Kje se kupi?
Posted 07 December 2012 - 11:14 AM
Posted 07 December 2012 - 11:21 AM
Ali pa Superge.si. klik za natikace
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 December 2012 - 12:17 PM
Felicia, za Asos je prepozno, so pa res lepe.
PJ, daj nehaj

V Hervisu sem bila, Mass, Deihman...pa nič ni. Joj točno, _M_, Pitarellu bom še pogledala...koliko so pa bile približno?
Olivija, mogoče veš kako dolgo rabijo, da jih dobim iz Superge.si? Strah me je naročit, potem bi pa prišle prepozno.
Posted 07 December 2012 - 12:28 PM
Posted 07 December 2012 - 05:18 PM

Posted 07 December 2012 - 06:44 PM
Ej, Eli, kaksno imas pa stevilko noge? Jaz imam ene 37 crne navadne japonke, ti jih komot posljem, ker jih ne nosim.
Zakaj pa si ne bi vzela kaksnih copatov/natikacev? Alenka ima recimo ful udobne in kvalitetne, so topli, podlozeni z volno, pa se potem jih lahko doma nosis. Ima trgovine v vseh vecjih nakupovalnih centrih.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 December 2012 - 07:17 PM
Mogoče zato, da bo šla pod tuš lahko? Sem prvo na to pomislila...
Posted 10 December 2012 - 07:02 PM
Sorry, Olivija, sem komaj sedaj vidla. 38 imam nogo, zdaj malo večjo torej 39.
Copat ne morem, ker jih rabim za pod tuš tudi Hvala drugače.
Sem jih pa dobila v Pitarellu, res je bila ogromna izbira, in cena 16€, pa še lepe so, za poleti ponosit.
Posted 10 December 2012 - 09:02 PM
No, fajn!
Posted 12 December 2012 - 06:49 PM
Kje bi dobila lepe poceni kvalitetne moške pižame?
Posted 12 December 2012 - 06:51 PM
Tezenis ima krasne, sem jih ravno zadnjič gledala. Pa Extreme Intimo. Sicer pa Benetton.
Posted 12 December 2012 - 06:57 PM
Crap, Tenzins-a nimam v bližini, v Sloveniji pa ga tudi ni, ali pač?
Extreme Intimo prodajajo kje?
Kako pa so kaj cenovno te firme? Več kot 40€ ne bi dajala za pižamo.
Posted 12 December 2012 - 07:00 PM
Ne, Tezenisa ni pri nas, koliko vem. Je pa ful poceni, dokaj cheap.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 December 2012 - 07:07 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2012 - 07:39 PM
Hvala Jinadaze!
Ful so fajn, ampak iščem takšno z dolgimi rokavi.
Posted 12 December 2012 - 07:49 PM
Aja, škoda. :/
Intimissimi jih ima tudi za ok. 40 €, drugače pa Asos in H&M.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2012 - 08:01 PM
Jaz sem jo fantu kupila v H&M lani, cca 30€ je bila, super je. Sicer sem si pa letos kupila eno v C&A, jaz bolj prijetne pižame še nisem imela, pa ful je lepa (bombaž je, ampak debelejši, flanela; bela je in ima drobne vijola snežinke in srčke pa tanek satenast rob, kjer se zapne - zgornji del je namreč kot srajca, z vijoličastimi gumbi). Bila je 9€ (zg. + sp. del), noro no. V glavnem, ziher imajo tudi za moške, čeprav nisem gledala, pojdi preverit, nujno!
Posted 12 December 2012 - 08:20 PM
Extreme Intimo je v Ljubljani na Nazorjevi, mamo vsi kar nekaj spodnjega perila iz tam in je super. Spodnji deli so nekje 17€, kompleti nekje 30€. Ugodno skratka. Tezenis je pa v Trstu tudi.
Posted 12 December 2012 - 08:27 PM
Ja, jaz imam dve pižami, sp. hlačke(fuuul udobne) in kopalni plašč. Všeč mi je, ker imajo tudi barvaste stvari.
Imam stvari dobro leto in so še vedno žive barve, nič sprane.
Pogosto imajo tudi popuste, verjetno v decembru tudi kakšen.
Trgovino imajo tudi na Miklošičevi, če je še.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 December 2012 - 12:06 PM
Jaz sem jo fantu kupila v H&M lani, cca 30€ je bila, super je. Sicer sem si pa letos kupila eno v C&A, jaz bolj prijetne pižame še nisem imela, pa ful je lepa (bombaž je, ampak debelejši, flanela; bela je in ima drobne vijola snežinke in srčke pa tanek satenast rob, kjer se zapne - zgornji del je namreč kot srajca, z vijoličastimi gumbi). Bila je 9€ (zg. + sp. del), noro no.
V glavnem, ziher imajo tudi za moške, čeprav nisem gledala, pojdi preverit, nujno!
Nimajo moških. Sem tudi jaz upala, ker imam dve taki (super so te pižame, res), pa ni
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users