Spovednica
Posted 25 January 2008 - 01:43 PM

Posted 25 January 2008 - 02:05 PM

Rahlo mi kr bedira, da ga pol leta ne bom vidla. Ampak ne bom dramatizirala, ker sem mu oblubla, da mi ne bo bed, ker pol je še njemu.
Sicer mi je pa oblubu, da dobim naposodo njegovega bratranca

Pogrešam zgago od Tomaža. Očitno se je odloču, da bo rajš med izbrisanimi or something

Posted 25 January 2008 - 02:38 PM
Pa saj vem, da sem tudi sama precej kriva, ampak ženska mi zna taaaakoooo živc potegnit.
Že tako smo zmenjeni, da moj hodi med tednom k njej na kosilo (pač k svoji mami). In od spomladi do jeseni (ko ima ona svoj vrtiček) se midve vidiva po enkrat na mesecpa še to ne, saj enostavno nisem vabljena na kakšno kosilo. Takrat ima čez dan dost dela, pa mojga itak vsak dan vidi in ji je dovolj.
Zdaj, ko pa nima svojega vrta in cel ljubi dan nima kaj za počet bi pa najraje vidla, da bi še med vikednom skoz tam visel (in ker ve, da sam ne bo prišel, sem pa seveda še jaz "vljudno" vabljena zraven na kosilo).
In seveda zdaj, ko je njej v inetersu je super-truper prijazna tašča, ki seveda kosilo kuha "da nama ni treba in da naju (mene) razbremeni". Ko pa ji ni v interesu, ji pa dol visi in zame in za kosila.
In enostavno imam dost te dvoličnosti. Danes me moj spet kliče, da naju mama vabi v nedeljo na kosilo. Najprej sem se že strinjala, ampak sem ga takoj nazaj poklicala, da jaz ne bi šla. Enostavno smo se čez praznike videli čisto PREVEČ (seveda sva bila skoraj vsaki drugi dan tam na kosilu) in sem mu že zadnjič rekla, da imam teh kosil za nekaj časa dovolj.
In moja mami skoz tudi, da bi jo "morala" razumet, da je navezana nanj, in da je sama, in stara in da ji je dolgčas ... ampak jaz ji nisem kriva, če nima svojega življenja.
Vedela je, da se bo enkrat odselil in da ne bo imela nikogar drugega. Ampak če bi si poiskala kakšno družbo oz. omislila kakšno žival, potem se pa seveda ne bi mogla več tako sama sebi smilit, kot se zdaj (in seveda zraven slabo vest v mojmu vzbujat).
Ma u k*** vse skupaj.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 January 2008 - 06:38 PM

Posted 25 January 2008 - 08:49 PM

Na živce mi gre, ko mi prijateljice očitajo ker se z enim prijateljem ful dobro razumem in ogromno družim. Kot da če ima punco, bi se morala pa držat 3 m stran.
Posted 26 January 2008 - 09:50 AM
Posted 26 January 2008 - 10:04 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 January 2008 - 10:09 AM

Posted 26 January 2008 - 10:44 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 January 2008 - 11:00 AM
Sou tru.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 January 2008 - 11:08 AM

Pizda mi gre na živce tata, grem do njega (je v kuhinji) in mu rečem, da naj vključi centralno, on pa: a dej dej, saj sploh ni mraz. In potem pogledam ima tipo oblečen nek vojaški brezrokavnik (za minus 20, po moje). Škrtuh jedan.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 January 2008 - 11:25 AM
Špela, pozdravi se.

Pizda mi gre na živce tata, grem do njega (je v kuhinji) in mu rečem, da naj vključi centralno, on pa: a dej dej, saj sploh ni mraz. In potem pogledam ima tipo oblečen nek vojaški brezrokavnik (za minus 20, po moje). Škrtuh jedan.

Posted 26 January 2008 - 02:42 PM

Posted 26 January 2008 - 02:59 PM

Najrajš bi kr cel dan prespala, pa se morm fucking piflat to klinčevo dolgočasno pravo:(
Posted 26 January 2008 - 04:38 PM
[Napoleon]
Posted 26 January 2008 - 04:41 PM

izkoristla ga bom

očitno sem v puberteti,samo ne vem še v kateri če so posledice prve ali je to že druga
Posted 26 January 2008 - 05:28 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 January 2008 - 05:34 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users