Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3649 replies to this topic

#3501 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 January 2022 - 08:56 PM

Jaz sem danes delala test po ful casa in me je skoraj kap, ko sem videla crtico na C, ker sem mislila, da to pomeni Corona 😂 to je bilo moje drugo samotestiranje in mislim, da sem pri prvem imela podobne zakljucke, pa vmes ze pozabila, da pozitiven rezultat prikazeta dve crtici.

Druga nerodnost dneva: danes smo se dobili v studiu, kjer sem po dolgem casu s takim vesejem objela in pozdravila enega finega sodelavca. Sem ga na dalec zagledala, a je bil na telefonu, ko sem sla mimo, in sem skocila na wc se prej. Obleceno sem imela krilo. Pohitim in grem ven, da ga pozdravim, me objame, se pogovarjava kakih 5 minut, pride mimo sodelavka za mano in mi potegne zadaj krilo dol, je rekla, da se mi je cela rit ven vidla, ker sem si rob krila zapela za pas, ko sem na hitro navlekla gor prej. Hvalabogu ni bilo mimo nikogar, ko sva se pogovarjala, on pa tudi ni videl/opazil :lol:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3502 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 15 February 2022 - 02:53 PM

Ma ne vem, kam napisat - scrollam po meniju foruma in namesto Čudovit podmladek preberem čudovit podbradek. 

:lol: 

Sem pa danes delovna in pišem ponavadi na tipkovnico, ki jo imem pred laptopom. Ker jo imam izklopljeno zaradi šparanja z baterijo, ker je na koncu, sem že ene 10x začela nekaj pisati, tipkam in si gledam pod prste, pa potem ugotovim, da seveda ni nič na ekranu izpisanega. En razlog več, da bolj pogosto vadim slepo tipkanje. :) 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3503 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 24 February 2022 - 08:21 PM

Sredi sestanka je sefica na projekciji odprla Linkedin in tam sporocilo od ene druge direktorice, ce jo kaj napenja od vcerajsnje fizolovke. 😂 Mi smo crkovali od smeha, njej pa ful nerodno.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3504 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 24 February 2022 - 08:52 PM

🤣
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3505 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 24 February 2022 - 09:05 PM

:lol: A sta jo skupej jedli...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3506 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 24 February 2022 - 09:10 PM

Ojej,to tvojo sefico si predstavljam tako blont skinny vitch,da mi ne gre skup s fizolovko 😁
  • 0

#3507 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 24 February 2022 - 09:14 PM

Saj tocno taka je. :D Je povedala, da sta jo skupaj jedli, ja. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3508 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 25 February 2022 - 07:47 AM

Ti pa pasulj... :D

• 0

#3509 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 25 February 2022 - 11:33 AM

Ste imeli fižolov dan v službi? :D

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3510 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 27 February 2022 - 01:01 PM

Včeraj je bil zanimiv dan. Jaz sem odraščala na manjši kmetiji in sva šla na obisk prevzeti fotrovo prejšnjo TV, ker je kupil novo. Tik pred odhodom sem šla strest odpadno jedilno olje v gnojno jamo, vmes govorila po telefonu in po nepazljivosti stopila na zaledenelo lužo gnojnice, ob tem mi je spodrsnilo... V bež supergah in bundi :)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3511 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 27 February 2022 - 01:15 PM

Neeeeeeeeeiiiin! :o 

• 0

#3512 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 27 February 2022 - 01:19 PM

O shit! :D

• 0

#3513 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 27 February 2022 - 01:31 PM

Ojoj, Matilda, haha.
Jaz pa sem danes prvič šla ven v AP pajkicah. Se oblečem, vzaamem telefon, ga dam v žep od brezrokavnika in grem. Po nekaj časa se spomnim, da preizkusim, kako sede telefon v tist žep na pajkicah in potipam eno nogo, žepa ne zatipam, aha, torej je na drugi nogi, ampak ga spet ne zatipam :) Si odpnem brezrokavnik in dejansko pogledam, kaj je zdaj to in ugotovim, da žepa ni nikjer, ker sem si pajkice narobe oblekla in je bil žep na notranji strani, hahaha :)
  • 0

#3514 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 27 February 2022 - 01:35 PM

O shit! :D

Dobesedno :lol: Sej važno, da sem ostala cela, samo stopala so bila cela v gnojnici, na bundi le nekaj madežev. Sem nemudoma šla oplaknit vse in tudi za preoblečt in preobut se je nekaj našlo.
Superge se sušijo, edino za vonj me skrbi, da bo ostal. Sej tudi to menda ni nerešljivo. :)
  • 0

Bill Bullard

#3515 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 28 February 2022 - 07:29 AM

Joj no :)
Ja, saj bos spravila ven smrad.
  • 0

#3516 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 21 March 2022 - 06:14 PM

Danes sem šla v službo z avtom (15 km v eno smer, JA, bi šlo s kolesom, I failed myself :D ). Nazaj grede sem peljala sodelavko, sva se zaklepetali, na koncu se je obema mudilo v stanovanje, in sva se na hitro poslovili. Preden sem v službi zaključila, sem potipala žep plašča, ali sem vzela telefon, in je bil not. Včasih se ga do večera ne pritaknem, če kdo kliče, itak slišim zvonenje, kjerkoli je že, pa povezanega ga imam z računalnikom, tako da se lahko itak na računalnik javim/odpišem sms. 

Vedela sem, da se moram zmenit za en termin konec tedna, pa včasih povezava na računalnik ne deluje najbolje, zato grem v plašč gledat za telefon in ga ne najdem. Ok, morda je v žepu brezrokavnika, ki sem ga oblekla čez plašč in pustila v avtu. Ma se mi ni nekaj mudilo, pojedla sem kosilo in spila kavo, pa da ne hodim zaman dol, še mal pospravim po stanovanju, da odnesem smeti spotoma. 

Odvržem smeti, pogledam v avto za brezrokavnik, v žepu ni telefona. Pogledam pri sedežu, ni telefona. Malo začudena se obrnem in grem nazaj v stanovanje, morda sem ga vzela iz žepa in nekam odložila, nakar vidim pri zadnji gumi avta, ki je bil zraven sparkiran - telefon. Očitno mi je padel iz žepa, sploh nisem zaregistrirala, ker je makedam. Kake 3 urce je bil zunaj. Imam srečo večjo kot pamet. 

• 0

#3517 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 31 March 2022 - 12:36 PM

S kolegico greva naslednji teden poslušat Šaleharja in mi je računalnik nekaj zatrokiral med plačevanjem ... na koncu sem kupila 2x po dve vstopnici ... bravo jaz! :verymad:

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3518 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 31 March 2022 - 02:40 PM

:)

Ma napiši jim, morda ti refundirajo.

• 0

#3519 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 03 June 2022 - 07:21 AM

Ravno danes sem nekaj  razlagala o naših prigodah v Parizu pa sem se spomnila še ene take za v učbenike. Pridemo me na Brnik na kontrolno točko in vse že pridemo čez, samo ena kolegica,  ki je imela nahrbtnik jo je policist zaustavil, da je morala vse stvari dat ven iz nahrbtnika. Nič ji ni bilo jasno, ker je vztrajal naj čisto vse zloži ven. No in ona to stori, pa ji reče da vse predale, ne sam glavnega.Ona začne odpirat in ji seveda kapne zakaj, ker je  iz nekega zadnjega žepa potegnila ven zložljiv lovski nož cca 20 cm velik, ki so ga kupili enkrat, ko so bili v Kranjiski Gori. Baje še niti ni bil poceni, ampak je lepo romal v koš. Sicer smo se vse tam režale kot zmešane, da se je še varnostnik začel, ampak je rekel, da je že vse videl in ga nič ne preseneti več.  Je pol klicala pratnerja, da ji je ziher to namenoma nastavil not, da bi sabotiral potovanje :D

• 0

#3520 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 03 June 2022 - 07:30 AM

Ups :D Moj je tudi enkrat nož spakiral sabo skupaj s sendvici, ki si jih je pripravil za na pot. So ga tudi nagovorili na letališču v Londonu, ampak so mu nožek začuda pustili vzet sabo. To je definitivno privilegij takih, ki imajo polt kot Sneguljčica. Bivšega so pa že brez česarkoli čudnega/nedovoljenega v prtljagi vedno potegnili na stran in kaj spraševali ('random search').
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users