Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3461 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46078 posts

Posted 25 January 2008 - 01:43 PM

Danes nisem šla na predavanja, ker sem rekla, da se bom učila, zdaj pa visim tu gor. oops.gif
  • 0

#3462 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 25 January 2008 - 02:05 PM

Spokat se morm v LJ, pa se mi spet ne da. Sam sem Borčiju oblubla, da grem z njim še v zadnji šoping po cunje, da bo lep za Litvanska dekleta biggrin.gif

Rahlo mi kr bedira, da ga pol leta ne bom vidla. Ampak ne bom dramatizirala, ker sem mu oblubla, da mi ne bo bed, ker pol je še njemu.

Sicer mi je pa oblubu, da dobim naposodo njegovega bratranca smile.gif

Pogrešam zgago od Tomaža. Očitno se je odloču, da bo rajš med izbrisanimi or something evil.gif twisted.gif
  • 0

#3463 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24617 posts

Posted 25 January 2008 - 02:38 PM

Od novega leta naprej imam spet tako alergijo na taščo, da je kar veselje.
Pa saj vem, da sem tudi sama precej kriva, ampak ženska mi zna taaaakoooo živc potegnit.

Že tako smo zmenjeni, da moj hodi med tednom k njej na kosilo (pač k svoji mami). In od spomladi do jeseni (ko ima ona svoj vrtiček) se midve vidiva po enkrat na mesecpa še to ne, saj enostavno nisem vabljena na kakšno kosilo. Takrat ima čez dan dost dela, pa mojga itak vsak dan vidi in ji je dovolj.
Zdaj, ko pa nima svojega vrta in cel ljubi dan nima kaj za počet bi pa najraje vidla, da bi še med vikednom skoz tam visel (in ker ve, da sam ne bo prišel, sem pa seveda še jaz "vljudno" vabljena zraven na kosilo).
In seveda zdaj, ko je njej v inetersu je super-truper prijazna tašča, ki seveda kosilo kuha "da nama ni treba in da naju (mene) razbremeni". Ko pa ji ni v interesu, ji pa dol visi in zame in za kosila.

In enostavno imam dost te dvoličnosti. Danes me moj spet kliče, da naju mama vabi v nedeljo na kosilo. Najprej sem se že strinjala, ampak sem ga takoj nazaj poklicala, da jaz ne bi šla. Enostavno smo se čez praznike videli čisto PREVEČ (seveda sva bila skoraj vsaki drugi dan tam na kosilu) in sem mu že zadnjič rekla, da imam teh kosil za nekaj časa dovolj.

In moja mami skoz tudi, da bi jo "morala" razumet, da je navezana nanj, in da je sama, in stara in da ji je dolgčas ... ampak jaz ji nisem kriva, če nima svojega življenja.
Vedela je, da se bo enkrat odselil in da ne bo imela nikogar drugega. Ampak če bi si poiskala kakšno družbo oz. omislila kakšno žival, potem se pa seveda ne bi mogla več tako sama sebi smilit, kot se zdaj (in seveda zraven slabo vest v mojmu vzbujat).

Ma u k*** vse skupaj.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3464 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 25 January 2008 - 06:38 PM

Vidla enga sexi tipa z očalim. Grrr, tkoj bi ga izkoristla za eno noč oops.gif .
  • 0

#3465 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 25 January 2008 - 08:49 PM

Pred 2ema urama sem šla na kavč, gledat TV, in se zdele zbudila? blink.gif Neverjetno, in najhuje je da sem nekako napol spala in imela neke čudne sanje in misli, joooooj.
Na živce mi gre, ko mi prijateljice očitajo ker se z enim prijateljem ful dobro razumem in ogromno družim. Kot da če ima punco, bi se morala pa držat 3 m stran.

• 0

#3466 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 January 2008 - 08:59 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3467 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11907 posts

Posted 26 January 2008 - 09:50 AM

Slabe tri dni sem šele na facebooku in imam resne probleme, dons ponoč sem ga celo sanjala. Take se sploh ne poznam in upam, da je to samo začetniška navdušenost!
  • 0

#3468 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15206 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 January 2008 - 10:04 AM

Če je začetniška, potem pri meni že kar nekak predolgo traja. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3469 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 26 January 2008 - 10:09 AM

preveč smile.gif
  • 0
mačka figa.

#3470 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 January 2008 - 10:34 AM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3471 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29769 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 January 2008 - 10:44 AM

popizdila bom, ker se mi spet kri uliva iz nosu, tokrat celo iz obeh nosnic .... PM!!!!! verymad.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3472 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15206 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 January 2008 - 11:00 AM

druženje onkraj realnega, je največ, kar lahko dobim trenutno......

Sou tru. IPB Image IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3473 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 January 2008 - 11:08 AM

Špela, pozdravi se. wink.gif

Pizda mi gre na živce tata, grem do njega (je v kuhinji) in mu rečem, da naj vključi centralno, on pa: a dej dej, saj sploh ni mraz. In potem pogledam ima tipo oblečen nek vojaški brezrokavnik (za minus 20, po moje). Škrtuh jedan. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3474 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 26 January 2008 - 11:25 AM

QUOTE(Kinky @ 26. 1. 2008 - 13:08) View Post

Špela, pozdravi se. wink.gif

Pizda mi gre na živce tata, grem do njega (je v kuhinji) in mu rečem, da naj vključi centralno, on pa: a dej dej, saj sploh ni mraz. In potem pogledam ima tipo oblečen nek vojaški brezrokavnik (za minus 20, po moje). Škrtuh jedan. down.gif

rolleyes.gif men reče: kva? zebe te? delat pejt!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#3475 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 26 January 2008 - 02:42 PM

dol mi visi huh.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#3476 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 26 January 2008 - 02:59 PM

Zebe me cold.gif , grlo me boli, brez glasu sem oz. ga imam, samo obupno krulim!

Najrajš bi kr cel dan prespala, pa se morm fucking piflat to klinčevo dolgočasno pravo:(
  • 0

#3477 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17020 posts

Posted 26 January 2008 - 04:38 PM

Nažrla sem se sestrinega Mercija, z njenim dovoljenjem afkors. Zdaj pa mi je slabo, pa še lena sm ratala ful.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3478 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 26 January 2008 - 04:41 PM

razganja me, fullllllllllll oops.gif biggrin.gif
izkoristla ga bom twisted.gif

očitno sem v puberteti,samo ne vem še v kateri če so posledice prve ali je to že druga
  • 0

#3479 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 January 2008 - 05:28 PM

Razpizdilo me je, da kolegici ki stalno hočeta mojo družbo nikoli nočeta ven, stalno bi samo visele doma in pile kavo, al pa gledale filme. Jaz pa ki se učim in imam poln Q zaprtih prostorov bi šla prav ven, al pa vsaj v kak lokal, pa vsi stalno nekaj šparajo, pa se jim ne da, po ono pa tretje. Jebite se. mad.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3480 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11907 posts

Posted 26 January 2008 - 05:34 PM

Crna, jest mam isto eno kolegico tako! In to gre men tud ful na živce. Pridem v mesto al z avtom ali z vlakom, 3€ povratna (to je njej samoumevno) in potem ždiva pri njej. Ona more kao položnice plačat in moti jo protikadilski zakon - zato ne greva nikamor. Fu** it! Tko, da te čist štekam.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users