Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3521 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86609 posts

Posted 12 December 2010 - 02:04 PM

Tudi jaz. woot.gif

Pa zadnj stavek seveda ni letel nate.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3522 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29954 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 December 2010 - 03:55 PM

da me kdo nadzoruje med hranjenjem. prej sva se z materjo spet skor skregali, ker mi je cel cajt kosila spet buljila v krožnik in nekaj jamrala, da kako ne bom vsega pojedla. rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3523 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27492 posts

Posted 12 December 2010 - 03:56 PM

laugh.gif al pa ko drži kaka nona posodo v roki, ko maš samo še 2 grižljaja in čaka, da ti naloži novo porcijo. Pa, če sem rekla, da ne bom več...
  • 0

#3524 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29954 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 December 2010 - 04:02 PM

ma, ne, to je drugače, prav eden izmed simptomov njene nenehne potrebe po totalni kontroli, na koncu niti ne gre za to, da bi dejansko vse pojedla, ampak zgolj za to, da te kontrolira, da misli, da ima moč nad tabo. po drugi strani pa govori, da sem zdej končno normalna, ker sem se zredila, ampak da morm pazit, da držim linijo, ker če dobim še kaj gor, bo pa že preveč. blink.gif ker ona full ve, kako se počutim z mojimi kilami, ja. rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3525 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 December 2010 - 04:45 PM

^ Jaz sem bila prejšnji teden na kosilu v restavraciji Bankok Street v Cityparku in tam dela neka kitajka/japonka whatever, ki je tečna kot sto mater. Pač pred tabo ti nardi juho in fant je htel v juhi kalčke, pa mu je rekla, da to ni dobro za njega in, da noče kalčkov laugh.gif .
Pojema midva juho, greva po predjed (je na princip all you can eat) in vzameva pač te spring rollse ipd., pa nobene omake zraven. Jaz jih pač ne maram, on pa tudi ne. Pa pride ta kitajka za nama pa reče meni v napol ang, napol sl, pridi punca, i will show you kaj je good za tebe. laugh.gif In sem kao mogla z njo, da mi je ona omake dala. Hvala bogu, da potem več ni lazla za nama, ampak se je posvetila nekima dvema puncama, ki sta sedeli na drugi strani in jima je skossss nekaj na mizo nosla in ju gledala ipd.

JOJ, nevem, če bom še šla kdaj tja, ker to, da me nekdo nadzoruje med hranjenjem je pa res meni najbolj grozna stvar ...
  • 0
Viens, reste ici!

#3526 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27492 posts

Posted 12 December 2010 - 04:53 PM

Baka je faca, 65 let ma. Pač res ne pašejo vse stvari v bilokatero juho tongue.gif
  • 0

#3527 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 12 December 2010 - 04:58 PM

*sigh* pa se medcloveski odnosi, mene kdaj prime, da bi se odselila v gore in ne prisla vec nazaj.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3528 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 12 December 2010 - 05:29 PM

moja mati je ista ej... je imela vnučka 3 dni na počitnicah in je spet postala čisti control freak. Danes sem imela eno viola tuniko s 3/4 rokavi in mi začne, da če mi ni nič vroče, naj se oblečem v to pa to pa to... dam iz principa stvar dol in ostanem samo v majčki z naramnicami...ja, pa dej se obleci, zihr te zebe. Ja porkaduš, kako pa veš, ali mi je vroče, ali me zebe.
Potem sem ji rekla, da sem po moje pri svojih 27 letih pa že dost stara, da vem, ali mi je vroče, ali me zebe. Se je potem umirila.... smile.gif

• 0

#3529 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 12 December 2010 - 05:30 PM

Jaz sem tudi control phreak, se odvajam. ninja.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3530 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 December 2010 - 05:49 PM

QUOTE(ora @ 12. 12. 2010 - 16:53) View Post

Baka je faca, 65 let ma. Pač res ne pašejo vse stvari v bilokatero juho tongue.gif

Glupa je. Če jaz hočem kalčke v juhi jih bom mela, pa če pašejo al ne, je stvar okusa. laugh.gif
Res mi gre na živce no, da mi nekdo gleda v krožnik kaj jem ..
  • 0
Viens, reste ici!

#3531 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 14 December 2010 - 02:15 PM

Na živce mi gre to vihanje nosu enih punc nad materialnimi stvarmi, ki kao niso dovolj fensi za njih - res prav alergična sem na to. Kmetauzarke male, s polno ritjo vsega, lahko se je kurčit s torbico za 700 evrov, če jo plača oči, ko bojo pa mogle same za ta dnar (če bojo kdaj mele srečo) garat cel mesec, požirat sranje in kimat, bojo pa premisle, kam jih bojo dale. Saj ne rečem, vsakemu svoje, bo pač padec na realna tla čez nekaj let toliko bolj boleč. Glih danes se mi je zgodilo nekaj takega, sam se mi ne ljubi zdaj o tem...
  • 0

#3532 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 December 2010 - 02:19 PM

Mene pa zdj ful zanima =(
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3533 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2010 - 04:06 PM

QUOTE(Michelle @ 14. 12. 2010 - 14:15) View Post

Na živce mi gre to vihanje nosu enih punc nad materialnimi stvarmi, ki kao niso dovolj fensi za njih - res prav alergična sem na to. Kmetauzarke male, s polno ritjo vsega, lahko se je kurčit s torbico za 700 evrov, če jo plača oči, ko bojo pa mogle same za ta dnar (če bojo kdaj mele srečo) garat cel mesec, požirat sranje in kimat, bojo pa premisle, kam jih bojo dale. Saj ne rečem, vsakemu svoje, bo pač padec na realna tla čez nekaj let toliko bolj boleč. Glih danes se mi je zgodilo nekaj takega, sam se mi ne ljubi zdaj o tem...

yes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3534 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 December 2010 - 01:52 PM

To, da vsako leto pri sebi organiziram medsebojno obdarovanje in povabim 6 najbližjih prijateljic. Se ful potrudim in kupim hrano, pijačo, pripravim glasbo, okrasim...

Potem se pa izkaže, da vedno:
- ena ne more
- ena lahko ostane samo pol ure, ker je potem še z neko drugo zmenjena

Poleg tega se je pa zdaj že tri leta zapored zgodilo, da sem pri tem medsebojnem obdarovanju vedno jaz dobila najslabše darilo. down.gif (Princip: vsaka kupi eno darilo za €5, damo listke z imeni v škatlo in žrebamo).

In vedno jaz potegnem ime od tiste, ki prinese nekaj, kar je sama dobila lani, predlani od nekoga za darilo in tega ne potrebuje. Ali kakšno že rabljeno stvar (fotoalbum, rokavice, obtolčeno dišečo svečko, čokolado, katere rok poteče čez en teden..) huh.gif

In ker se podarjenemu konju pač ne gleda v zobe, sem lepo pridno tiho in ne rečem nič. Druge so pa seveda tudi zadovoljne, ker so same dobile lepa darilca.

FML.

Letos je bilo zadnjič. Drugo leto se tega več ne grem. dry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3535 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 December 2010 - 02:05 PM

down.gif Razmisli malo o omejevanju druženja, če se po "soočenju2 ne bo nič spremenilo.

In VELIKpodpis pod Michelle!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3536 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 December 2010 - 02:37 PM

Jaz pa opažam, da ena prijateljica samo na denar in materialnost gleda. Prejšnji mesec, ko sem ji za rd kupila glos od L'occitana, je samo mrdnila, češ lej še neki kar se mi bo valal po torbici, rekla hvala in pogledala v vrečko če je še kaj notri. Res sori k ti nisem kupila križarjenja za cel mesec. In ta ista oseba gre kupit lep pulover v H&M in ko vidi, da ga tudi druge nosijo, se odloči da ga pač več ne bo imela. verymad.gif In ja, tudi kartico sem naredila samo zanjo. Prvo kar je rekla: kje si pa kupila ta papir? down.gif Vsaj preber najprej kaj piše...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3537 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86609 posts

Posted 15 December 2010 - 02:47 PM

^ OMG. Gnoj od ženske.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3538 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 December 2010 - 02:51 PM

Kako kartico, urška? A voščilno kartico?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3539 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 December 2010 - 03:08 PM

Ja, voščilno. Pa je nikoli ne kupim, naredim ročno in se potrudim. No, sem vsaj uživala vmes če ne drugega =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 15 December 2010 - 03:11 PM

Joj, Urška. ohmy.gif Taki ljudje meni nikoli ne bodo jasni.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users