinska kislina, da mi ni treba razmišljati o SPF.
  • 0

#3530 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17653 posts

Posted Yesterday, 09:51 AM

Jaz sem kak teden nazaj gledala uro in pol video na temo skin flossing in zdaj, 3 tonerje v rutini kasneje, tudi jaz okrog hodim s kozo ki zgleda kot glazura od krofa (jaz ne maram mat izgleda.)
Prej tonerja nisem sploh uporabljala.
Ne morem verjet da je takoj taka razlika ampak sej je logicno, ce kozo muchos navlazis in vlago zaklenes, se takoj pozna.

Prej sem samo: zjutri umila, vlazilni serum na suho kozo (bad) in cez spf. To je vse popilo v sekundi in po eni uri se mi je ze svaljkala koza spet od tretinoina.
Zvecer pa tud samo umit pa tret, nic druzga.
No zdej je tu vmes se ene par korakov in je razlika nora.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3531 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17281 posts

Posted Yesterday, 10:00 AM

Fiona, dej napiši bolj konkretno kako oz katere izdelke, lahko tudi link do tega videa. 

Meni tudi od Skincyclopedia serum s peptidi ne sede najbolj. Imam občutek, da mi ful zategne kožo, če ne dam hitro kaj preko. Tixi ga je imela na IG kot ful vlažlnega. 

Ima pa ta The Doctor tudi tonik s peptidi, in so pri sestavinah na drugem mestu, kar mi je simpatično. Pri kremi vidim, da so kar precej nizko na seznamu. 

Bellini, poročaj kako ti bo ta Vit C.

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3532 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17653 posts

Posted Yesterday, 10:48 AM

Pac kakor razumem je to ta korejski rezim. Jaz sem izdelke narocila v koreashop, mal na uc glede na to kar sem prej prebrala - po konsistenci.

Zvecer dvojno umivanje - oljni gel in potem se cistilo na vodni osnovi, zjutraj lahko samo vodno.
Potem pa tonike, v zaporedju po tem kok so gosti. Najprej nekaj v sprejcku,vodici, potem milky tekstura, na koncu najbolj gostega. Ce nimas vsega lahko tudi enega naneses ne vem 3x, 4x. Obvezno na vlazno kozo. Potem essence (nimam) ali serumi (imam, spet vlazilnega, tu bi bil prostor za c vitamin serum npr) ostale korake ne vem tocno vec, jaz dam potem kremo, spf in zakljucim.zvecer se vedno nanesem al tretinoin al pa aha/bha kislino na cisto kozo brez vsega. Sam da tokrat potem pred spanjem napopam gor se tonike in vlazilno kremo.

Drugac je pa tale gospa kraljica tega skin flossinga.

https://vm.tiktok.com/ZNdvkvb3c/
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3533 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17827 posts

Posted Yesterday, 10:54 AM

Planet, to se pa ne sekiram. Pri nas je megla skoraj 24/7 :D Pa samo na zacetku sem rahel tingling zacutila, zdaj je koza ze cisto navajena. Za razne derivate mi je pa skoda casa in denarja.

Jaz sem pa glih po skoraj 20 letih naletela na dermatoloski nasvet, da po tretinoinu nicesar ne das gor, ker ga vsaka dodatna mokrota ponovno aktivira in ga prvic lahko uporabljam vsak vecer brez posledic. Prakticno je kot navadna krema zame. Minimalno se mi glede na cikel malo lusci okoli ust. V preteklosti sem delala ful hudo napako, ko sem vec plasti (in v vsaki malo niacinamida) nanasala in mi je skurilo povrhnjico. Dajem ga cisto do oci, buhuhu.
  • 0

Tumblr

#3534 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87665 posts

Posted Yesterday, 11:02 AM

Pa očitno kraljica fillerjev in še česa tudi. :D

A ta shine je pri njej končni rezultat? Ker izgleda kar komično. Ne morš tak okrog hodit. Pa MU se ti tudi stopi verjetno.

Jaz tudi ne maram mat kože, mi je pa nujno, da se mi nega vpije in hkrati pusti za sabo glow.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3535 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12377 posts

Posted Yesterday, 11:30 AM

Planet, to se pa ne sekiram. Pri nas je megla skoraj 24/7 :D Pa samo na zacetku sem rahel tingling zacutila, zdaj je koza ze cisto navajena. Za razne derivate mi je pa skoda casa in denarja.
Jaz sem pa glih po skoraj 20 letih naletela na dermatoloski nasvet, da po tretinoinu nicesar ne das gor, ker ga vsaka dodatna mokrota ponovno aktivira in ga prvic lahko uporabljam vsak vecer brez posledic. Prakticno je kot navadna krema zame. Minimalno se mi glede na cikel malo lusci okoli ust. V preteklosti sem delala ful hudo napako, ko sem vec plasti (in v vsaki malo niacinamida) nanasala in mi je skurilo povrhnjico. Dajem ga cisto do oci, buhuhu.

Daj nehaj, a res! Bom probala, hvala.
  • 0

#3536 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17653 posts

Posted Yesterday, 11:37 AM

Ona je skoz taka pomojem. Jaz tako glazy nocem bit.
Sem dosegla kar sem hotla z opisano rutino, ki je tud v videu po korakih napisana.
Podgana jaz sem tudi dajalazdej brez vsega. Ne vem bom vidla kako se bo pa to obneslo. Sicer pa dve sliki kako se zbudim zjutraj po tretinoinu.

Pa prosim, to na oceh potem vse odstranim in ko kozo navlazim ne izgledam vec kot posusena sliva okrog oci, plus tu sem se stiskala veke. Hocem rect, da nisem zgubana okrog oci, no :lol: vsaj ne ful.
Imam pa 1 % ker 0.5 zame ni naredil nicesar.

Slikano zjutraj, ko sem vstala:

LO7SRm2k_t.jpg

After, slikano zdaj. Samo eyeliner in kreme nic pudra al pa kej.

us9S7jKh_t.jpg
  • 1

#3537 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27756 posts

Posted Yesterday, 12:03 PM

Ma meni retinol oz.njegove oblike nič ne naredijo. Zdaj imam superskin se mi zdi.

Pac kožo mam zjutraj lepo, napeto, večkrat dobim pohvale o sijaju, izbruhe mozoljev pod brado imam pa mesečno.
  • 0

#3538 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17827 posts

Posted Yesterday, 12:33 PM

Jaz sicer uporabljam 0.025. 0.1% ne bi mogla vsak dan, za obcasno imam 0.05. Saj rezultati so itak vidni sele po ful mesecih pa vazna je konsistenca ne moc.
Za retinol je skoda casa 🙈
  • 0

Tumblr

#3539 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18726 posts

Posted Yesterday, 12:36 PM

Pac kakor razumem je to ta korejski rezim. Jaz sem izdelke narocila v koreashop, mal na uc glede na to kar sem prej prebrala - po konsistenci.

Zvecer dvojno umivanje - oljni gel in potem se cistilo na vodni osnovi, zjutraj lahko samo vodno.
Potem pa tonike, v zaporedju po tem kok so gosti. Najprej nekaj v sprejcku,vodici, potem milky tekstura, na koncu najbolj gostega. Ce nimas vsega lahko tudi enega naneses ne vem 3x, 4x. Obvezno na vlazno kozo. Potem essence (nimam) ali serumi (imam, spet vlazilnega, tu bi bil prostor za c vitamin serum npr) ostale korake ne vem tocno vec, jaz dam potem kremo, spf in zakljucim.zvecer se vedno nanesem al tretinoin al pa aha/bha kislino na cisto kozo brez vsega. Sam da tokrat potem pred spanjem napopam gor se tonike in vlazilno kremo.

Hvala, to si moram mal pogledat. Po vseh teh letih se vedno ne vem, kaj se nanasa na vlazno kozo, kaj na suho, kdaj se vmes caka, da se plasti posusijo. Jaz sam flocnem vse gor pa cao. :D

Ta teden bom zacela uporabljat retinal od Ordinarya, sploh ne vem zakaj sem cakala, ker je baje vse to ok med dojenjem, sam med nosecnostjo ne. Ups. Ampak ok itak je blo poletje.
  • 0

After all this time?

Always.

#3540 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17827 posts

Posted Yesterday, 12:39 PM

Cisto nic narobe s takim pristopom.
Med nosecnostjo je no go samo oralni retinoid.
  • 0

Tumblr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users