Kdaj boš kaj v LJ?
Spovednica
Posted 26 January 2008 - 05:39 PM
Kdaj boš kaj v LJ?
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 January 2008 - 05:46 PM
Jst imam samo še en izpit tega mesca, se mi pa vleče že dve leti tko da - joining the
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 January 2008 - 06:03 PM
crna, saj Bergmana je itak, vsaj meni, najbolje gledat sami ...
meni pa na živce stopi prijateljica, ki pod pretvezo, da bi se fuuuuuull z mano vidla, hoče samo zastonj prenočišče in futer, zame pa bi mela mogoče časa za kako kavo. ma preveč delat z lovljenjem njenih namišljenih prijateljev, ki so vsi po vrsti tok kul, da jih itak ne more nobemnu drugmu predstavit ... jao, vrtec, ej ...
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 January 2008 - 06:20 PM
A-ha?! Zadnjič je v Ortoju kar lepo pivo potiskal. O vozeku ne duha ne sluha. O Kinkyjini zbranosti v trenutku, ko ga je vidla, prav tako ne!
Priznam, da sem izgubila razsodnost ko sem ga videla (ali pa je mogoče odšla s 5. pivom, mogoče mogoče).
Pa marš se učit, alo! Lumpa!
Sicer pa vem kako je...tudi jaz sem se določene predmete spravljala učit pet let, kot da bi po giljotino morala, itaq sem čakala do zadnjega, potem panika, učenje celo noč in molitev za ubogo 6-ko, joj.
crna - Bergmana je tudi sam užitek gledat, se strinjam s Špelo, tako da kar pogumno v Kinoteko. Če bi pa bila v LJ bi se ti pa rade volje pridružila.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 January 2008 - 08:01 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 26 January 2008 - 08:28 PM
Posted 26 January 2008 - 10:00 PM
Posted 27 January 2008 - 01:34 AM
Posted 27 January 2008 - 09:06 AM
prejle sva se s fantom čist na mrtvo spičla, češ kaj pogrevam stare grehe, njegove jasno. na živce mi gre vse. in ker je 45 min stal na mrazu, bom zdej še js kriva, da se je prehladu
take brezvezne krege za nič imam najraje. in potem to, da tiho trpi in ne reče nič, naj bi name učinkovalo tako, da bi po hitrem postopku pridobila zajetno breme slabe vesti .... malo morgen!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 27 January 2008 - 08:52 PM
Posted 27 January 2008 - 08:58 PM
Posted 28 January 2008 - 12:31 AM
Posted 28 January 2008 - 01:07 AM
sem uspela narest štiri prazne word dokumente in jih poimenovala.
Dobra fora.
Jst grem spaat.. Spet sem z nalogo odlašala tak dolgo, da sem jo mogla potegnit v pozno noč. No, vsaj ne do naslednjega dne, kot prejšn tedn.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 January 2008 - 07:56 AM
Kile nekaj kopnijo,ne žrem ful nekaj dosti in izgledam kot oguljeno pišče. Moja frizura je v kurcu. Pa cela sem v kurcu.
Pa še ena spoved...
Od fanta brat si je zdaj punco omislil. In joj, kakšne misli so mi začele hodit po glavi....Kaj če bodo sedaj njo pri njih doma imeli rajši kot mene, da zdaj bosta pa htela še onedva imet dnevno zase in gledat dvd-je, da pes ne bo vedno in povsod na razpolago,ker ga bosta seveda tud onadva ven vozila...In še miljon takih majhnih reči. Dejansko sem zaradi tega BLAZNO slabo spala in se zbudila prepotena...
Včeraj je namreč prišla k njim domov...sem bla tam,ampak sva midva šla,tako da nisem videla soočenja s starci. JE seveda 5 let starejša od mene in absolventka prava,tako da lahko mirno potepta ubogo 20 letno štromarko. Saj vem da izpade ful egoistično,te st6vari držim v sebi in jih nisem povedala nikomur,niti fantu,sem prijazna in se lepo obnašam.Ampak nekje se baje moram spovedat,kajne?
Je pa kot dobrodošlico prinesla kup sladkarij,ki jih je kupila v najbližjem merkatorju (lahko bi kaj sama spekla!)..Bom vrnila kontro in v petek prinesla doma spečen cel marmorni kolač. Sej ne morem verjet da tekmujem...
Posted 28 January 2008 - 11:47 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 28 January 2008 - 11:54 AM
samo tista o marmornem kolaču je pa najboljša!
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users