jaz sem morala vpršat za odgovor, ne bi nikoli pomislila
SPOILER: Črko A
Dobro, kaj pa je pravi odgovor.
Posted 08 January 2021 - 08:18 AM
jaz sem morala vpršat za odgovor, ne bi nikoli pomislila
SPOILER: Črko A
Dobro, kaj pa je pravi odgovor.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 January 2021 - 08:28 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 January 2021 - 08:43 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 January 2021 - 07:08 PM
Posted 25 January 2021 - 10:11 AM
Sem čez vikend lepila vinjeto in budala jaz, sem nekaj palamutila in jo poškodovala. In zdaj je taka nalepljenja na steklo.
Zdaj sem našla, da jo grem lahko na GoDars zamenjat, če od nakupa ni minilo več kot 30 dni, pa plačat moram 7 eur.
Včasih moja neumnost ne pozna meja
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 January 2021 - 11:37 AM
Pri tej blesovi nalepki se pa to res hitro zgodi!!
Se je že tudi meni, samo sem pol kar pustila, pa ni nikoli kdo kopliciral, je bil sicer nek minimalen razteg/pomeckano..
Predvčerajšnjim sem si na palačinke v čokoladni omaki v nekem hitenju namesto cimeta gor izdatno (skozi tisto polno odprtino na dozi za začimbe) vsula curry.
Sem pihnila dol, kolikor je šlo, pa čez res na debelo cimet usula in je šlo.. nekako.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 25 January 2021 - 09:19 PM
Ce bi se tu koncalo,bi bilo super!Pri tej blesovi nalepki se pa to res hitro zgodi!!
Se je že tudi meni, samo sem pol kar pustila, pa ni nikoli kdo kopliciral, je bil sicer nek minimalen razteg/pomeckano..![]()
Put A Kilt On It!
Posted 25 January 2021 - 09:43 PM
Posted 24 February 2021 - 07:50 AM
Plan je bil, da grem včeraj na Žale, kupim lep šopek tulipanov in prižgem svečko. No, namesto tulipanov sem vzela eno lepo ikebano, pridem do groba, zrihtam, pripravim svečo in začnem k budala iskat vžigalnik. Nisem ga našla, pospravim svečo, grem domov. Vžigalnik se mi pojavi med gumo v pralnem stroju, ker sem ga pozabila v žepu na flisu. Posušil se je in dela, vsaj to.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 April 2021 - 12:50 PM
danes oba delava od doma in naštima live Dubioza koncert ... valda jaz zraven skoz migam in na pol pojem. Čez nekaj časa komentiram, da komaj čakam, da jih spet vidim.
In on čisto resno: si kaj pogledala kdaj bodo kej v bližini. Jaz najprej par sekund tišine in čakam kje je fora. Nič. Potem pa le izjavim: Korona???
In on: lepa, te izjave se pa niti moj foter ne bi sramoval (že precej dementen)
Put A Kilt On It!
Posted 21 April 2021 - 01:52 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 May 2021 - 08:33 AM
Danes sem pa že začela olimpijsko ... me prav zanima v katero smer bo šel dan
Otroka odložim v BS in grem v Šiško, da še tam odložim stvari in potem s kolesom v center v službo. D je bil še doma in sva se srečala na vratih. Jaz vse spustim, dam stvari v hladilnik in greva takoj naprej.
Prikolesarim pred pisarno in začnem iskat ključe. Ključev nikjer
Kličem D, če ima še kdo v LJ ključe njegovega stanovanja. Ima sin.
On kliče sina, ki ga je zelo verjetno iz postelje vrgel, in naj grem kar pred njihovo hišo, jih bo vmes poiskal. K sreči so tudi oni v Šiški doma, spotoma do D.
Tokrat se je vse OK končalo, ker sem imela v stanovanju zaklenjen tudi svoj računalnik in se niti od daleč ne bi mogla danes povezat, dokler ne bi D nazaj prišel. Ali če bi šla jaz na Gorenjsko iskat ključe, kar bi mi tudi vzelo še vsaj 2 uri.
Očitno, ko sem dala stvari v hladilnik, sem jih podzavestno odložila na pult in ker je D zaklepal, nisem opazila, da jih nimam več pri sebi.
Vmes, ko je bilo že vse za mano in je adrenalin popustil, sem pomislila, da ima mogoče še njegova ex ključe od stanovanja, saj sta včasih tu živela
To res ni meni podobno!
Put A Kilt On It!
Posted 30 May 2021 - 09:00 PM
Posted 12 August 2021 - 03:55 PM
Danes sem sla na sprehod in vmes vidim, da so koprive zrele za nabiranje semen. Ze vceraj sem jih nekaj posmukala dol sproti, ko sem bila na kolesu. Ce se tega previdno lotis, te listi ne ozgejo.
Zdaj so taka fino zelena, mlada in mehka, jaz sem si vmesala v solato in na pire krompir. Nimajo okusa. So pa energy boost in za razstrupljanje jeter, pomagajo toksine spravit ven.
Stebla sem obrala, tu pa tam me je malo zapeklo kjer sem bolj nerodno prijela in me je kak list oplazil po zapestju ali hrbtni strani dlani.
Ko sem prisla pa domov me je pa zacelo prav mravljincit od te pekocine v konicah dveh prstov. Ni mi jasno kako prej nisem tega zacutila. Zdaj, 4 ure po nabiranju, se vedno cutim. Malo prevec pogumna sem bila ocitno.
Posted 16 August 2021 - 10:54 AM
V Lj sem danes pripeljala svojo robo in kolo, mami mi je za seboj dala še kos torte. Od 9h zjutraj do zdaj se je utekočinila gornja glazura, kot v risanki je sploščeno zdrsnila na dno posode. Sicer se pa še lepo skupaj drži, presenetljivo.
Posted 16 August 2021 - 11:04 AM
A je borovničeva torta? Ker pol res nimaš sreče z njimi hahaha
Posted 16 August 2021 - 11:17 AM
Put A Kilt On It!
Posted 16 August 2021 - 11:48 AM
Hahaha, Barbarina Tisto je bilo res za sem napisat, ja.
Čokokladna je, b o ž a n s k a, moram ji rečt za recept in ga tu delit, lani in letos se je specializirala za torte in ta ji je res uspela.
Me je kar odneslo dol, ko sem se spomnila, da sem pozabila pod sedežem še posodico. (no, ena rdeča nit pa je, hahaha
)
Potovalko in vrečo z zelenjavo sem nesla gor, na to pa sem kar pozabila.
Posted 16 August 2021 - 04:35 PM
Posted 16 August 2021 - 04:53 PM
Olivija, lepo prosim za recept, ker hoce Z. v petek cokoladno torto 😅
0 members, 1 guests, 0 anonymous users