Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36024 replies to this topic

#34901 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 19 July 2022 - 07:17 AM

V Intersportu vedno vse zavrnejo. Pise jim pa zavrnitve sodni izvedenec Joze Urankar (vedno nepravilna nosnja). Ne priporocam, da tam kupujete. Na spletu je nesteto zgodb, se en ni dobil povrnjeno. To se jim mora noro splacati, da ga placujejo.

jaz sem pred leti reklamirala otroške in so upoštevali. Očitno pri otrokih to še deluje. Jaz pa k sreči nisem imela izkušnje z njim.

Drugače v vednost, Lidl je zelo poostril vračilo denarja za izdelke. Sva kupila pumpo za sup, je po prvi uporabi crknila, je zamenjal varovalko in je še enkrat pregorela in sva jo nesla nazaj, da bi jo šla nekam drugam kupit, ker jo pač rabimo za dopust. No, "vsilili" so popravilo in da imajo 45 dni čas za popravilo. Full mu bo koristila septembra :) Se je full opravičeval, da ne smejo več. 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#34902 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 19 July 2022 - 07:36 AM

O bog no. Kako nesramno.

A imate kaj izkušenj z Massom? Jaz upam, da mi ne bojo težili, 65€ bom bolj težko pogoltnila, sploh ker so superge nove.

Moja mami je letos vračala čevlje v Massu. Sicer je bila prodajalka nesramna in ji ni želela pomagat pri tem, da bi izpisek o bančni transakciji poslala na mail. Sem ji potem jaz uredila. Je pa dobila denar ali doborpis, se ne spomnim točno. Menjala je gležnjarje, ki se jim je po enem mesecu pokvarila zadrga.

• 0
Never be embarrassed about something you like.

#34903 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26189 posts

Posted 19 July 2022 - 07:57 AM

jaz sem pred leti reklamirala otroške in so upoštevali. Očitno pri otrokih to še deluje. Jaz pa k sreči nisem imela izkušnje z njim.

Drugače v vednost, Lidl je zelo poostril vračilo denarja za izdelke. Sva kupila pumpo za sup, je po prvi uporabi crknila, je zamenjal varovalko in je še enkrat pregorela in sva jo nesla nazaj, da bi jo šla nekam drugam kupit, ker jo pač rabimo za dopust. No, "vsilili" so popravilo in da imajo 45 dni čas za popravilo. Full mu bo koristila septembra :) Se je full opravičeval, da ne smejo več. 

Mislim, da če je vrednost nad 50€, dajo na popravilo, drugače pa takoj vrnejo denar.
  • 0

#34904 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 19 July 2022 - 08:16 AM

Hvala. Grem med malico zamenjat.
  • 0

#34905 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 19 July 2022 - 08:47 AM

Srečno Frida. 

Moj mož je pred leti v Tomas sportu v centru kupil nogometne čevlje. Zvečer je šel igrat in mu je popustil šiv, da se je podplat odlepil. Jih je naslednji dal želel reklamirat, pa se je tip raje skregal z njim, kot da bi mu jih reklamiral. Je trdil, da je ziher igral na asfaltu in da so pa ti, ki jih je kupil, samo za dvorano. Drug tip, ki mu jih je prodal dan poprej, je pa sveto trdil, da so ok za vse podlage. Na koncu mu jih ni menjal, ampak so tud zgubili stranko, ker od takrat naprej nisva več zavila tja. 

• 0

#34906 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 July 2022 - 08:37 AM

A slučajno katera ve, kje (če sploh) se da kupiti pekače za v vodila pečice? Imamo Ikeino pečico, manjkajo mi pladnji.. pa jih potrebujem. Na ikeini spletni strani niti ne najdem opcije teh tavelikih plitvih pekačev, je pa dimenzije cca 37x43cm. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#34907 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 21 July 2022 - 09:05 AM

Če nasloviš na Ikein customer service?

Pri Gorenje pečici sta pekača prišla zraven, vem da ti to ne pomaga...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#34908 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 21 July 2022 - 06:30 PM

Ali res ni mogoce na iPhonu zmanjsat jakost alarma, ne da bi zmanjsal tudi jakost zvonenja ali obvestil?
  • 0

Put A Kilt On It!

#34909 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3387 posts

Posted 03 August 2022 - 08:12 AM

Rabila bom kupit nov telefon ker mi tale že malo heca, najbolj mi gre na živce kako neodziven je za slikanje in ko želim ujeti otroka v objektiv je vse z zamikom.

Zdaj sem že parkrat kupovala na Honorbuy pa je vse razprodano, tako da poco telefona sploh ne najdem da bi bil kje na zalogi.

V oči mi je padel Xiami Redmi Note 10S, pomembna mi je dobra kamera in vzdržljivost baterije to je to.

Imate kakšno priporočilo kaj se splača kupit (nekje do 300/350€), res nimam niti časa niti energije brskat in primerjat telefone
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#34910 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts

Posted 03 August 2022 - 08:39 AM

Meni je moj poco cist ok za 260
  • 0

#34911 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 03 August 2022 - 09:49 AM

meni se še vedno kolca po mojem Pocotu! Zakon mi je bil.

Mi je bil malo prevelik, ampak za vse ostalo je super. Doma še vedno srfam nanj :)

Iphone dela precej slabše slike za moje pojme. Tudi sodelavci se pritožujejo, da njihove žene prinesejo z dopusta lepše slike, ko majo kakšne androide. 

• 0

Put A Kilt On It!

#34912 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3387 posts

Posted 04 August 2022 - 05:30 PM

Katerega pa imata?
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#34913 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts

Posted 04 August 2022 - 05:40 PM

X3 se mi zdi.
  • 0

#34914 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23502 posts

Posted 06 August 2022 - 06:30 PM

Kam točno grejo oblačila iz humana in podobnih tekstilnih kontejnerjev? To imajo komunale čez in potem razdelijo naprej, ali kako to gre?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#34915 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19485 posts

Posted 06 August 2022 - 07:43 PM

V second hand trgovine kolikor vem.
  • 0

#34916 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23502 posts

Posted 13 August 2022 - 10:44 AM

A na Petrol poštnih poslovalnicah lahko oddaš tudi pakete za vračilo, About you ipd?
  • 0

#34917 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32753 posts

Posted 13 August 2022 - 10:59 AM

Ja, kjer je na Petrolu tudi Pošta, verjetno deluje normalno kot pošta.
  • 0

#34918 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23502 posts

Posted 13 August 2022 - 02:16 PM

Je vprašal moj na Petrolu, so rekli, da paketov ne sprejemajo.
  • 0

#34919 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 16 August 2022 - 05:44 AM

Z avtom je parkiranje v centru LJ postalo nočna mora. Ali je Parkopedia zanesljiva s ponudbo parkirišč in ceniki? Kako si pomagate ostali pri bolj ugodnem parkiranju?

Nazadnje sem bila konkretno "nategnjena" na Tobačni pri UE. Do 10 min zastonj, sicer pa enotna tarifa 5 € ne glede na čas parkiranja :butl:
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#34920 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 16 August 2022 - 07:17 AM

Za koliko casa pa hoces parkirat? Tobacna je res draga.
V Trnovem in ob Ljubljanici je druga cona in je 0,4€ na uro.
  • 0

4 user(s) are reading this topic

2 members, 2 guests, 0 anonymous users

-supergirl-, tasika