Ga uporabljas vsak vecer? Ali ga zjutraj?
Pise, naj se ne bi uporabljal vsak dan in naj bi se zvecer. Pa sprasujem kako ga druge uporabljate
Posted 05 March 2025 - 10:35 PM
Ga uporabljas vsak vecer? Ali ga zjutraj?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 05 March 2025 - 10:41 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 March 2025 - 07:32 AM
kaj je pa eraser?
Jaz imam še hidratant od Hada Labo, pa zdaj gruntam kako naj sploh stvari uporabljam (kaj zjutraj in kaj zvečer).
Predvidevam prav, da daste po serumu še kremo čez ali uporabljate samo serum?
Torej zvečer ta serum in zjutraj hidracijo?
Retinoli pa tudi meni ne gredo ravno, zdaj s tem serumom pa sploh ne vem "kam jih dat".
Jaz sem retinol enkrat na teden dala za kakšno uro gor in potem splaknila, drugače sem imela naslednje dni vso luskasto kožo
Put A Kilt On It!
Posted 06 March 2025 - 07:38 AM
Aja, en produkt od iste firme.
Ni čudežen izdelek
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 March 2025 - 07:42 AM
Posted 08 March 2025 - 08:05 PM
Ne vsak dan, enkrat do dvakrat tedensko maksimalno, že tako mi zna povzročati mozolje, če ga uporabim preveliko količino naenkrat. Namažem na umito kožo, počakam tri minute, da se vpije, namažem vlažilni serum, namažem kremo s kolagenom in čez vse to še jojobino olje. Tako moja koža ostane za silo navlažena in prožna cca 3/4 dneva.Ga uporabljas vsak vecer? Ali ga zjutraj?
Pise, naj se ne bi uporabljal vsak dan in naj bi se zvecer. Pa sprasujem kako ga druge uporabljate
Posted 09 March 2025 - 08:24 PM
Put A Kilt On It!
Posted 09 March 2025 - 09:23 PM
Posted 09 March 2025 - 10:29 PM
O, hvala za informacije, sem še jaz izvedela nekaj novega, sploh se nisem kaj pridno mazala zadnja leta :/
Posted 09 March 2025 - 10:46 PM
Posted 14 April 2025 - 07:09 AM
Planet, tebi se po tem serumu delajo majhni mozolji ali tisti veliki, podkožni. Meni so se zdaj začeli delat slednji in nisem sigurna ali me kaj hormonsko grabi ali je od tega seruma.
Serum uporabljam 2x na teden po 5 kapljic.
Ker se res ne spoznam na učinkovine v eni ali drugi stvari. Preverila bi, če uporabljam ta serum z vitaminom C, ali se potem lahko uporablja tudi Retirides ali se to izključuje? Da bi kakšen večer dala Vitamin C, kakšen večer pa Retirides vmes pa po en dan pavze po teh nanosih.
Put A Kilt On It!
Posted 14 April 2025 - 07:33 AM
Jaz sem še vedno v iskanju C vitamina zase. Sem poskusila s tetraforce in malincinim pa mi oba mozolje povzročata. Zdaj pa ne vem ali je vitamic C krivec ali baza v kateri je zmešan.
Posted 14 April 2025 - 07:39 AM
Kaj pa tisti, ki ga Frčica hvali?
Jaz tudi moram z Tetraforce pazit, če ga vsak dan uporabljam, se mu tudi hitro kakšni mozolji naredijo.
Posted 14 April 2025 - 07:49 AM
Vidim, da sem frčico že spraševala o tem, pa potem pozabila na to, ko mi je mojega seruma zmanjkalo. Hvala.
Posted 14 April 2025 - 08:53 AM
Posted 14 April 2025 - 06:48 PM
Posted 14 April 2025 - 06:57 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 April 2025 - 07:07 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 April 2025 - 09:18 PM
Skintegra in Skintra sta pa dve razlicni znamki.
Prvo se dobi na Superskin.
Posted 15 April 2025 - 06:59 AM
hvala!
Put A Kilt On It!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users