Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5251 replies to this topic

#3461 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 17 February 2024 - 12:18 PM

Ja, saj to, k da se je katerakoli od njiju spomnila tega tipa videa.

Pa se posebi smesn mi je od Adrijane, da je dala to kot naslednji story svoje kuhinje, ki jo je pa 1000% kopirala od Kenze. Ko je objavila post sem bla tko “Zakaj objavla tujo kuhinjo” preden sem videla, da je kao pol leta delala na tem.

Smesne so vse.

IMG-7124.jpg IMG-7125.jpg

• 0

After all this time?

Always.

#3462 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27499 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 February 2024 - 12:27 PM

Ja, to je bila tudi moja prva misel. :lol:
Ko smo že pri Kenzi, evo, ona je meni primer pristne OG influenserke, že pri njenih prijateljicah pa vidiš, da se furajo na ta vajb in jo (verjetno nehote?) kopirajo. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3463 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 17 February 2024 - 12:37 PM

Haha, my thoughts exactly Nincha & Coco.
  • 0

#3464 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27399 posts

Posted 17 February 2024 - 03:20 PM

Meni je zaskrbjajoce to o cemer danes govoriji, pa se mi zdi da jih je par,ki se niti zavedajo ne,da so same tudi cisto v tem.

Adrijana rabi pa samo se 3 otroka 🤦
  • 0

#3465 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 17 February 2024 - 04:45 PM

Jaz sploh ne vem, o cem je govora. :butl:
Za Adrijano se mi pa od nekdaj zdi, da bo imela 3 otroke. Se enega takrat, ko se ustalijo, saj je se ful mlada.
Za Kenzo pa komaj vem, kdo je, meni se zdi kot se ena barbika.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3466 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 18 February 2024 - 07:21 PM

https://www.instagra...zJjeWo2ZGljMndt
  • 0

― V. Van Gogh

#3467 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4218 posts

Posted 18 February 2024 - 09:20 PM

Jup. Stavim, da si bo še pred 20 rojstnim dnem operirala nos.
  • 0

#3468 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 20 February 2024 - 08:36 AM

A je katera videla, da Tamara s tamalim govori anglesko, cele pogovore imata? Slovensko pa pri 5 letih govori tako slabo, da ga niti besede ne razumem. :wacko:
  • 0

― V. Van Gogh

#3469 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17367 posts

Posted 20 February 2024 - 09:10 AM

Grozljivo kako govori. Nisem se slisala cesa takega. Sem sele iz naslednjih storyjev prebrala kaj naj bi sploh slisala. Pa star je ful. A ta ima tudi neke prehladne tezave?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3470 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 20 February 2024 - 09:21 AM

Ne vem, skos tako govori. Pa ona je veckrat izrazila navdusenje, kako mu je logopedinja pomagala in da zdaj ze super govori, ker dolgo sploh ni. Ne vem, pri njej se mi zdi, da dolocenih stvari sploh ne opazi ali je pa ne briga.
  • 0

― V. Van Gogh

#3471 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17035 posts

Posted 20 February 2024 - 09:30 AM

Pomoje je bolj problem, da si svojega otroka navajen in ne včasih zaznaš tako težav, kot nekdo zunanji, ki otrokovega govora ni navajen. Sam to je potem na vzgojiteljicah/pediatru da opozori. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3472 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17367 posts

Posted 20 February 2024 - 09:50 AM

Kaj pa vem. Jaz vse slisim. Tocno vem, ko podojenci sumnik, ker ji je nerodno. Tako slabega govora ne mores spregledati. Sploh pri 5 letniku.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3473 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 20 February 2024 - 10:06 AM

Se strinjam. Eno je, da otroka razumeš, ker si navajen njegovega govora, še vedno pa ne moreš spregledati, da govori tako slabo.

Jaz se recimo precej sekiram, ker O. še vedno ne grejo pravilni šumniki in sičniki pa drugače vsi pravijo, kako dobro govori. Aprila ima kontrolo pri logopedinji. Meni je res grozno, če imajo odrasli govorno napako.

• 0

― V. Van Gogh

#3474 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27399 posts

Posted 21 February 2024 - 11:08 PM

Mooo, ona je tako obcutljiva, vse kar ji kdo rece ful kot napad vzame in s temi otroki tako ravna,kot da si jaz v zivljenju ne predstavljam. Pac ja sam imamo ljudje razlicne vrednote in interese ampak nekaj so pa splosna priporocila in meje,ne vem no. Kaksni bodo taki otroci v interakciji z okolico.
  • 0

#3475 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17035 posts

Posted 22 February 2024 - 06:56 AM

Kaj te pa moti pri ravnanju z otroki? Na Tamaro se nanaša, ne?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3476 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11952 posts

Posted 22 February 2024 - 07:51 AM

Jaz sem pa Nuso Gnezda zacela spremljat, ful prijetna, prizemljena, rada jo poslusam.
  • 0

#3477 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16938 posts

Posted 22 February 2024 - 07:55 AM

Jaz tudi. Pocnem vse kar govori, tako intuitivno, ze sama. Spim dovolj, jem veliko, sportam po zmoznostih in si ne nabijam slabe vesti.
Se pol leta nazaj je bila druga zgodba. Se mi zdi da se mi je sele zdaj zarnica prizgala kaj pomeni pametno jesti, pametno spati, pametno se gibati.
In da sem unikum, s telesom ki ni enak nobenemu drugemu.
Zaradi mene lahko druge trenirajo petkrat na teden po eno uro, zame je to vstopnica v kronicne bolecine in poskodbe. Vcasih sem si nabijala slabo vest zato ker "zakaj pa jaz ne morem in moje telo ne sodeluje?" In se pocutila sibko zaradi tega.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3478 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27399 posts

Posted 22 February 2024 - 07:57 AM

Njeno sprenevedanje in izgovarjanje glede casa za ekrani,neskladnega razvoja,pred kratkim se uporabe dude,kolicine sladkarij in preobilice materialnih stvari. Pac saj vsak po svoji vesti ampak reci bobu bob in ne delaj se da je normala nekaj kar ni,potem pa na drugi strani pasivno agresivn momshaming,ki ga pa zanika. Saj ok,jaz tudi prevec kricim na otroke,ampak tega ne zanikam in se sprenevedam da je tako prav,ker je pri nas tako in ker so taki karakterji.

Uf Frida,tocno to,kar si na koncu napisala. Skozi vse tri nosecnosti sem se grozno slabo pocutila,ker toliko stvari nisem zmogla in sem bila tako grozno utrujena.
  • 0

#3479 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19249 posts

Posted 22 February 2024 - 07:58 AM

Ja meni tudi je ona super. Pa nič se ne pači, ne uporablja filtrov, še MU ne. Nušo mislim. 

• 0

#3480 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23351 posts

Posted 22 February 2024 - 08:48 AM

Tudi meni je Nušino razmišljanje všeč.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic