Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5251 replies to this topic

#3501 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17035 posts

Posted 26 February 2024 - 07:45 AM

Jaz razumem zakaj je folku to zanimivo gledad, saj je meni tudi. Po drugi strani pa se vedno znova čudim koliko ene embalaže je tu. Pri vseh teh restock videih se sprašujem kdo dejansko potrebuje 10 komadov mila, lipglosov, mask za obraz, paketov paprija, kdo rabi 10 paketov različnih sladkarij, čistil. Mislim, v kolikem času se to porabi, ja roki prej potečejo? Čeprav, ko gledaš te čistilne videe to za enkratno čiščenje zlivajo nenormalne količine čistil. Isto čisti z mano, ko mehčalec zliva v odtok, da diši. Koliko je to ekološko?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3502 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 26 February 2024 - 08:12 AM

Pa vse embalaze spraznit v druge, lepse embalaze.
Itak ni ekolosko. Turbo potrosnja pac.
Vse majo affiliate na amazonu in to je to.
Sej catben je ista.
Mene pa to anksiozno dela. Men je vsaka skatla in embalaza in cunja in "nabiralec prahu" v hisi prevec. Ravno zdaj se lotevam ponovnega vetrenja po celi hisi. Jaz ene stvari ki jo ne rabim, ne obdrzim.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3503 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17367 posts

Posted 26 February 2024 - 08:18 AM

Mene to v anksioznost spravlja, ne sprosca. Kdo bi dal toliko srota na tako majhne otroke, no. Obenem bo delala neko kozmetiko za otroke, naravno, jadajada, po drugi strani pa brez kakrsnekoli kriticne misli gleda to in se celo sprosca ob tem. To ves, da res vse, kar dela, ni niti 1% iskreno. Nima rizevega zrna cesarkoli v glavi. Ful sem nesramna, ampak pocasi mi grejo pa res ze na zivce s to svojo nevsebino. Nobene globine. Kdo so ti ljudje 🤷
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3504 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19250 posts

Posted 26 February 2024 - 08:25 AM

Pol se pa jaz sekiram, če kupim špagete v foliji, namesto v kartonu. :( ogabno res. Nisem šla niti gledat. 

• 0

#3505 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 26 February 2024 - 09:00 AM

Jaz se pri takih ljudeh vedno vprašam, če tako fukcionirajo tudi v pravem življenju.

Imajo do potankosti urejeno življenje, kjer gredo vsak dan, vsak teden, mesec na isti dan, ob isti uri nekam, je sex splaniran za četrtek ob 9. zvečer, se za vsak dan v tednu ve kaj bo za kosilo, je cela hiša urejena na takšen način. Utrujena sem že, ko to gledam.

Ponavadi so najbolj gnili odnosi ravno pod krinko takšne navidezne popolnosti. Ker je to ena stvar, ki jo lahko imajo pod kontrolo.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3506 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25978 posts

Posted 26 February 2024 - 09:13 AM

Malo je po svoje to lahko tudi terapevtsko/meditativno, da delaš red is kaosa (ok, ob predpostavki, da vse te izdelke dejansko rabiš in uporabljaš, ne da jih pač kopicis kar tako). Jaz sicer ne grem v take ekstreme, imam pa v kuhinji tudi sistem, kjer pretresem večino živil v posode, ker je drugače vsaka stvar v svoji vrečki/škatli in nič ne najdem, skos se mi nekaj sipa ven, nobenega pregleda nimam nad zalogo. Moj bi že davno obupal s kuho, če ne bi bilo reda, ker bi mu vzelo čisto prevec časa, da bi našel vse potrebne sestavine (sploh, če je izdelek enak, embalaža pa po novem drugačna ali od drugega proizvajalca). Pa ob otrocih je optimizacija včasih res dobrodošla, če ne že nujno potrebna. Včasih gre pa seveda v prvi vrsti za ultra potrošništvo ali pa kakšne OCD karakteristike.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3507 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23351 posts

Posted 26 February 2024 - 09:44 AM

Sem pogledala ta dva videa in kar je meni najprej padlo v oči, je to, koliko enih plastičnih posodic ima v hladilniku, v omarah, povsod. Vse zloženo iz vrečk v te plastične predalčke.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3508 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27400 posts

Posted 26 February 2024 - 10:26 AM

Zivila tudi jaz vecinoma dajem v drugo embalazo, vsaj moke, zitarice itd 😐
  • 0

#3509 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 26 February 2024 - 10:29 AM

Jaz pa ne. Eno obdobje sem to delala, pa se mi ne da pol rokov gor pisat. Neke stvari sicer imam v teh embalazah, vecino pa v original. Tko tocno vem kje kej je ze po barvi. Ko je odprto gor spnen s tisto ikea "klipsno" in je.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3510 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12160 posts

Posted 26 February 2024 - 10:32 AM

Jaz sem šele ob prebiranju tvojega posta pomislila, da bi bilo res smiselno gor roke pisat :ninja: pa tudi mi pretresamo marsikaj iz istih razlogov kot Anouk.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3511 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27400 posts

Posted 26 February 2024 - 10:40 AM

Ma ne vem meni se pri mokah in testeninah ne zdi smiselno rokov pisat, ali pa pri ajdovi kasi,prosoju...
  • 0

#3512 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25978 posts

Posted 26 February 2024 - 10:52 AM

Tudi meni ne, ker ne kopičimo stvari, ki niso redno v uporabi. Če poskusno kaj novega kupimo, pa pustim v originalni embalaži (že zaradi navodil), pa ker drugače pozabim, kaj tocno sem kupila in kje, če nam je všeč 😂

Edino na škatle s pasto ipd. napišem na pokrov, koliko minut se kuhajo, ker tam pa so razlike med vrstami. In potem, ko zmanjka (zmanjkuje), nasipam zraven spet enako vrsto, da nam ne ostaja po 50 g tega in 70 onega.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3513 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 26 February 2024 - 01:20 PM

Haha zgleda me vceraj in danes nekaj prav vlece na profile, ki jih kliknem sem in tja.

Ana otrokoma mece stran sladkarije, ki jih dobita za rojstni dan.

:lol:

Boljs da grem kosilo kuhat in se vdrzim vseh komentarjev 😅😅😅
  • 0

#3514 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19250 posts

Posted 26 February 2024 - 01:26 PM

Kaj si pa mislila?

Sej ne, da bi jih lahko nesla kam dobrodelno.... 

• 0

#3515 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 26 February 2024 - 01:34 PM

Utopicno sem mislil da so to situacije ko jih lahko pojesta?
  • 0

#3516 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19250 posts

Posted 26 February 2024 - 01:39 PM

Prav v spominu imam, kako je enkrat razlagala, da je Jakobu rekla, da lahko umre, če čokolado je. 

• 0

#3517 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11954 posts

Posted 26 February 2024 - 01:47 PM

Hahha joj no :D
  • 0

#3518 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 26 February 2024 - 01:53 PM

Pol pa ona govori in očita kako smo družba strahu😄
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3519 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17367 posts

Posted 26 February 2024 - 01:59 PM

Kaksni bolniki vladajo slo. socialnim omrezjem, brrr. Mi pa se vzpodbujamo, ko beremo, hehe.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3520 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 26 February 2024 - 02:00 PM

To mu je rekla? Wtf.
Vcasih sem prav vesela da malo tu preberem mnenja normalnih zensk ker prisezem, na IG se mi vcasih zdi da je cel svet nor.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users