Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3481 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 January 2008 - 05:39 PM

Ja, genau, pol se pa jaz počutim nesocialna da je konc down.gif . Zdej gledam program v Kinoteki, bom šla najverjetneje (SAMA) Bergmana gledat ob 21h. Pa še želodec me spet boli za nameček.
Kdaj boš kaj v LJ? smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3482 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 January 2008 - 05:40 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3483 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 January 2008 - 05:46 PM

Gušti itak ne more žurat, ko stalno neka kolica po mesto potiska...

Jst imam samo še en izpit tega mesca, se mi pa vleče že dve leti tko da - joining the geek.gif club. Pa hvala za tolažbo obema smile.gif .

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3484 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 January 2008 - 05:54 PM

.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#3485 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29769 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 January 2008 - 06:03 PM

Hvala, Kinky! Bogzna, kaj je narobe. Sem nekaj B. fotra spraševala, pa je rekel, da je menda kriv suhi luft, mati pa je rekla, da je lahko 1001 razlog. Tenks, to mi zlo pomaga, a ne .... smile.gif

crna, saj Bergmana je itak, vsaj meni, najbolje gledat sami ... wink.gif

meni pa na živce stopi prijateljica, ki pod pretvezo, da bi se fuuuuuull z mano vidla, hoče samo zastonj prenočišče in futer, zame pa bi mela mogoče časa za kako kavo. ma preveč delat z lovljenjem njenih namišljenih prijateljev, ki so vsi po vrsti tok kul, da jih itak ne more nobemnu drugmu predstavit ... jao, vrtec, ej ... rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3486 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 January 2008 - 06:20 PM

QUOTE(Adriane @ 26. 1. 2008 - 17:54) View Post

A-ha?! Zadnjič je v Ortoju kar lepo pivo potiskal. O vozeku ne duha ne sluha. O Kinkyjini zbranosti v trenutku, ko ga je vidla, prav tako ne! laugh.gif

Priznam, da sem izgubila razsodnost ko sem ga videla (ali pa je mogoče odšla s 5. pivom, mogoče mogoče). hmm.gif biggrin.gif Saj veste, da vas imam najraje, ampak ko pride Gušti pa mu dam prednost. Pismo, če bi imela kakšno šanso z njim ne bi oklevala. oops.gif oops.gif

Pa marš se učit, alo! Lumpa! spank.gif
Sicer pa vem kako je...tudi jaz sem se določene predmete spravljala učit pet let, kot da bi po giljotino morala, itaq sem čakala do zadnjega, potem panika, učenje celo noč in molitev za ubogo 6-ko, joj.

crna - Bergmana je tudi sam užitek gledat, se strinjam s Špelo, tako da kar pogumno v Kinoteko. Če bi pa bila v LJ bi se ti pa rade volje pridružila.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3487 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 January 2008 - 08:01 PM

Grozno sem se pregrešila s hrano!
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3488 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 January 2008 - 08:06 PM

.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#3489 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 January 2008 - 08:28 PM

Ne morm se navadit na naš avto, na bencinarja.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#3490 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46078 posts

Posted 26 January 2008 - 10:00 PM

Argh. Vsi načrti so se podrli, pa sem jaz zdaj za vse kriva, on pa se muli.
  • 0

#3491 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 27 January 2008 - 01:34 AM

prejle sva se s fantom čist na mrtvo spičla, češ kaj pogrevam stare grehe, njegove jasno. na živce mi gre vse. in ker je 45 min stal na mrazu, bom zdej še js kriva, da se je prehladu
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#3492 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29769 posts

Posted 27 January 2008 - 09:06 AM

QUOTE(pinga @ 27. 1. 2008 - 1:34) View Post

prejle sva se s fantom čist na mrtvo spičla, češ kaj pogrevam stare grehe, njegove jasno. na živce mi gre vse. in ker je 45 min stal na mrazu, bom zdej še js kriva, da se je prehladu

take brezvezne krege za nič imam najraje. in potem to, da tiho trpi in ne reče nič, naj bi name učinkovalo tako, da bi po hitrem postopku pridobila zajetno breme slabe vesti .... malo morgen!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#3493 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 January 2008 - 03:24 PM

QUOTE(Emily @ 26. 1. 2008 - 20:01) View Post

Grozno sem se pregrešila s hrano!

Jst tudi, pojedla sm celo čokolado in še en košček sestrine cry.gif In bi šeeee oops.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3494 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11907 posts

Posted 27 January 2008 - 08:52 PM

Lena sem ko fuks. Pisanja prošenj se tud dotaknila nisem. V celem dnevu sem uspela narest štiri prazne word dokumente in jih poimenovala. Bom jutri.
  • 0

#3495 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29769 posts

Posted 27 January 2008 - 08:58 PM

nekdo mi je po dolgotrajni odsotnosti iz mojega vsakdana izpovedal, da me še vedno hoče in da ga še ni minilo in da ga verjetno nikoli ne bo (jada, jada, jada). jaz pa ga že od prekinitve stikov (in tudi prej in tudi zdaj) nočem. in potem para živce s tem, da kako je meni lažje, da imam razpon iskanja tipov med 18 in 50 in da on pa noče z nobeno drugo živet kot z mano, da nobene druge ne more prenašat ... pa kaj nej ti js zdej?! rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

#3496 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 28 January 2008 - 12:31 AM

Po novem letu srečujem vse moje kurčeve bivše in loverje. Milsim, pa sej to ni normaln. Ko bi le bla, nevidna.
  • 0

#3497 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15206 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 January 2008 - 01:07 AM

QUOTE(Frida @ 27. 1. 2008 - 20:52) View Post

sem uspela narest štiri prazne word dokumente in jih poimenovala.

Dobra fora. biggrin.gif

Jst grem spaat.. Spet sem z nalogo odlašala tak dolgo, da sem jo mogla potegnit v pozno noč. No, vsaj ne do naslednjega dne, kot prejšn tedn. oops.gif Sem se pa verifejst malo (nič) potrudla, ker mi že dol visi in nasploh sem kar preveč apatično in čemerno prštimana že ves dan. Pa zajčka bi mela, al pa neki, mehkega, za crkljat in fojtrat. huh.gif biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3498 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 January 2008 - 07:56 AM

Danes imam ustnega. Imam filing prazne glave in se mi zdi da nimam pojma. Argh, komaj čakam da bo za mano...imam pa ob 10.48 (in ja,model je baje res do minute natančen in za vsakega porabi natanko 12 minut).
Kile nekaj kopnijo,ne žrem ful nekaj dosti in izgledam kot oguljeno pišče. Moja frizura je v kurcu. Pa cela sem v kurcu.

Pa še ena spoved...

Od fanta brat si je zdaj punco omislil. In joj, kakšne misli so mi začele hodit po glavi....Kaj če bodo sedaj njo pri njih doma imeli rajši kot mene, da zdaj bosta pa htela še onedva imet dnevno zase in gledat dvd-je, da pes ne bo vedno in povsod na razpolago,ker ga bosta seveda tud onadva ven vozila...In še miljon takih majhnih reči. Dejansko sem zaradi tega BLAZNO slabo spala in se zbudila prepotena...

Včeraj je namreč prišla k njim domov...sem bla tam,ampak sva midva šla,tako da nisem videla soočenja s starci. JE seveda 5 let starejša od mene in absolventka prava,tako da lahko mirno potepta ubogo 20 letno štromarko. Saj vem da izpade ful egoistično,te st6vari držim v sebi in jih nisem povedala nikomur,niti fantu,sem prijazna in se lepo obnašam.Ampak nekje se baje moram spovedat,kajne?

Je pa kot dobrodošlico prinesla kup sladkarij,ki jih je kupila v najbližjem merkatorju (lahko bi kaj sama spekla!)..Bom vrnila kontro in v petek prinesla doma spečen cel marmorni kolač. Sej ne morem verjet da tekmujem... blink.gif Sram me je,grem v neko luknjo.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#3499 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 January 2008 - 11:47 AM

laugh.gif Sally, ti si zmešana! In čisto preveč se sekiraš no.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3500 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 January 2008 - 11:54 AM

sally lol1.gif oprosti, da se ti smejim, samo si pa res prava. laugh.gif všeč mi je kak direktno poveš svoje misli, priznaš tudi tisto, kar drugi ne. sem imela tudi sama take ljubosumne prebliske, ko si je od fanta dvojček omislil punco, ampak sta šla narazen po parih mescih, tak da sem rešena laugh.gif . nee, saj ni tak hudo, sčasoma se boš privadla na njo in jo sprejela. itak je najbolj pomembno, da si za fanta na prvem mestu, jebeš druge.

samo tista o marmornem kolaču je pa najboljša! laugh.gif laugh.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users