Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#3501 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 14 February 2008 - 04:32 PM

QUOTE(Kalypso @ 13. 2. 2008 - 17:58) View Post

What happened? Saj ne mora bi tako hudo.console.gif

Ah, nič katastrofalnega. Mal sem bla spet preveč tečna in nesramna, čeprav sem vedla, da ne smem bit in se nisem moglas zadržat. huh.gif Je že vse ok. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3502 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 15 February 2008 - 02:07 PM

Ful si želim, da bo že konc tega mraza in da bo lepo toplo, da bomo zuni sedel po lokalčkih, pa da mal zamenjamo garderobo biggrin.gif
  • 0

#3503 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 15 February 2008 - 04:22 PM

QUOTE(SaRcHiiQaa @ 13. 2. 2008 - 7:53) View Post

Da bi bil ze 1x petek ..

Pa sem ga le docakala! thumbup.gif

• 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#3504 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14324 posts

Posted 15 February 2008 - 05:05 PM

da bi se spomnila kaj početi huh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3505 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 February 2008 - 05:06 PM

uuu, a lohka jest kej predlagam laugh.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3506 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14324 posts

Posted 15 February 2008 - 05:17 PM

Ja, dej no, ampak nič študijskega laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3507 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 February 2008 - 05:22 PM

Naštrikej nogavičke za dihurčka biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3508 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 February 2008 - 05:27 PM

QUOTE(koki @ 15. 2. 2008 - 14:07) View Post

Ful si želim, da bo že konc tega mraza in da bo lepo toplo, da bomo zuni sedel po lokalčkih, pa da mal zamenjamo garderobo biggrin.gif

Word.

Želim si da bi imel dan (vsaj današnji) še malo več ur, kar bežijo mimo mene.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3509 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14324 posts

Posted 15 February 2008 - 05:56 PM

QUOTE(URŠKA @ 15. 2. 2008 - 17:22) View Post

Naštrikej nogavičke za dihurčka biggrin.gif

Sem mislila, da boš kot prava umetnostna zgodovinarka povedala kak relevanten predlog sleep.gif Mi, kot veš, znamo le kritizirati narejeno, ne pa ustvarjati, pa četudi gre za nogavičke cool.gif
Ne boš verjela, dejansko sem se spravila braz za diplomo. Kej tazga... laugh.gif
  • 0

#3510 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30017 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 February 2008 - 06:02 PM

podpišem se pod koki, ker vsako jutro zmrzujem, ko pešakam do službe in mi mraz brije v gesicht. pa na jetra mi gre že šal pa plašč pa rokavice ...

želim si tudi, da ljudje ne bi bli polni dobrohotnih nasvetov v momentih, ko to najmanj potrebujem.

In sprašujem se, kako sem se lahko pustila taki ljubezni. Tolikim dobrim nasvetom, prijaznosti, varnosti, toplini, pametnim očitkom ... Kako da nisem postala puščava? (Brina Svit, April, stran 23.)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3511 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 February 2008 - 06:21 PM

QUOTE(Frčica @ 15. 2. 2008 - 17:56) View Post

Sem mislila, da boš kot prava umetnostna zgodovinarka povedala kak relevanten predlog sleep.gif Mi, kot veš, znamo le kritizirati narejeno, ne pa ustvarjati, pa četudi gre za nogavičke cool.gif
Ne boš verjela, dejansko sem se spravila braz za diplomo. Kej tazga... laugh.gif

Saj ni nikjer rečeno, da mora biti kaj ultra umnega =) Za kaj bolj pomembnega bo že slaba vest poskrbela. V končni fazi bi ti lahko predlagala, če mi prideš pomagat posodo pomit, a nekako dvomim, da bi se ti dalo laugh.gif
  • 0

#3512 zarazara

zarazara

sramežljivec

• Člani
  • 84 posts
  • Interests:potovanja, moda, glasba....

Posted 15 February 2008 - 06:57 PM

Da bi se dalo pr nas kupit Haagen-Dazs .
  • 0
(i)When you got nothing, you got nothing to lost(/i)

#3513 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 February 2008 - 07:11 PM

^^ Uaaaa, ta sladoled je pa tudi meni NAJBOLJŠI na tem svetu...še dobro po eni strani, da se ga ne dobiti pri nas. ;)

Jaz si pa želim, da bi danes šla malo prej spat, ker hodim že cel teden kot zombie po svetu. In da me ne bi en zakompleksan tipo več zaje****, mamicumujebem. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3514 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 February 2008 - 07:29 PM

Da bi živela v ljubljani. sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#3515 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14324 posts

Posted 15 February 2008 - 08:13 PM

QUOTE(URŠKA @ 15. 2. 2008 - 18:21) View Post

Saj ni nikjer rečeno, da mora biti kaj ultra umnega =) Za kaj bolj pomembnega bo že slaba vest poskrbela. V končni fazi bi ti lahko predlagala, če mi prideš pomagat posodo pomit, a nekako dvomim, da bi se ti dalo laugh.gif

Kaj pa veš, mogoče celo bi..... angel1.gif
  • 0

#3516 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 16 February 2008 - 10:00 AM

Ana, zakaj pa to?
  • 0

After all this time?

Always.

#3517 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 February 2008 - 12:48 PM

Da ne bi bila tako bojno razpoložena za kreganje. Res, kr predstavljam si že, kaj bo. Najbrž je blo to zarad enih čudnih sanj, kjer sma se spet prepirala. Pa to se nama ja prej nikol ni dogajalo huh.gif .

Da danes dokončam maketo butl.gif (ko vem, da ne bo šlo, pa če se cel dan mučim zravn)

Da zemljo požre ena velika črna luknja in neham obstajat dokler nasa ne pogrunta, kaj storiti. (samo, če jst ne obstajam, kako bo pol nasa?.. hmm.gif )

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3518 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 16 February 2008 - 04:29 PM

da bi bila kuhinja že narejena in da bi imela čas zase, da bi šli s kolegi ven
  • 0

#3519 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 16 February 2008 - 06:59 PM

Da bi marca nardila še zadnji izpit za letnik in imela mir do septembra.
  • 0

#3520 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30017 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 February 2008 - 07:01 PM

pomlad pa sončka pa da bi lahko v puloverju okoli letala .... pa da bi si R. našla fanta, kakršnega si želi in da bi bla srečna z njim. wub.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users