Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36023 replies to this topic

#34921 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86867 posts

Posted 16 August 2022 - 07:40 AM

https://www.ljubljan...-tobacni-ulici/

Za Tobacno je kar splosno znano, da tako nategujejo s parkirnino. Appa za parking pa nimam nobenega, moza vprasam. 😁
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#34922 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23502 posts

Posted 16 August 2022 - 09:12 AM

Kje v centru pa hočeš parkirat?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#34923 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 16 August 2022 - 09:49 AM

Na splošno me zanima, pač ko pridejo kaki opravki v centru. Danes bom na Kongresnem, če bo prosto. Če drži cena 1,5€ za 3 ure, je sprejemljivo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#34924 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26189 posts

Posted 16 August 2022 - 11:49 AM

Mislim, da je 1,5€ na uro. Če si več kot 3 ure pa je postavka drugačna... Naj me kdo popravi, če se motim....

Edit:

Tukaj je cenik: https://www.lpt.si/d...k-za-parkiranje

Piše, da je 1,5€ do 3 ure/na uro, 2,4€ nad 3 ure/na uro

• 0

#34925 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17571 posts

Posted 16 August 2022 - 12:13 PM

Ja, seveda, na uro. Parkirisce Tivoli je se kar ugodno, drugace je pa povsod v blizini centra zdaj 1,2/uro in za max. 2 uri. Edina opcija so drazje parkirne hise. Nekoliko ceneje je v coni 2. Mislim, da se zacne na Spici pa v Trnovem (ne vem, ce so tiste ulice med Askercevo solo in Ljubljanico Trnovo se, ampak tam je tudi ceneje in za dlje) pa na koncu Tivolija pri rastlinjaku je celo 3. cona, ampak se moras malo sprehodit.
Nam gre tudi na zivce, ker ni za vec kot 2 uri vec.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#34926 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 August 2022 - 12:23 PM

Kaj pa P&R in s trolo do centra?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#34927 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 16 August 2022 - 12:23 PM

A ni preko sms-a zdaj tudi plačevanje parkirnine? Tisto potem ni listka?

Vsaj na jezeru Jasna je tako.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#34928 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17571 posts

Posted 16 August 2022 - 12:26 PM

Mozno! Sem res zadnjic to mozu razlagala pa nisva preverila. Potem bi eventuelno lahko po dveh podaljsal.
P&R sploh ne vem, ce se splaca, ce nisi sam.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#34929 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32752 posts

Posted 16 August 2022 - 12:32 PM

Kaj pa P&R in s trolo do centra?

To sem tudi hotela predlagat ja, meni se zdi prirocno, ampak ne vem, kako je drugih koncih, razen na Dolgem mostu.
  • 0

#34930 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86867 posts

Posted 16 August 2022 - 12:51 PM

Z njene strani kvecjemu P&R Stozice. Pa saj ni tak problem parkirati v centru … Sploh poleti je mesto “prazno”.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#34931 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 16 August 2022 - 05:57 PM

Ni problem s prostorom, sam drago je. P+R pa se mi za neke krajše opravke časovno ne splača.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#34932 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19485 posts

Posted 12 September 2022 - 11:05 AM

Na FB market place prodajam en artikel in mi je ena pisala da bi kupila preko fedex pošte ki bi prišla po paket k meni, mi izročila gotovino in odpeljala potem k njej.

Pa sem bila malo v dvomih ampak ok sem ji dala svoj domači naslov in mail, zdaj sem dobila kao od fedexa mail da naj potrdim svoj naslov ampak je domena gmail.com pa ženska je očitno s češke in upam da nisem kaj zasrala ko sem odprla ta mail kaj mislite :(

Je bilo pa res legit ko odpreš gmail je izpisalo gor fedex, njihova naslovna slika in sem seveda odprla

Screenshot-20220511-092904-2.png
ford explorer 2.0 ecoboost 0 60

Imam enak primer zdaj. Najboljše, da ga kar blokiram, preden se sploh kaj dogovarjam?

• 0

#34933 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26189 posts

Posted 12 September 2022 - 11:14 AM

Eh, ne odgovoriš pa je. Meni še nihče od takih ni 2x pisal

• 0

#34934 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3387 posts

Posted 12 September 2022 - 11:53 AM

Ja jaz sem jo potem ignorirala samo mi je še nekajkrat potem pisala, pa prijavila sem jo fb-ju
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#34935 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 23 September 2022 - 11:25 AM

LJ in okolica, cake topperji, fizična trgovina, rabim danes? Našla sem PartyPek, je še kakšna taka trgovina?
  • 0

Bill Bullard

#34936 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts

Posted 23 September 2022 - 11:34 AM

Pekis.
  • 0

#34937 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 23 September 2022 - 12:23 PM

Ima samo spletno prodajo in možen osebni prevzem. Hvala sicer!
  • 0

Bill Bullard

#34938 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17571 posts

Posted 23 September 2022 - 01:10 PM

Ker je Peki. Pekis je druga. Na Dolenjski je na Rudniku.
  • 0

Tumblr

#34939 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 September 2022 - 09:32 AM

Naročujem pnevmatike za avto - a ima kdo kakšno priporočilo? Zaloge, cene in dostavni roki so tam-tam pri online prodajalcih (Gume na dom/ LiderPnevmatik / Pocenigume).. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#34940 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts

Posted 27 September 2022 - 10:43 AM

Mi jih kupimo kar pri vulkanizerju, ampak mi se vsi poznamo in ze leta hodimo k istemu in naredi brez racuna 😁
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 1 anonymous users