Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#3481 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 March 2007 - 08:39 PM

Drgač pa za tale vosek bi lahko vprašala svojga ortodonta. Ko sm jst dobila zvezdice, mi je zraven dau tale vosek, tko d če bi vprašala... Sam men je tale vosek za en drek, ker se začne premikat pa jest itak ne morš vmes, ko maš to gor, tko d.. Je pa res, da vsaj mau oblaži bolečine-men ni neki baš pomagal, mogoč mau, bolš kot pa, da maš čist uničene dlesni in nebo.
Drgač pa ja, boga reva si cry.gif , sam boš vidla, čez kak teden bo že bolš. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3482 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18630 posts

Posted 27 March 2007 - 08:40 PM

hvala. smile.gif
sej jst u bistvu sploh nisem vedla da obstaja, mami mi je prej rekla. ortodonta mam pa v radovlci (jz sm iz lj.) tko da nekak ne pride v poštev da bi hodila do njega.. :S ma bomo že nekak.. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#3483 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 27 March 2007 - 08:43 PM

Hahahaha, I tought i tou a puttycat.

Nuben ne pozna une besede?
  • 0

#3484 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 March 2007 - 08:52 PM

introspektiva?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#3485 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 27 March 2007 - 08:54 PM

Noup....Introspektva je vpogled v notranjost. =)
  • 0

#3486 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 March 2007 - 08:55 PM

hmm.gif perspektiva? laugh.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#3487 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 27 March 2007 - 08:57 PM

Perspektiva je stališce. tongue.gif

Greva kr use k se koncnjo na spektiva probat? tongue.gif
  • 0

#3488 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 March 2007 - 09:01 PM

a dej kaj me zajebavas, js ti kle pomagam, ti pa tko lart.gif

drgac pa nimam pojma kaj bi lahko blo, sam to dvoje mi je padl na pamet, pa perspektivna ni nujn da je stalisce, to je vecpomenska beseda lol
  • 0

#3489 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 27 March 2007 - 09:04 PM

Nincha
A misliš na un aparat, ki je pritrjen z obročki na zgornja zadnja 2 zoba in na zgornje štirke? nekaj takega? jaz sme mela tako zadevo. v dveh različnih verzijah. 1. aparat je mel še prosor med zgorjim delom aparat in nebom in se je hrana tam zatikala in je nisi sploh vn mogu spravit (ogabnost). Pol pa še enega (isti princip) samo, da se je stikal z nebom. Rablo mi je pa kr nekaj časa za se navadit jest in slino požirat (pa glih na dopust smo šli).
Tistie zadeve, da ne žuli se pri navadnem ortodontu ne dobi (vsaj naša jih ne daja). Fant, ki je mel privat, pa jih je dobu. Meni je ortodontka svetovala, naj si kar prežvečen čingumi okoli ovijem. Probaj, jaz nisem.
Pa navadla se boš, ne skrbet smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#3490 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 27 March 2007 - 09:05 PM

Vem da je ja, sam se mi ni dal ostalih pomenov pisat. tongue.gif

Ne ne, sej si cukr od cloveka. Bolj sladka od meda in prijaznejsa kot snegulcica. tongue.gif
  • 0

#3491 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27567 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 March 2007 - 09:30 PM

QUOTE(redkvica @ 27. 3. 2007 - 22:04) View Post

Meni je ortodontka svetovala, naj si kar prežvečen čingumi okoli ovijem. Probaj, jaz nisem.

Meni isto. Ampak jst niti nisem šla sprobavat, ker bi mi čingum sigurno zašel v tiste majcene špranjice in luknjice v aparatu in bi blo veselje to dobit ven wacko.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3492 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18630 posts

Posted 27 March 2007 - 09:49 PM

ja.. recimo da približno podoben, čeprou je mal drugačna stvar.. no sam nima veze v bistvu.. hvala.. sam to s čigumijem tut jz nebi glih prakticirala.. že bombon se mi je nekak zapletu not, na to kok bi blo fino tist čigumi vn dobit pa sploh nočm pomislt biggrin.gif
hvala za vzpodbudne besede, mi je kr mal lažji oops.gif ker trenutno mam občutek da sm za naslednjih par mescou obsojena sami in izključno na juhe, jogurte ipd. pa vidm, da upanje ostaja.. yey.. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#3493 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 27 March 2007 - 10:02 PM

Mesecev? Ma ne ... maksimalno teden biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#3494 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 28 March 2007 - 09:09 AM

Coco in Nincha... imata obe tisti stalni zobni aparat? Zvezdice? Jaz se ravno sedaj zanimam za to zadevo, namreč imam premaknjen zgornji sprednji zobek pa me je zdej neki namedl da bi si to zdej zrihtala (takrat k bi mogla seveda aparata nism nosila pa še to bi ga mogla sam ponoč-vem, smotana sm!). Zanima pa me koliko zadeva stane? Jaz potrebujem ubistvu samo za zgornje zobke aparat in to je to.
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#3495 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 28 March 2007 - 09:19 AM

Piquet:

Adjective: retrospective `retru'spektiv

1. Concerned with or related to the past
"retrospective self-justification"

Derived forms: retrospectives

See also: backward, ex post facto, retro, retroactive, retrospect, retrospectively

Type of: art exhibition

Antonym: prospective

Encyclopedia: Retrospective

Zanima te ANTONIM ;)
  • 0

#3496 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 28 March 2007 - 09:27 AM

QUOTE(SiQsI @ 28. 3. 2007 - 8:09) View Post

Coco in Nincha... imata obe tisti stalni zobni aparat? Zvezdice? Jaz se ravno sedaj zanimam za to zadevo, namreč imam premaknjen zgornji sprednji zobek pa me je zdej neki namedl da bi si to zdej zrihtala (takrat k bi mogla seveda aparata nism nosila pa še to bi ga mogla sam ponoč-vem, smotana sm!). Zanima pa me koliko zadeva stane? Jaz potrebujem ubistvu samo za zgornje zobke aparat in to je to.

jaz sem imela te zvezdice,plačalasem pa 600.000 oz. še nekaj malo več ker sem imela bele zvezdice
najboljše da grep do ortodonta in se pozanimaš, kaj bi sploh on predlagal za tebe.....
  • 0

#3497 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 28 March 2007 - 10:47 AM

Ja, tudi jaz bi bele zvezdice, vendar glede na to da imam samo en zob premaknjen ne vem če bi se mi sploh splačalo dati tako drago zadevco v usta. Sicer ne vem če je še vedno tok drago kot si dala ti Tita vendar poceni ni...
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#3498 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 March 2007 - 01:56 PM

Mene pa zanima (če katera ve), kje, v kateri plesni šoli v Mariboru učijo flamenko. Če ga sploh ?
  • 0
Viens, reste ici!

#3499 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 28 March 2007 - 02:10 PM

zih ga kje, mal po netu pobrskej. sj zj je pa flamenko tok prljubljen da ga 100% kje v mariboru tut učijo.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#3500 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 28 March 2007 - 02:23 PM

še nekaj o tistem vosku:meni je ortodontka rekla(ko sem še imela zvezdice) naj si kupim kar vosek za sveče in nej si ga pol "trgam" pa gor devam...sem pa enkrat mela tudi tak moder vosek v obliki palčic čis čudn,ga je bilo treba prej segrevat... biggrin.gif
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users