Jaz uporabljam prenosno iz Ikee za 5e, je taka mini.
https://www.ikea.com...mizna-20242890/
Posted 26 September 2023 - 08:06 AM
After all this time?
Always.
Posted 26 September 2023 - 08:33 AM
Moja nona, pa tudi mama še kdaj je kar eno ali več rjuh zložila, da je bilo dovolj debelo in na tem likala na navadni mizi.
Posted 26 September 2023 - 08:51 AM
o hvala, tudi to je rešitev
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 September 2023 - 08:53 AM
Ma tale mini mizica je tud luštna, meni je za kakšno gubo/rob tudi odveč postavljat mizo. Itak se prihodnji teden odpravljam v Ikeo, mogoče pa vzamem še to, bo tudi K navdušena, ker polika pa vedno rada kaj na hitro, haha.
Posted 26 September 2023 - 08:57 AM
Posted 26 September 2023 - 09:05 AM
Posted 26 September 2023 - 09:22 AM
bom tudi jaz kupila tole iz IKEE, mi bi po moje ravno prav prišla!
Hvala za predlog!
Anča - ena malo neumesna (med nama), tvoj brat se pa full dobro stara ! Se mi zdi, da vsako leto izgleda bolje (pa res nikoli ni slabo, da ne bo pomote).
Put A Kilt On It!
Posted 26 September 2023 - 11:03 AM
Posted 27 September 2023 - 12:45 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 September 2023 - 01:02 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 September 2023 - 08:33 AM
A katera soforumašica beleži težave pri plačevanju naročil na Amazonu, konkretno amazon.de.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 September 2023 - 08:51 AM
Posted 28 September 2023 - 09:05 AM
jaz sem v zadnjem tednu naročila par stvari, vključno danes, tudi brez problema
Put A Kilt On It!
Posted 28 September 2023 - 09:09 AM
Posted 28 September 2023 - 09:13 AM
Na amazon.de je pa zdaj zastonj dostava nad 60e za vse, kar gre iz njihovega skladišča.
Jaz tudi nisem mela problemov pri naročanju, uporabljam pa kartico N26.
After all this time?
Always.
Posted 28 September 2023 - 09:56 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 September 2023 - 10:28 AM
Jaz jih tudi nisem, do včeraj. Res pa je, da sem na amazon.de do zdaj naročil samo eno ali dve reči, ne spomnim se dobro. Zanimivo, da sem na banki slišal, da zdaleč nisem edini, ki ima težave. Hvala vsem.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 09 October 2023 - 01:51 PM
Posted 09 October 2023 - 07:24 PM
Posted 10 October 2023 - 03:22 AM
Aha, hvala!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users