vprašanja (zanima me, ...)
Posted 16 August 2022 - 07:40 AM
Za Tobacno je kar splosno znano, da tako nategujejo s parkirnino. Appa za parking pa nimam nobenega, moza vprasam. 😁
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 August 2022 - 09:12 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 August 2022 - 09:49 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 August 2022 - 11:49 AM
Mislim, da je 1,5€ na uro. Če si več kot 3 ure pa je postavka drugačna... Naj me kdo popravi, če se motim....
Edit:
Tukaj je cenik: https://www.lpt.si/d...k-za-parkiranje
Piše, da je 1,5€ do 3 ure/na uro, 2,4€ nad 3 ure/na uro
Posted 16 August 2022 - 12:13 PM
Nam gre tudi na zivce, ker ni za vec kot 2 uri vec.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 August 2022 - 12:23 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 August 2022 - 12:23 PM
A ni preko sms-a zdaj tudi plačevanje parkirnine? Tisto potem ni listka?
Vsaj na jezeru Jasna je tako.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 August 2022 - 12:26 PM
P&R sploh ne vem, ce se splaca, ce nisi sam.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 August 2022 - 12:32 PM
Kaj pa P&R in s trolo do centra?
To sem tudi hotela predlagat ja, meni se zdi prirocno, ampak ne vem, kako je drugih koncih, razen na Dolgem mostu.
Posted 16 August 2022 - 12:51 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 August 2022 - 05:57 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 September 2022 - 11:05 AM
Na FB market place prodajam en artikel in mi je ena pisala da bi kupila preko fedex pošte ki bi prišla po paket k meni, mi izročila gotovino in odpeljala potem k njej.
Pa sem bila malo v dvomih ampak ok sem ji dala svoj domači naslov in mail, zdaj sem dobila kao od fedexa mail da naj potrdim svoj naslov ampak je domena gmail.com pa ženska je očitno s češke in upam da nisem kaj zasrala ko sem odprla ta mail kaj mislite
Je bilo pa res legit ko odpreš gmail je izpisalo gor fedex, njihova naslovna slika in sem seveda odprla
ford explorer 2.0 ecoboost 0 60
Imam enak primer zdaj. Najboljše, da ga kar blokiram, preden se sploh kaj dogovarjam?
Posted 12 September 2022 - 11:14 AM
Eh, ne odgovoriš pa je. Meni še nihče od takih ni 2x pisal
Posted 12 September 2022 - 11:53 AM
Posted 23 September 2022 - 11:25 AM
Bill Bullard
Posted 23 September 2022 - 11:34 AM
Posted 23 September 2022 - 12:23 PM
Bill Bullard
Posted 23 September 2022 - 01:10 PM
Posted 27 September 2022 - 09:32 AM
Naročujem pnevmatike za avto - a ima kdo kakšno priporočilo? Zaloge, cene in dostavni roki so tam-tam pri online prodajalcih (Gume na dom/ LiderPnevmatik / Pocenigume)..
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 September 2022 - 10:43 AM
3 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 1 anonymous users