Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5251 replies to this topic

#3481 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86202 posts

Posted 22 February 2024 - 09:55 AM

Jaz sem od znanke graficne oblikovalke slisala, da je Nusa ful naduta in entitled, je delala z(a) njo.
Mene od nekdaj moti njena polpismenost. Ji pa ne sledim, nekako mi ne potegne ne ona ne njene teme.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3482 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 22 February 2024 - 10:35 AM

Ja to pa mene tudi moti.
In napake v programih, da ne govorim o nekaterih njenih opisih kaj je treba narediti - katere misice stisniti in kako, to ji res manjka.
Kaj za vraga pomeni "pazi da trebuh ne buta gor". To se slovensko ni.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3483 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27400 posts

Posted 23 February 2024 - 12:48 AM

Ja pa vcasih ga vseeno malo mimo pihne 🤣 danes recimo,ko na eni strani pljuva cez ameriske dietetike na drugi pa ji je vsec huberman😋, cesar podrocje je sicer povsem drugje ma je vedno pameten glede prehrane. Pac sori meni je ravno huberman sicer zanimiv ampak ni kredibilen.
  • 0

#3484 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11952 posts

Posted 23 February 2024 - 06:32 AM

Jaz sem pa razumela glede Hubermana, da hoce Nusa povedat to, da se nasprotniki spravljajo nanj z zaljivkami, samo zato ker se z njim ne strinjajo. Zakaj ti ni kredibilen? Jaz sem posusala nekaj njegovih podcastov so mi bili njegovi nasveti fajn in uporabni, jih pa ima tako veliko da ce bi izvajal njegove protokole, bi lahko cele dneve delal samo to.
Meni se pa ne zdi, da je vceraj ful pihnila mimo :)
  • 0

#3485 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 23 February 2024 - 07:18 AM

Jaz jo vcasih tezko razumem, ker se vec kot ocitno ne usede dol, ne da stvari na papir da bi potem naredila nek smisel iz tega ampak samo napise vse kar ji pade na pamet brez repa in glave, potem moram pa ven lusciti bistvo.
Vceraj je npisala 5 slajdov necesa kar bi lahko oblikovala in vsebinsko zrihtala za na dva.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3486 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27400 posts

Posted 23 February 2024 - 07:44 AM

Tolce cez americane,Huberman je pa tipicno ameriski, tocno tak kot je ona kritizirala,le malo bolj v vato zavito ima. Sicer je provokativen,senzionalisticen, raziskave in to s cimer kao podkrepi svoje razlag je bilo ze veckrat razkrito,da so to neke enkratne,kratkotrajne studije posameznega primera,ki jih ne mores tako posplosit. Sploh kar se tice prehrane je totalno mimo. Sicer pa a ni dovolj povedno da je nevroznanzstvenih ampak "spozna" se pa na vse. Taki,ki o vsem vse vedo imajo ponavadi velik ego in so vprasljivi.
  • 0

#3487 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 24 February 2024 - 10:28 AM

Razlog zakaj sem rajsi zgubana in stara in "grda" je tudi to.

https://www.instagra...XppZjU3ajRsb210
  • 0

#3488 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17652 posts

Posted 24 February 2024 - 10:48 AM

Zgornji primer nima zveze s staranjem.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3489 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 24 February 2024 - 11:49 AM

Nima je s staranjem, ima jo pa z uporabo botoxa.
Torej, injecianje botoksa v telo, al je to za migrene, gube ali pa prekomerno potenje, lahko rezultira v tem.
  • 0

#3490 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86202 posts

Posted 24 February 2024 - 12:08 PM

Vsakic, ko me bo prijelo si dat botoks med obrvi, bom sla na ta profil, hvala.
  • 0

― V. Van Gogh

#3491 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17367 posts

Posted 24 February 2024 - 01:40 PM

Jaz tudi nimam dobre izkusnje z botoxom. Saj najbrz sem ze kdaj pisala o tem. Me je noro bolel obraz pri popuscanju.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3492 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27856 posts

Posted 24 February 2024 - 10:13 PM

Razlog zakaj sem rajsi zgubana in stara in "grda" je tudi to.

https://www.instagra...XppZjU3ajRsb210

Noro 🙉
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3493 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86202 posts

Posted 25 February 2024 - 02:03 PM

V cem tocno je ona disciplinirana zadnja leta, razen v premalo spanja in neredni prehrani? Se jamra, kako je zdaj presusena in brez misicne mase, ker je brez apetita in ne telovadi. :hmm: Redko se obregnem ob take stvari, ampak tole me je pa zmotilo, ker res ni noben vzgled. Pa tukaj je imela meni 100x boljso postavo kot zdaj.

• 0

― V. Van Gogh

#3494 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 25 February 2024 - 03:03 PM

Seveda ni, ima pa izkusnje in kar je povedala vse drzi.
Pri gibanju in prehrani je konsistenca vse.
Folk se vrze v nekaj ko svinja v kukuruz namesto da bi delal male in realne in dosegljive spremembe. Ker v koncni fazi gre za spremembo zivljenjskega sloga, ne za dieto pa sportanje do poletja.
V resnici sploh ni to noben rocket science, samo disciplino moras imeti ampak tu se pri vecini ljudi zaplete, ker si postavijo nerealne izzive in ker hocejo vse kuj.
In ker se pri hrani omejijo in pol so skoz lacni, al pa kao zajebejo, pa se kaznujejo, krneki. V resnici je to precej izi, ce se lotis pametno in ne pricakujes rezultatov v enem tednu.

To se greva zdej z M, ki nima pojma o misicah, treningih, hrani in zdej meni vse negira in jaz nima pojma, ampak ocitno bo pocas zacel poslusati, tako izgleda.
Danes mi je rekel da sadje in zelenjava niso OH :lol:
On je tipicen primer cloveka ki se zazene in obupa, ker gre v stradanje z jogurtom in kosmici.
  • 0

#3495 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86202 posts

Posted 25 February 2024 - 03:09 PM

Vse drugo je res, ampak kakšno vezo ima to s tem storyjem zgoraj? Ne razumem pointa, mogoče ker ga ni. 

• 0

― V. Van Gogh

#3496 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 25 February 2024 - 03:10 PM

Tega storija tud jaz ne razumem. Obupala pri cem - ne vem, saj ne trenira ze ohoho pa tudi je absolutno nic.
  • 0

#3497 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86202 posts

Posted 25 February 2024 - 03:22 PM

Upravičeno se normalizira tako stanje trebuha v sedečem položaju ipd., potem pa napiše kaj takega, kar za povrh sploh nima nobenega smisla v njeni situaciji. Pravi, da leta nič ni naredila zase, ampak glavno, da ima zdaj manj trebuha kot na tej fotki. Res težko, če si podhranjen ...

• 0

― V. Van Gogh

#3498 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 25 February 2024 - 09:20 PM

Larina danasnja objava, gledanje kaksnih videov jo sprosca.
Kako priviligirane americanske mtkice pripravljajo ultra procesirane malice za svoje priviligirane soncke, z goro plastike, hrane in vsega in namest v normalen hranilen obrok vlozijo tri tone casa v neko nezdravo a kao kjut malico. Da o kolicini odmeta ne zacnem. Res, matere leta. Shame on everyone ki ne naredijo vsak dan za malico zajckov iz riza.
Mater je sel svet v k.rac. Kdo rabi tok ene plastike pa pi.darij za eno malico, resno. Pa dobro, a me preseneca, kot clovestvo smo itak totalno skratili, ni resitve.
Res me je razpi.dlo.
  • 0

#3499 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16939 posts

Posted 25 February 2024 - 11:05 PM

To je kopalnica za 4 letnico. To Lara rada gleda :D

https://www.instagra...GZ6Ym4zNGJpcms0

Sem mislila da sem narobe prebrala ampak ne, lets toxicate our children while they are young, shall we?

Ta materializen in konzumacija nima meja.
  • 0

#3500 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27856 posts

Posted 26 February 2024 - 12:34 AM

^^
Kot bi gledala urejanje Barbie hišice.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users