QUOTE(Parvinder @ 19. 6. 2010 - 18:57)

Men gre to takooo na jetra, ko nekdo, ki niti ne migne za nek predmet, dobi isto oceno kot jaz, ki sem se vsaj malo učila. In to zato ker npr. je bil lahek test al pa je pač mel srečo. Pa sej včasih se tudi jaz ne pretegnem ob učenju pa dobim dobro oceno zaradi sreče, ampak eni pa to skoz skooooz.
PODPIS! Moji sošolci so VSI, ampak brez zajebancije, V S I imeli tako srečo s temi listki, res, sošolka, ki ne ve koliko je dva plus dva je dobila nalogo opiši paralelogram, nmj no. Pri slovenščini je pa tista profesorica, ki je zraven v komisiji, VSEM ful pomagala, jaz pa sem bila EDINA iz celega razreda (sem prav šla spraševat okoli sošolce), ki ji ni povedala NIČ. Fakof stari, al pomagaj vsem al nobenemu, ne pa tu da pomagaš skoraj vsem, samo meni pač ne.
*kaže fakiča* 
Aja, ne, zdej sem se spomnila, še ena sošolka je, ki je razen mene imela smolo z listki - pri SLO je menjala listek in dobila še hujšega, lol. Dejansko sva edini, ki jima gre matura slabo, resno.
Ta matura je tako kr neki, vse se gre samo na srečo, jaz sem se odločila, da niti ne odprem knjige, bmk. Itak mi je isto al se učim al se ne učim, ker bom dobila tako glup listek, da mi bo čisto vseeno.