Žal recepta nimam, a ziher najdeš kaj na netu.

Razna vprašanja glede prehranjevanja!
Posted 04 February 2015 - 03:58 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 February 2015 - 06:28 AM
Posted 13 February 2015 - 05:14 PM

Super je.
Posted 14 February 2015 - 07:24 AM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 18 February 2015 - 11:07 AM
Imate morda kakšen preverjen recept za črno redkev?
Jaz sem jo dva dni nazaj narezala na koščke, dala v alu folijo skupaj s česnom, balzamičnim kisom in maslom, vse skupaj sem še poprala in solila; zavila s folijo ter dala v pečico na 200°C za eno uro. Pa je bilo zanič :/. Je hb vse pojedel pes.
Posted 18 February 2015 - 12:21 PM
Jaz jo naredim v solati s fižolom.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 February 2015 - 12:21 PM
Mi jo jemo samo v solati, na drobno naribano + fižol, sem rahlo obsedeno z njo.
Posted 18 February 2015 - 02:13 PM
Fižol daste iz pločevinke?
Posted 18 February 2015 - 05:45 PM
Pozna katera Vilo Podvin v Radovljici?
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 18 February 2015 - 07:59 PM
Fižol daste iz pločevinke?
Tudi lahko.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 February 2015 - 12:25 PM
Samo je bolj dober in bolj zdrav, ce ga sam skuhas. Po moznosti domacega/iz trznice. Mi ga doma ogromno pojemo v solatah - cez noc ga namakas, skuhas, potem pa razpakiras, ker se ga naenkrat ne porabi vse. Lepo pocaka v skrinji, v priblizno istih kolicinah ga razdelimo, kot je v piksni, za priblizno 1 skodelico.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 February 2015 - 12:34 PM
Jaz delam isto kot Olivija. S tem, da nimam domačega. Meni je najboljši Hoferjev, okoli 2,19€ kg suhega, to ga potem dobiš celo goro kuhanega.
Posted 19 February 2015 - 01:00 PM
Ja, pa en bel iz Eurospina je baje tudi ful okusen. Jaz ga na trznici dokupujem zraven, ekolosko pridelanega.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 February 2015 - 04:59 PM
Tole sploh ni prišlo k nam, je tako? Ali imam jaz samo srečo, da nikoli ni?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 February 2015 - 05:00 PM
Postala sem takorekoč obsedena (not good, unlol) s tem šampanjcem (sladek in z okusom bezga):
Priporočam, odvisnost na lastno odgovornost!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 February 2015 - 05:01 PM
Cafe de Paris je dober ja.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 February 2015 - 05:29 PM
Si pa čisto zgrešila temo, Fluffy.
Posted 19 February 2015 - 09:07 PM
Sarah, mislim, da sem videla. Ampak bolj poredko zahajam v Spar in drugega ne morem reči. Najbolje, da pišeš Sparu.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 February 2015 - 07:26 PM
Se mi samo zdi, ali je zadnje čase cena kvinoje narastla? Danes sem bila v Šparu in 500g ni bilo pod 9€ Še od Alnature v DMu je zdaj okoli 7€, ko je bila prej okoli 5€.
[Napoleon]
Posted 20 February 2015 - 10:02 PM
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users